2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Amin inş canım biraz lekelenmeli bi hamileliğim olduğu için korkuyorum ins guzel haberler ile gelirim geliriz
İnşallah canım inşallah bende toxo pozitif çıkıyor en son hastanede kit kalmamış ama yine randevum var öte yandan tarama yapıldı nipt yapıldı sonuç bekliyorum hayırlı haberler almayı nasip etsin Rabbim

Canım öyle bir meyve istiyor ki normalde para verseler yemem her gün yiyorum annem şok
Benim canım hiç değişik bişeyler çekmedi bu zamana kadar. Aşermedim galiba henüz hiç. Ama aklıma düşeni de yemezsem ölcekkmişim gibi normalde de biraz vardı o bu aşermek sayılır mı bilmem.
Cumanız mübarek olsun birbirimize dua edelim inşallah kızlar bugün enfeksiyon ve gebe poliklinik te randevum var bakalım miniğim nasıl belkim gösterir bugün teyzeler
Hayırlı cumalar canım hayırlı haberlerle gel inşallah

Bende sanki varolan karnım kücüldü ve boş gibi değişik sıkıntılı hissettim
Giremedim buraya doktora gideceğim inş bugün
Arada bana da oluyor bu his canım bazı günler sıkıntılı uyanıyorum karnım küçük gözüküyor gözüme ama sonra geçiyor 4 haftadır da görmedim fasülyeyi artık iyice meraktayım

Hemen yaz bize de
Çok heyecanlı ben bu heyecanlara pek gelemediğim için yapmadım parti falan bünyesi heyecanı ve merakı kaldırabilenlere imreniyorum
Sabaha kadar ruyamda konfeti patlattim. Bu sefer balon almadik farkli olsun diye boyle ceviriyodun patliyo icinden konfeti cikiyo ya ondan aldim
Ruyamda 1191929 kere patlattim ve hep kiz cikti

Bu arada dun hastane maceramda kan alinirken damarim patladi 6 tub kan alindi ve bayildim sonra ayildim sonra idrar tahlili istenildiginde koridorda yine bayildim idrari yaptim doktor sonuclari bekle dedi.

Artik cok bunaldim panik atak gecirecektim nerdeyse. Kapilar hep kapali, stajyeri kafaya aldim kactim hastaneden ne macerali bi gundu ya.
Maceraperestlik ruhumda var

Gece guzel uyudum dinlendim
Kizimi okula birakim mutfaga giricem hazirliklara baslicam. Buyuk kizim komsu kizi evi temizlicek dekorasyonu halledecek. Yogun bigun beni bekliyor yine
Aksam oluncada milletin onunde yayilirim artik

Ay çok heyecanlı İyi eğlenceler size akşama

Amin inş canım biraz lekelenmeli bi hamileliğim olduğu için korkuyorum ins guzel haberler ile gelirim geliriz
Ay inşallah, benim de lekeler devam, bitiyor gibi oluyor yine geliyor. Bence çocuk işe gittiğimi hissediyor, sabah çorap giyerken biraz büküldüm hemen kasık ağrıları başladı. Dün evde yatarken hiç bi şeyim yoktu
Amin, inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz, kedi falan var mıydı toxo neden pozitif acaba. Ben sokak kedileriyle çok haşır neşirim hep de kedim oldu, bende çıkar demiştim ama negatif.

Günaydın kızlar,
Benimde bugün 2.aile hekimi kontrolüm olacak.
İlk gittiğimde bugüne randevu vermişlerdi. Bakalım ne diyecek ne isteyecekler. Haberdar ederim
Benimki hiç randevu falan vermedi ya, ebe ben ararım demişti ama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…