Yiaaaa bende takip ediyorum o sayfayı ama hala bişey alamadım gerçekten çokzel görünüyor ürünleriKızlar ilkimbebe diye bir sayfa var.. alışveriş yapan oldu mu? Uygun ve çok güzel ürünler var gibi ama guvenemedim de aynı zamanda
Olsun olmuş bitmiş sonuçta iyiymiş mis gibi stressiz bişeyi atlatmış oldunYaptırdımm. Neden gerek gördü hiç anlamadım doğrusuhayır ben sormadım o da söylemedi öyle gittim kan verdim saf saf öfdjgfd neyse ki risk grubunda değilmişim öyle söyledi. Sorsa ben yaptırmayacaktım :d
Valla ben de giderim diye düşünüyorum. Kız çok uzun ben bebemi özlüyorum
Evet cicili bicili çok güzel ve uygun ürünler var ama kalitesi endişe ettirdi... alırsam dayanamayip mutlaka yazarım canımYiaaaa bende takip ediyorum o sayfayı ama hala bişey alamadım gerçekten çokzel görünüyor ürünlerialırsan haber et canım
Olsun olmuş bitmiş sonuçta iyiymiş mis gibi stressiz bişeyi atlatmış olduniyi tarafından bakalım
Saglikla gelsin minnos@fnd_50
Kızlar maşallah herşey yolunda 167 gram olmus bebişimbu doktorda kız dedı
Ama tabi devlet olduğu için alışveriş yapma yinede detaylıyı bekle dedi
Detaylı içinde sıra aldım sakaryada yaptırırım
İlkimbebe çok çıkıyor karşıma bende cesaret edemedim. İnstagramda koza_bebek var orda da güzel şeyler var arkadaşım bi kere zıbın almış beklediğinden inceymiş ama güzelmiş öyle dedi. Bi orayı deneyeceğimKızlar ilkimbebe diye bir sayfa var.. alışveriş yapan oldu mu? Uygun ve çok güzel ürünler var gibi ama guvenemedim de aynı zamanda
Bende bal yiyeyim her gun diyordum faydasi yoksa gerek yok bosuna yemeyeyimBu arada kızlar bana doktor tatlının hiç bi faydası yok sana. Pekmez, bal falan bile tavsiye etmiyorum dedi. Zaten meyvelerde şeker var, tatlı yeme dedi. Ben bal pekmez faydalıdır diye düşünüyordum
Ay kizlar ben aldim oradan 3 lu takim cok guzel geldi. Eve gidince atayim simdi isteyim bugun geldi hattaİlkimbebe çok çıkıyor karşıma bende cesaret edemedim. İnstagramda koza_bebek var orda da güzel şeyler var arkadaşım bi kere zıbın almış beklediğinden inceymiş ama güzelmiş öyle dedi. Bi orayı deneyeceğim
Kuzum unisex al. Ben daha cok soft renkler almaya calisiyorum degisirse diyeAyy baya geç evet benimde hevesim kaçtı ya Mayista dr kesin dese bile sanırım bende alisveris için detaylı bekliycem değişen kişileri çok duyuyorumbende artık merak ediyorum yaa hevesleniyorum dun pembe emzik aldim hayallerim suya düşermi acep
Ayyy kız mıymış@fnd_50
Kızlar maşallah herşey yolunda 167 gram olmus bebişimbu doktorda kız dedı
Ama tabi devlet olduğu için alışveriş yapma yinede detaylıyı bekle dedi
Detaylı içinde sıra aldım sakaryada yaptırırım
Canim benimde yapti o testi sonra baktim 3luymus. Bana 2lide risk gormezsem 3 lu istemem demisti oncesindede. Icime kurt dusunce sonuc cikinca yazdim. Benim doktor biraz aksi sorun olursa ararim ztn diyip bozdu beniMaviiş hayırlı olsunnn. Çok sevindim adına
Kızlar AFP testi yaptıran var mıı?
Doktor benden istedi dalgındım ne için diye sormadım o da anlatmadı :d sonucum çıkmış, risk grubunda değilsin gözün aydın dedi. Sanırım 3lü test idi
Detaylıya da 6 haziranda gideceğim. Nasıl bekleyeceksem o kadar zaman
Suan sistemi acip baksam gorebilirim ama acmiyorum bakAyyy çok heyecanlı ve ben asla bekleyemezdim
Ben asırı nadır kullanıyorum ya içmiyorum gibi bişey bugun kan verdim hepsi ıyı gelmiş beni örnek almayın tabiiikızlar vitamin olarak hangi ilaçlarını kullanıyorsunuz
Valla bebişko bu doktorda kız dedıAyyy kız mıymış
Bana da eşim zorla yediriyordu sevmiyorum hiç , kurtuldumBende bal yiyeyim her gun diyordum faydasi yoksa gerek yok bosuna yemeyeyim
Aa valla bakalım benim de içim gidiyor ordakilereAy kizlar ben aldim oradan 3 lu takim cok guzel geldi. Eve gidince atayim simdi isteyim bugun geldi hatta
Evet aslında bu sayfaları deneyen varsa ürünleri atsın bizde alalım eğer güzelseİlkimbebe çok çıkıyor karşıma bende cesaret edemedim. İnstagramda koza_bebek var orda da güzel şeyler var arkadaşım bi kere zıbın almış beklediğinden inceymiş ama güzelmiş öyle dedi. Bi orayı deneyeceğim
Ocean Mummykızlar vitamin olarak hangi ilaçlarını kullanıyorsunuz
Bende çok bakıyorum oraya ama daha yapmadımKızlar ilkimbebe diye bir sayfa var.. alışveriş yapan oldu mu? Uygun ve çok güzel ürünler var gibi ama guvenemedim de aynı zamanda
Oğlum da hep öyle şu yeşili gri kahve tonlari kremler sarılar büyük eşyaları özellikle var zaten oğlumdan babynesti vs bile şu yeşili gri ama kız olursa özellikle kız şeyleri çok cicili bicili onlarda aşırı hevesim var sanırım ondan bu sabırsızlıkKuzum unisex al. Ben daha cok soft renkler almaya calisiyorum degisirse diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?