Allah razı olsun canımIns problemsiz gecsin
Hayirli cumalar
Rabbim feraha çıkarsın güzel haberler alırsın inşallahBende sanki varolan karnım kücüldü ve boş gibi değişik sıkıntılı hissettim
Giremedim buraya doktora gideceğim inş bugün
Amin inş canım biraz lekelenmeli bi hamileliğim olduğu için korkuyorum ins guzel haberler ile gelirim gelirizRabbim feraha çıkarsın güzel haberler alırsın inşallah
İnşallah canım inşallah bende toxo pozitif çıkıyor en son hastanede kit kalmamış ama yine randevum var öte yandan tarama yapıldı nipt yapıldı sonuç bekliyorum hayırlı haberler almayı nasip etsin RabbimAmin inş canım biraz lekelenmeli bi hamileliğim olduğu için korkuyorum ins guzel haberler ile gelirim geliriz
Ben medicana da yaptiracagim kendi doktoruma. Devleti hic bilmiyorum canim.Izmirde ki arkadaşlar, detaylı ultrasyon için hiç araştırma yaptınız mı?
Fiyat belli mi canım yoksa paket mi senin ki?Ben medicana da yaptiracagim kendi doktoruma. Devleti hic bilmiyorum canim.
Yok 1750 tl vericem kuzum. Sanirim ozellerin hepsi asagi yukari boyledir diye dusunuyorumFiyat belli mi canım yoksa paket mi senin ki?
Benim canım hiç değişik bişeyler çekmedi bu zamana kadar. Aşermedim galiba henüz hiç. Ama aklıma düşeni de yemezsem ölcekkmişim gibiCanım öyle bir meyve istiyor ki normalde para verseler yememher gün yiyorum annem şok
Hayırlı cumalar canım hayırlı haberlerle gel inşallahCumanız mübarek olsun birbirimize dua edelim inşallah kızlar bugün enfeksiyon ve gebe poliklinik te randevum var bakalım miniğim nasıl belkim gösterir bugünteyzeler
Yok 1750 tl vericem kuzum. Sanirim ozellerin hepsi asagi yukari boyledir diye dusunuyorum
Arada bana da oluyor bu his canım bazı günler sıkıntılı uyanıyorum karnım küçük gözüküyor gözüme ama sonra geçiyor 4 haftadır da görmedim fasülyeyi artık iyice meraktayımBende sanki varolan karnım kücüldü ve boş gibi değişik sıkıntılı hissettim
Sabaha kadar ruyamda konfeti patlattim. Bu sefer balon almadik farkli olsun diye boyle ceviriyodun patliyo icinden konfeti cikiyo ya ondan aldimHemen yaz bize de
Çok heyecanlıben bu heyecanlara pek gelemediğim için yapmadım parti falan bünyesi heyecanı ve merakı kaldırabilenlere imreniyorum
17 mayis canim 20 hafta oluyoruzteşekkür ederim canim . hafta olarak 20 ile 22arasi uygun demişti bana doktor.. sen ne zaman yaptıracaksin
Evet bende tam senin dediğin gibi hissediyorum acaba dedim bir ben mi böyleyim doktora kaçta gideceksin canım banada haber eder misinBende sanki varolan karnım kücüldü ve boş gibi değişik sıkıntılı hissettim
Ay çok heyecanlıSabaha kadar ruyamda konfeti patlattim. Bu sefer balon almadik farkli olsun diye boyle ceviriyodun patliyo icinden konfeti cikiyo ya ondan aldim
Ruyamda 1191929 kere patlattim ve hep kiz cikti
Bu arada dun hastane maceramda kan alinirken damarim patladi 6 tub kan alindi ve bayildim sonra ayildim sonra idrar tahlili istenildiginde koridorda yine bayildim idrari yaptim doktor sonuclari bekle dedi.
Artik cok bunaldim panik atak gecirecektim nerdeyse. Kapilar hep kapali, stajyeri kafaya aldim kactim hastanedenne macerali bi gundu ya.
Maceraperestlik ruhumda var
Gece guzel uyudum dinlendim
Kizimi okula birakim mutfaga giricem hazirliklara baslicam. Buyuk kizim komsu kizi evi temizlicek dekorasyonu halledecek. Yogun bigun beni bekliyor yine
Aksam oluncada milletin onunde yayilirim artik
Bir önceki gün bir seyirme pıt pıt oluyordu dün hiç olmadıArada bana da oluyor bu his canım bazı günler sıkıntılı uyanıyorum karnım küçük gözüküyor gözüme ama sonra geçiyor 4 haftadır da görmedim fasülyeyi artık iyice meraktayım
Ay inşallah, benim de lekeler devam, bitiyor gibi oluyor yine geliyor. Bence çocuk işe gittiğimi hissediyor, sabah çorap giyerken biraz büküldüm hemen kasık ağrıları başladı. Dün evde yatarken hiç bi şeyim yoktuAmin inş canım biraz lekelenmeli bi hamileliğim olduğu için korkuyorum ins guzel haberler ile gelirim geliriz
Amin, inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz, kedi falan var mıydı toxo neden pozitif acaba. Ben sokak kedileriyle çok haşır neşirim hep de kedim oldu, bende çıkar demiştim ama negatif.İnşallah canım inşallah bende toxo pozitif çıkıyor en son hastanede kit kalmamış ama yine randevum var öte yandan tarama yapıldı nipt yapıldı sonuç bekliyorum hayırlı haberler almayı nasip etsin Rabbim
Benimki hiç randevu falan vermedi ya, ebe ben ararım demişti ama yokGünaydın kızlar,
Benimde bugün 2.aile hekimi kontrolüm olacak.
İlk gittiğimde bugüne randevu vermişlerdi. Bakalım ne diyecek ne isteyecekler. Haberdar ederim
Seğirme değil de bir iki kez kayar gibi bişey hissettim karnımda ama her gün olan bişey değil gözüm yolda valla benim deBir önceki gün bir seyirme pıt pıt oluyordu dün hiç olmadı
Ins saglikla tamamlar kavusuruz canımArada bana da oluyor bu his canım bazı günler sıkıntılı uyanıyorum karnım küçük gözüküyor gözüme ama sonra geçiyor 4 haftadır da görmedim fasülyeyi artık iyice meraktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?