2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yok kuzum kedim falan yok kedisi olanlarda negatif duyuyorum şaşkınım bugün sorcam iyice ya

Günaydın kızlar,
Benimde bugün 2.aile hekimi kontrolüm olacak.
İlk gittiğimde bugüne randevu vermişlerdi. Bakalım ne diyecek ne isteyecekler. Haberdar ederim
Günaydın canım, 18.haftadan sonra ilk doz tetanoz yapılıyor genelde o yüzden gidiyor olabilirsin

Bir önceki gün bir seyirme pıt pıt oluyordu dün hiç olmadı
Haraket takıbı bu haftalarda yapılmaz zaten kuzum 20-25 ten sonra duzenlı hergun haraket beklenır. Evhamlamıyorsun aklından at kötü düşünceleri bebeğim iyi de kendi kendine rahatla başka şeyler ver kafanı

Beni aile hekiminden kimse aramıyor???
Normal mi acaba?
Hamileliği yeni öğrendiğimde gitmiştim kan testleri için yaptılar sağ olsunlar ama kese ve kalp atışı henüz görülmemişti diye hamile kaydı açmadılar
Acaba benim mi gidip sonradan bilgi vermem gerekiyordu? Benim doktorumun sistemine hamile diye düşmüştür sonuçta oradan otomatik görmüyorlar mı?
Kafamda deli sorular?

Aşkım benı de aramıslardı kalp atışını duyunca gel demişlerdi bende gıttım açtırdım 17. Haftada arayacağız birdaha aşı için dediler kuzum numarası varsa ara istersen

Çok şükür
Bizde bekliyoruz haberini
Valla canım görüş bebeye girdim oradaki kıza verdim kağıdı o renkte çorap aldım akşam bakalım ne olacak çok heyecanlıyım ve sabırsızım bu arada eşim de akşam rüyasında görmüş bebek erkek dedin müjde verdin diyor bende dedim akşam bakıcaz artık ne olduğuna

Kızlar şimdi doktordan çıktım.
Büyük ihtimalle kızım olacak

Maalesef sırtı dönük olduğu için çok uğraştık, tam gözükmedi. Biraz dolaşıp tekrar girdim ultrasona ama yine tam gözükmedi bebişten dolayı. Doktorum gördüğü kadarıyla büyük ihtimalle kız dedi

Benim ilk düşük olduğunda geçen sene yani. Ben taaaa kürtaj olduktan sonra gebelik varmış bizede gelmeniz gerekiyor diye eşimi aramışlardı onlar biraz geç dönüyor heralde sen yine de kendin git orda da takipli ol canım

Aşkım benı de aramıslardı kalp atışını duyunca gel demişlerdi bende gıttım açtırdım 17. Haftada arayacağız birdaha aşı için dediler kuzum numarası varsa ara istersen
Var kuzum numarası bugün arayayım bakalım ulaşabilirsem olmadı yolum düşerse gidip konuşurum bi
Hayırla sağlıkla gelsin
baya yoğunlar heralde o zaman ya aynen ben bir kendimi hatırlatayım canım gerçi tetanoz aşısı yok bulunmuyor falan diyorlar doktorum da illa yaptır diyecek mi bilmiyorum bir doktor da tetanoz yerine boğmaca aşısının da içinde olduğu karma aşıyı tavsiye ediyor Boostrix aşısı yani
Bu aşırları doktorumla konuşacağım bir bakalım ne diyecek
Tetanoz aşısı dışında aile hekimliği gebelik için ne yapıyor çok bilmiyorum da

Valla aşı dışında pek bişey yapmıyolar galiba Ama bebiş olduktan sonra onun aşıları da takip ediyor arıyorlar o iyi olur. Ben beta hcg sağlık ocağında baktırmıştım onda kayıt girmişler sonra kan için gitmiştim sohbet etti şunu ye buna dikkat et vs. 20.haftada tetanoz için gel dedi ama aşının bulunmadığını da dedi kendim gidip eczaneden alıcakmışım götürcekmişim. Ben doktor ile konuşucam ona göre hareket edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…