16+4 ve söylemedi doktor. Bunu arkadaşım için soruyorumHerkese merhabasizce cinsiyetimiz ne? Bi tahminde bulunan varsa yardımcı olabilir mii Eki Görüntüle 3238845 Eki Görüntüle 3238846
Neden sorgulamak yerine cevap vermiyorsunuz?Zaten belli değil mi 21 haftalık olmuş
Neden sorgulamıyoruz pardon da yani zorunda olduğumu sanmıyorum doktorunuz göremediği şeyi Neden buraya atıyorsunuz madem bizim aklımız yok mu atlayıp yorum mu yapacağız hayret bor.seyNeden sorgulamak yerine cevap vermiyorsunuz?
Maviiş hayırlı olsunnn. Çok sevindim adına@fnd_50
Kızlar maşallah herşey yolunda 167 gram olmus bebişimbu doktorda kız dedı
Ama tabi devlet olduğu için alışveriş yapma yinede detaylıyı bekle dedi
Detaylı içinde sıra aldım sakaryada yaptırırım
Hayırlı olsun canım@fnd_50
Kızlar maşallah herşey yolunda 167 gram olmus bebişimbu doktorda kız dedı
Ama tabi devlet olduğu için alışveriş yapma yinede detaylıyı bekle dedi
Detaylı içinde sıra aldım sakaryada yaptırırım
Ayyy çok heyecanlı ve ben asla bekleyemezdimCanim gozun aydin bebisin kiz olucak gibi gorunuyo
Suan benim elimde zarf var icinde ya kiz ya erkek oldugu yaziyobende geline veriyorum suan
Cuma aksami ogrenicem bende artik
Canım sadece görememiştir takma kafana sorun olsa soylerdi zaten daha 12-13 cmlerOhhh maşallahh miniğimize
Ay çok sevindim kız dediyse tamam daha değişmez bence. Erkek olunca belli oluyor ya 11.haftada bile. Hadi gözümüz aydın. Benimki de geçen hafta. 158gramdıPapatyamaviss
Kızlar ama aklıma bişey takıldı. Doktor bakarken şey demişti dün gece aniden aklıma geldi kur kurrr kurrr kötü kötü rüyalar gördüm. Böbreklerini göremiyorum dedi ama sorunmuş gibi söylemedi arkasına genelde 18 20haftakar da net görüyoruz dedi. Doğrumudur yoksa problemmidir dün geceden beri düşünüyorum
Bende duymadım canım. İkili yaptırmamışmıydın sen. Galiba ikili de sorun görmezlerse 3lü 4lü tarama istemiyorlarmış öyle duydum. Yada önerseler bile yaptırmasan da olurmuş falan. Hep kulaktan dolma bilgi bendekilerMaviiş hayırlı olsunnn. Çok sevindim adına
Kızlar AFP testi yaptıran var mıı?
Doktor benden istedi dalgındım ne için diye sormadım o da anlatmadı :d sonucum çıkmış, risk grubunda değilsin gözün aydın dedi. Sanırım 3lü test idi
Detaylıya da 6 haziranda gideceğim. Nasıl bekleyeceksem o kadar zaman
Ahh inşallah canım. Hepsinin sağlıkla doğduğuna teker teker şahit oluruz inşallahCanım sadece görememiştir takma kafana sorun olsa soylerdi zaten daha 12-13 cmler
Merak etme saglikla gelecek annesi
Kııız senin gibi sakin insanı sinirlendirdiler miNeden sorgulamıyoruz pardon da yani zorunda olduğumu sanmıyorum doktorunuz göremediği şeyi Neden buraya atıyorsunuz madem bizim aklımız yok mu atlayıp yorum mu yapacağız hayret bor.sey
Ben o tarz sayfaların kalıtesıne güvenmiyorum pek kuzumKızlar ilkimbebe diye bir sayfa var.. alışveriş yapan oldu mu? Uygun ve çok güzel ürünler var gibi ama guvenemedim de aynı zamanda
Aynen canım yorumlar şişirme gibi geliyor..Ben o tarz sayfaların kalıtesıne güvenmiyorum pek kuzum
Sorma bacımKııız senin gibi sakin insanı sinirlendirdiler mi
Bir iki parça dene kuzum Yani şimdi ilk zamanlar kaka kusmuk bazen çok kıyafet gerekiyor belki kullanilabilir duydum ama alışveriş yapmadım hiç tecrübe edersen yazar mısın bizeKızlar ilkimbebe diye bir sayfa var.. alışveriş yapan oldu mu? Uygun ve çok güzel ürünler var gibi ama guvenemedim de aynı zamanda
Ayyyy benim ki de 5 mi 6 mi çok uzun ya arada giderim de yine deMaviiş hayırlı olsunnn. Çok sevindim adına
Kızlar AFP testi yaptıran var mıı?
Doktor benden istedi dalgındım ne için diye sormadım o da anlatmadı :d sonucum çıkmış, risk grubunda değilsin gözün aydın dedi. Sanırım 3lü test idi
Detaylıya da 6 haziranda gideceğim. Nasıl bekleyeceksem o kadar zaman
InsallahAhh inşallah canım. Hepsinin sağlıkla doğduğuna teker teker şahit oluruz inşallah
Tabi tabi mutlaka yazarım canım..Bir iki parça dene kuzum Yani şimdi ilk zamanlar kaka kusmuk bazen çok kıyafet gerekiyor belki kullanilabilir duydum ama alışveriş yapmadım hiç tecrübe edersen yazar mısın bize
Yaptırdımm. Neden gerek gördü hiç anlamadım doğrusuBende duymadım canım. İkili yaptırmamışmıydın sen. Galiba ikili de sorun görmezlerse 3lü 4lü tarama istemiyorlarmış öyle duydum. Yada önerseler bile yaptırmasan da olurmuş falan. Hep kulaktan dolma bilgi bendekiler
Valla ben de giderim diye düşünüyorum. Kız çok uzun ben bebemi özlüyorumAyyyy benim ki de 5 mi 6 mi çok uzun ya arada giderim de yine de
Burda ki kızımın doktoru bana 2 3 haftada bir kesin git dedi eski sikintidan dolayı devlete kalsa 1 ay 2 ayYaptırdımm. Neden gerek gördü hiç anlamadım doğrusuhayır ben sormadım o da söylemedi öyle gittim kan verdim saf saf öfdjgfd neyse ki risk grubunda değilmişim öyle söyledi. Sorsa ben yaptırmayacaktım :d
Valla ben de giderim diye düşünüyorum. Kız çok uzun ben bebemi özlüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?