2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Selam, benim doktorum da bıraktırdı. Sorun devam etmiyorsa bıraktırıyorlar demek ki.

Evet gördüm canım inş bende öğrenirim biran önce. herkes erkek diyor :) iç karnımda tok heralde bayağı karnım var
Valla bana 12.haftada iki doktor erkek dedi iki doktor söylediği için bence doğrudur diye düşünüyorum.
Ve karnım da gerçekten çıktı sivri top gibi bir karın

Kızlar ya benim vajinamda sabahtan beri batma var böyle birşey yaşayan var mı aranızda bu haftalarda
Yaaa tam senin haftanda yaşamıştım bende. Direk vajinada batma ve ağrı. Normalmiş sormuştum yaşayanlar vardı ve bir kaç güne geçti canım.

Canım bulantı ilacına rağmen vardı. 1 haftadır ilacımda bıraktım. Sabahları kusuyorum sonra rahatım gün içinde. 17. Haftadayım bu arada. Ama ilk haftalara göre çok çok azaldı bulantı kusmam. Zamanla hafifledi diyebilirim.

Yaaa tam senin haftanda yaşamıştım bende. Direk vajinada batma ve ağrı. Normalmiş sormuştum yaşayanlar vardı ve bir kaç güne geçti canım.
Ayy inşallah çok rahatsız edici birşey gerçekten içimi rahatlattın biraz kuzum sağol

Bana da kız dediler. Ve gerçekten de nerdeyse midemden aşağı doğru şişlik var. Yayvan bir karın yani sivri değil

Benim de kız ve göbeğim yayvan bir şekilde genişliyor. Bu arada özel muayenehaneler ne kadar pahalıymış. Ben 400 veriyorum ama iki kerede bir 400 alıyor yani 200 e denk geliyor. Sizinkilere göre çok uygunmuş

Benim göbek de yaygın ve detaylı ultrasonda kız gözüktü cinsiyetimiz haftaya 16 oluyoruz bir sonraki muayenede kesinleşir herhalde

Benim galiba öne doğru alt göbeğim şişti etkek cinsiyeti

Valla bana 12.haftada iki doktor erkek dedi iki doktor söylediği için bence doğrudur diye düşünüyorum.
Ve karnım da gerçekten çıktı sivri top gibi bir karın

Bana da kız dediler. Ve gerçekten de nerdeyse midemden aşağı doğru şişlik var. Yayvan bir karın yani sivri değil
Anlaşılan anneye bakarak cinsiyet tahminlerinden istatistiği en çok tutturan göbek büyüme şekli tabi işin geyiği biraz da hepimizin bebeği sağlıkla gelsin önemli olan bu

Bugün kuzenimin dükkanın orda delimsek bir peçete satıcısı teyze geçerken döndü sen hamile misin dedi, Evet dedim belli oluyor dedi bi de çok ilginçti ya Yüzümüzden belli oluyor mu bu hamilelik

Benim karnım top gibi :) Sivri yani.

Ancak ben zayıfım, kısa boylu da sayılmam. Hiç öyle basen vs de çıkmadı. Direkt karın olarak çıkıyor. Bence benim vücut ölçülerimde olan insanın zaten yanlara doğru gidemez

Alakasız olduğunu düşünüyorum cinsiyet ile.

Benim de kız ve göbeğim yayvan bir şekilde genişliyor. Bu arada özel muayenehaneler ne kadar pahalıymış. Ben 400 veriyorum ama iki kerede bir 400 alıyor yani 200 e denk geliyor. Sizinkilere göre çok uygunmuş
Valla özel için bedava 200 , benim özel sigorta olmasa çok zorlardı en uygunu 450 TL

Kızlar bu görüntüde ortadaki çıkıntı tya dr um erkeğe benziyor dedi 13+3. 13+6 da başka dr kiz dedi sizce de erkeğe benziyor mu

Eklentiler

• Screenshot_20230425-232159_WhatsApp.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…