- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Bana bunu nasıl yaptın ben nasıl dayanacagim 9 a kadarKızlaarr biz doktordan çıktık herşeyi çok iyi güzel gelişmiş dedi. %90 gördüğü cinsiyeti kağıda yazdı verdi akşam 9 dan sonra eşimle beraber bakıcaz nasıl dayanıcam bilmiyorum
Yok kuzum kedim falan yok kedisi olanlarda negatif duyuyorum şaşkınım bugün sorcam iyice yaAy inşallah, benim de lekeler devam, bitiyor gibi oluyor yine geliyor. Bence çocuk işe gittiğimi hissediyor, sabah çorap giyerken biraz büküldüm hemen kasık ağrıları başladı. Dün evde yatarken hiç bi şeyim yoktu
Amin, inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz, kedi falan var mıydı toxo neden pozitif acaba. Ben sokak kedileriyle çok haşır neşirim hep de kedim oldu, bende çıkar demiştim ama negatif.
Benimki hiç randevu falan vermedi ya, ebe ben ararım demişti ama yok
Onlar bağışıklık kazanmış oluyor muhtemelen. Bi IgG bi de IgM var , sende IgM mi pozitifYok kuzum kedim falan yok kedisi olanlarda negatif duyuyorum şaşkınım bugün sorcam iyice ya
Günaydın canım, 18.haftadan sonra ilk doz tetanoz yapılıyor genelde o yüzden gidiyor olabilirsinGünaydın kızlar,
Benimde bugün 2.aile hekimi kontrolüm olacak.
İlk gittiğimde bugüne randevu vermişlerdi. Bakalım ne diyecek ne isteyecekler. Haberdar ederim
Haraket takıbı bu haftalarda yapılmaz zaten kuzum 20-25 ten sonra duzenlı hergun haraket beklenır. Evhamlamıyorsun aklından at kötü düşünceleri bebeğim iyi de kendi kendine rahatla başka şeyler ver kafanıBir önceki gün bir seyirme pıt pıt oluyordu dün hiç olmadı
Aşkım benı de aramıslardı kalp atışını duyunca gel demişlerdi bende gıttım açtırdım 17. Haftada arayacağız birdaha aşı için dediler kuzum numarası varsa ara istersenBeni aile hekiminden kimse aramıyor???
Normal mi acaba?
Hamileliği yeni öğrendiğimde gitmiştim kan testleri için yaptılar sağ olsunlar ama kese ve kalp atışı henüz görülmemişti diye hamile kaydı açmadılar
Acaba benim mi gidip sonradan bilgi vermem gerekiyordu? Benim doktorumun sistemine hamile diye düşmüştür sonuçta oradan otomatik görmüyorlar mı?
Kafamda deli sorular?
Valla canım görüş bebeye girdim oradaki kıza verdim kağıdı o renkte çorap aldım akşam bakalım ne olacak çok heyecanlıyım ve sabırsızımÇok şükür
Bizde bekliyoruz haberini
Mutlaka haber veririm canımAyy ayy ay bu akşam çok heyecanlı biz de burada haberleri bekliyor olacağız
Heveslendim napiimBana bunu nasıl yaptın ben nasıl dayanacagim 9 a kadar
Elektrik gitti boşuna bekledim saatlerce Salı gününe kaldı. Tetanozu da doktorunla konuşursun dedi.Günaydın canım, 18.haftadan sonra ilk doz tetanoz yapılıyor genelde o yüzden gidiyor olabilirsin
Az önce bende aldım 2 taneKızlar bime uğradım da sadece işime yarar zıbınlar buldum 25tl. %100 pamuk gidebilen varsa baksın
Benim ilk düşük olduğunda geçen sene yani. Ben taaaa kürtaj olduktan sonra gebelik varmış bizede gelmeniz gerekiyor diye eşimi aramışlardıBeni aile hekiminden kimse aramıyor???
Normal mi acaba?
Hamileliği yeni öğrendiğimde gitmiştim kan testleri için yaptılar sağ olsunlar ama kese ve kalp atışı henüz görülmemişti diye hamile kaydı açmadılar
Acaba benim mi gidip sonradan bilgi vermem gerekiyordu? Benim doktorumun sistemine hamile diye düşmüştür sonuçta oradan otomatik görmüyorlar mı?
Kafamda deli sorular?
Bebekle ilgili Alışveriş yapmak bile yüzünü güldürüyor insanın beeeAz önce bende aldım 2 tane
Ay canimsin ya şaka yaptım canım.ama sen hemen paylaş benimle yine deHeveslendim napiimBi de akşam eşimin yüz ifadesini de görmek istiyorum açıp bakınca hemen seni etiketleyip paylaşıcam
Tetanoz 20 den sonra hareketleri hissediliyor orada fetal dopler ile dinleyip öyle yapılıyor normalde ben öyle.yapardimElektrik gitti boşuna bekledim saatlerce Salı gününe kaldı. Tetanozu da doktorunla konuşursun dedi.
Var kuzum numarası bugün arayayım bakalım ulaşabilirsem olmadı yolum düşerse gidip konuşurum biAşkım benı de aramıslardı kalp atışını duyunca gel demişlerdi bende gıttım açtırdım 17. Haftada arayacağız birdaha aşı için dediler kuzum numarası varsa ara istersen
Hayırla sağlıkla gelsinKızlar şimdi doktordan çıktım.
Büyük ihtimalle kızım olacak
Maalesef sırtı dönük olduğu için çok uğraştık, tam gözükmedi. Biraz dolaşıp tekrar girdim ultrasona ama yine tam gözükmedi bebişten dolayı. Doktorum gördüğü kadarıyla büyük ihtimalle kız dedi
baya yoğunlar heralde o zaman yaBenim ilk düşük olduğunda geçen sene yani. Ben taaaa kürtaj olduktan sonra gebelik varmış bizede gelmeniz gerekiyor diye eşimi aramışlardıonlar biraz geç dönüyor heralde sen yine de kendin git orda da takipli ol canım
Valla aşı dışında pek bişey yapmıyolar galibaVar kuzum numarası bugün arayayım bakalım ulaşabilirsem olmadı yolum düşerse gidip konuşurum bi
Hayırla sağlıkla gelsin
baya yoğunlar heralde o zaman yaaynen ben bir kendimi hatırlatayım canım gerçi tetanoz aşısı yok bulunmuyor falan diyorlar doktorum da illa yaptır diyecek mi bilmiyorum bir doktor da tetanoz yerine boğmaca aşısının da içinde olduğu karma aşıyı tavsiye ediyor Boostrix aşısı yani
Bu aşırları doktorumla konuşacağım bir bakalım ne diyecek
Tetanoz aşısı dışında aile hekimliği gebelik için ne yapıyor çok bilmiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?