Cuma aksami ogrenicez insallahTeşekkür ederim kuzumay seninkinde öğrenelim hayırlısı ile
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına al inşallah@fnd_50
Kızlar maşallah herşey yolunda 167 gram olmus bebişimbu doktorda kız dedı
Ama tabi devlet olduğu için alışveriş yapma yinede detaylıyı bekle dedi
Detaylı içinde sıra aldım sakaryada yaptırırım
Teşekkür ederim bitanemOhhh maşallahh miniğimize
Ay çok sevindim kız dediyse tamam daha değişmez bence. Erkek olunca belli oluyor ya 11.haftada bile. Hadi gözümüz aydın. Benimki de geçen hafta. 158gramdıPapatyamaviss
Kızlar ama aklıma bişey takıldı. Doktor bakarken şey demişti dün gece aniden aklıma geldi kur kurrr kurrr kötü kötü rüyalar gördüm. Böbreklerini göremiyorum dedi ama sorunmuş gibi söylemedi arkasına genelde 18 20haftakar da net görüyoruz dedi. Doğrumudur yoksa problemmidir dün geceden beri düşünüyorum
Amin kuzucum cümlemiz aminGözün aydın canım sağlıkla kucağına al inşallah
Cuma günü gelse biran önce belki benim minik tırtılım pozisyon değiştirir de gösterirAmin kuzucum cümlemiz amin
Masallah prensese canım bence kızdır ama evet alisveris için bekle az kaldı zaten detayliyada@fnd_50
Kızlar maşallah herşey yolunda 167 gram olmus bebişimbu doktorda kız dedı
Ama tabi devlet olduğu için alışveriş yapma yinede detaylıyı bekle dedi
Detaylı içinde sıra aldım sakaryada yaptırırım
Amin kuzucumCuma günü gelse biran önce belki benim minik tırtılım pozisyon değiştirir de gösterir
Kendimi tutamama ihtimalim yüksekMasallah prensese canım bence kızdır ama evet alisveris için bekle az kaldı zaten detayliyada
Ciddi bir şey olsa 20.haftaya gelmeden kesin birşey yokken bahsini bile etmezdi bence seni strese sokmamak için. O an görebilirsem diye bakıp henüz görünmediğini dile getirmiş canım, takma kafana sağlıkla gelsinler inşallahOhhh maşallahh miniğimize
Ay çok sevindim kız dediyse tamam daha değişmez bence. Erkek olunca belli oluyor ya 11.haftada bile. Hadi gözümüz aydın. Benimki de geçen hafta. 158gramdıPapatyamaviss
Kızlar ama aklıma bişey takıldı. Doktor bakarken şey demişti dün gece aniden aklıma geldi kur kurrr kurrr kötü kötü rüyalar gördüm. Böbreklerini göremiyorum dedi ama sorunmuş gibi söylemedi arkasına genelde 18 20haftakar da net görüyoruz dedi. Doğrumudur yoksa problemmidir dün geceden beri düşünüyorum
Ayy baya geç evet benimde hevesim kaçtı ya Mayista dr kesin dese bile sanırım bende alisveris için detaylı bekliycem değişen kişileri çok duyuyorumKendimi tutamama ihtimalim yüksekdetaylıyı 23. Haftaya vermiş teee 16 hazırana
Bende alırım sanırım iki doktor kız dedı inegöle dönüncede giderim yineAyy baya geç evet benimde hevesim kaçtı ya Mayista dr kesin dese bile sanırım bende alisveris için detaylı bekliycem değişen kişileri çok duyuyorumbende artık merak ediyorum yaa hevesleniyorum dun pembe emzik aldim hayallerim suya düşermi acep
Bence kendini strese sokma canım detaylı usg bile 20-21.haftadan önce yapılmıyor sonuçta o zamana kadar bütün organlar ancak oluşuyor sonuçtaOhhh maşallahh miniğimize
Cuma bende ikili test sonucu alıcam hayırlı haberler alalım inşallah canım hepimiz sağlıklı bebişler dünyaya getirelimAmin kuzucumBende inegöle dönünce doktora sonuclarımı dalan goturcem uclu test ıcın cagırdı
Bence sesli düşünmüş kafana takiliyorsa tekrar sor canımOhhh maşallahh miniğimize
5 mayısta randevum 13 hafta ediyor oğlumu o haftada öğrenmiştim bakalim bu minik gösterecek mi kendini çok çok heyecanlıyım bide bayadir dogru düzgün giremiyorum simdi kocaman olmuştur onu izlemek istiyorum yaaBende alırım sanırım iki doktor kız dedı inegöle dönüncede giderim yine
İki üç haftaya net yorum gelir bence sanada kuzum
Zaten belli değil mi 21 haftalık olmuşHerkese merhabasizce cinsiyetimiz ne? Bi tahminde bulunan varsa yardımcı olabilir mii Eki Görüntüle 3238845 Eki Görüntüle 3238846
Sağlıkla gelsin minnaklarımız.Teşekkür ederim bitanemKuzucum organlar net zaten doktorun dediği haftalarda belli oluyor o yüzden detaylı ultrason o haftalarda yapılıyor kuzum ya
Ciddi bir şey olsa 20.haftaya gelmeden kesin birşey yokken bahsini bile etmezdi bence seni strese sokmamak için. O an görebilirsem diye bakıp henüz görünmediğini dile getirmiş canım, takma kafana sağlıkla gelsinler inşallah
Bence kendini strese sokma canım detaylı usg bile 20-21.haftadan önce yapılmıyor sonuçta o zamana kadar bütün organlar ancak oluşuyor sonuçta
Öyle mi diyorsunuz. Hiç aklımda yoktu o an çok önemsemedim de demekki görünmemesi normal gibisinden. Dün gece bi kurt düştü aklıma baktım 14.haftada bile görünüyormuş böbrekler niye göremedi diye yedim kendimi. Tabi o kadar düşünmek rüyama da girdi üstümde bi ağırlık oldu. Ama yorumlarınız iyi geldi biraz içim rahatladı o an için göremedi pozisyonu falan uygun değildi belki de. Öyle düşünmek iyi gelecek bana zira daha cok var randevumaBence sesli düşünmüş kafana takiliyorsa tekrar sor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?