Selam, benim doktorum da bıraktırdı. Sorun devam etmiyorsa bıraktırıyorlar demek ki.SElam kizlar . Mide bulantisi yasayan var mi ? Benim hala gecmedive ben doktor degistirmek zorunda kaldim . Bana balik yagi vitamini , D vitamini ve kan ilaci verdi . Progestan kullaniyordum onu bırak dedi ben sasirdim cunku diger doktorum gebeligin sonuna kadar bir tane seklinde kullanmaya devam edeceksin demisti simdi ki ise bir sorunun yok olursa duruma gore bakariz ama kullanmana gerek yok dedi.
Evet gördüm canım inş bende öğrenirim biran önce. herkes erkek diyor :) iç karnımda tok heralde bayağı karnım var
Valla bana 12.haftada iki doktor erkek dedi iki doktor söylediği için bence doğrudur diye düşünüyorum.Hanımlar az çok hepimizin göbüşü çıkmıştır diye tahmin ediyorum.genelde yaygın göbek kız sivri dışa doğru büyüyen göbek erkek derler ya tutan oldu mu acaba bu teoriye göre ben kendime hep kız göbeği gibi dedim kız olma ihtimali yüksek dedi doktorum şimdilik tuttu yanisizde nasıl?
Benimki garanti 5 aylık oluyor yemek yediğimdeEvet gördüm canım inş bende öğrenirim biran önce. herkes erkek diyor :) iç karnımda tok heralde bayağı karnım var
Hadi inşallah söyler canım ya . Üfff bizim burda da 500 civarıNasıp artıkdevlet kuzum ozel burda 700 tl falanmış
Yaaa tam senin haftanda yaşamıştım bende. Direk vajinada batma ve ağrı. Normalmiş sormuştum yaşayanlar vardı ve bir kaç güne geçti canım.Kızlar ya benim vajinamda sabahtan beri batma var böyle birşey yaşayan var mı aranızda bu haftalarda
Canım bulantı ilacına rağmen vardı. 1 haftadır ilacımda bıraktım. Sabahları kusuyorum sonra rahatım gün içinde. 17. Haftadayım bu arada. Ama ilk haftalara göre çok çok azaldı bulantı kusmam. Zamanla hafifledi diyebilirim.SElam kizlar . Mide bulantisi yasayan var mi ? Benim hala gecmedive ben doktor degistirmek zorunda kaldim . Bana balik yagi vitamini , D vitamini ve kan ilaci verdi . Progestan kullaniyordum onu bırak dedi ben sasirdim cunku diger doktorum gebeligin sonuna kadar bir tane seklinde kullanmaya devam edeceksin demisti simdi ki ise bir sorunun yok olursa duruma gore bakariz ama kullanmana gerek yok dedi.
Ayy inşallah çok rahatsız edici birşey gerçekten içimi rahatlattın biraz kuzum sağolYaaa tam senin haftanda yaşamıştım bende. Direk vajinada batma ve ağrı. Normalmiş sormuştum yaşayanlar vardı ve bir kaç güne geçti canım.
Bana da kız dediler. Ve gerçekten de nerdeyse midemden aşağı doğru şişlik var. Yayvan bir karın yani sivri değilHanımlar az çok hepimizin göbüşü çıkmıştır diye tahmin ediyorum.genelde yaygın göbek kız sivri dışa doğru büyüyen göbek erkek derler ya tutan oldu mu acaba bu teoriye göre ben kendime hep kız göbeği gibi dedim kız olma ihtimali yüksek dedi doktorum şimdilik tuttu yanisizde nasıl?
Valla özeller çok pahalı bizim burda özel 715.Hadi inşallah söyler canım ya . Üfff bizim burda da 500 civarı
Benim göbek de yaygın ve detaylı ultrasonda kız gözüktü cinsiyetimizhaftaya 16 oluyoruz bir sonraki muayenede kesinleşir herhalde
Benim galiba öne doğru alt göbeğim şişti etkek cinsiyeti
Valla bana 12.haftada iki doktor erkek dedi iki doktor söylediği için bence doğrudur diye düşünüyorum.
Ve karnım da gerçekten çıktı sivri top gibi bir karın
Anlaşılan anneye bakarak cinsiyet tahminlerinden istatistiği en çok tutturan göbek büyüme şekliBana da kız dediler. Ve gerçekten de nerdeyse midemden aşağı doğru şişlik var. Yayvan bir karın yani sivri değil
Hanımlar az çok hepimizin göbüşü çıkmıştır diye tahmin ediyorum.genelde yaygın göbek kız sivri dışa doğru büyüyen göbek erkek derler ya tutan oldu mu acaba bu teoriye göre ben kendime hep kız göbeği gibi dedim kız olma ihtimali yüksek dedi doktorum şimdilik tuttu yanisizde nasıl?
Hepimizin minnoşu sağlıklı gelsinAnlaşılan anneye bakarak cinsiyet tahminlerinden istatistiği en çok tutturan göbek büyüme şeklitabi işin geyiği biraz da hepimizin bebeği sağlıkla gelsin önemli olan bu
Hepimiz merakla bekliyoruz canımAy kızlarr bana dua edinn yarın öğrenirim inşallah
Valla özel için bedava 200 , benim özel sigorta olmasa çok zorlardı en uygunu 450 TLBenim de kız ve göbeğim yayvan bir şekilde genişliyor. Bu arada özel muayenehaneler ne kadar pahalıymış. Ben 400 veriyorum ama iki kerede bir 400 alıyor yani 200 e denk geliyor. Sizinkilere göre çok uygunmuş
Hadi inşallah güzel haberle gel beklemek zormuş yaa:))Ay kızlarr bana dua edinn yarın öğrenirim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?