2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar ilkimbebe diye bir sayfa var.. alışveriş yapan oldu mu? Uygun ve çok güzel ürünler var gibi ama guvenemedim de aynı zamanda
Yiaaaa bende takip ediyorum o sayfayı ama hala bişey alamadım gerçekten çokzel görünüyor ürünleri alırsan haber et canım
Olsun olmuş bitmiş sonuçta iyiymiş mis gibi stressiz bişeyi atlatmış oldun iyi tarafından bakalım

Evet cicili bicili çok güzel ve uygun ürünler var ama kalitesi endişe ettirdi... alırsam dayanamayip mutlaka yazarım canım

Kızlar ilkimbebe diye bir sayfa var.. alışveriş yapan oldu mu? Uygun ve çok güzel ürünler var gibi ama guvenemedim de aynı zamanda
İlkimbebe çok çıkıyor karşıma bende cesaret edemedim. İnstagramda koza_bebek var orda da güzel şeyler var arkadaşım bi kere zıbın almış beklediğinden inceymiş ama güzelmiş öyle dedi. Bi orayı deneyeceğim

Bu arada kızlar bana doktor tatlının hiç bi faydası yok sana. Pekmez, bal falan bile tavsiye etmiyorum dedi. Zaten meyvelerde şeker var, tatlı yeme dedi. Ben bal pekmez faydalıdır diye düşünüyordum
Bende bal yiyeyim her gun diyordum faydasi yoksa gerek yok bosuna yemeyeyim

Ay kizlar ben aldim oradan 3 lu takim cok guzel geldi. Eve gidince atayim simdi isteyim bugun geldi hatta

Kuzum unisex al. Ben daha cok soft renkler almaya calisiyorum degisirse diye

Canim benimde yapti o testi sonra baktim 3luymus. Bana 2lide risk gormezsem 3 lu istemem demisti oncesindede. Icime kurt dusunce sonuc cikinca yazdim. Benim doktor biraz aksi sorun olursa ararim ztn diyip bozdu beni ben detayliya 17 mayisa aldim bakalimm

Evet aslında bu sayfaları deneyen varsa ürünleri atsın bizde alalım eğer güzelse

Hayırlı akşamlar. Daha önce gebelik şekeri ile karşılaşan oldu bu daha 13+2deyim kanda gebelik şekeri çıktı dedi.Bi de TSH değerim düşük endokrine ve diyetisyene yolladılar endişeliyim. Başına gelen var mı? Bebeğe zararlı mıdır?

kızlar vitamin olarak hangi ilaçlarını kullanıyorsunuz
Ocean Mummy
Metilkobalamin B12
D3k2
İyot

Ben bunları kullanıyorum kan sonuçlarına göre doktorum bunları yazmıştı

Kuzum unisex al. Ben daha cok soft renkler almaya calisiyorum degisirse diye
Oğlum da hep öyle şu yeşili gri kahve tonlari kremler sarılar büyük eşyaları özellikle var zaten oğlumdan babynesti vs bile şu yeşili gri ama kız olursa özellikle kız şeyleri çok cicili bicili onlarda aşırı hevesim var sanırım ondan bu sabırsızlık ama ortak renkler hayat kurtarır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…