Ya seninde mi lekeli geçiyor çok can sıkıyor inş gecer bi an önce peki ne zamandır ve ne kadar geliyo birde canım doktorun ne dediAy inşallah, benim de lekeler devam, bitiyor gibi oluyor yine geliyor. Bence çocuk işe gittiğimi hissediyor, sabah çorap giyerken biraz büküldüm hemen kasık ağrıları başladı. Dün evde yatarken hiç bi şeyim yoktu
Amin, inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz, kedi falan var mıydı toxo neden pozitif acaba. Ben sokak kedileriyle çok haşır neşirim hep de kedim oldu, bende çıkar demiştim ama negatif.
Benimki hiç randevu falan vermedi ya, ebe ben ararım demişti ama yok
Tabiki haber veririm canım galiba türkiyede akşam 6 gibi giderimEvet bende tam senin dediğin gibi hissediyorum acaba dedim bir ben mi böyleyim doktora kaçta gideceksin canım banada haber eder misin
Ay biz konuşmuştuk, 13te başladı benim pembe kırmızı progestan kullandım, ama artık çok az geliyor kahverengi. Tuvalet kağıdında görüyorum hep. Senin çok mu?Ya seninde mi lekeli geçiyor çok can sıkıyor inş gecer bi an önce peki ne zamandır ve ne kadar geliyo birde canım doktorun ne dedi
doktor bana 15.haftada biter dedi ama yaklaştık bitecek gibi değil
Ay o hep olmuyor ama bak bekle 4 5 güne karıncalanma gıdıklanma olacakBir önceki gün bir seyirme pıt pıt oluyordu dün hiç olmadı
Benim o gün hep olmuştu ama canım o yüzden tedirgin oldum ondanSeğirme değil de bir iki kez kayar gibi bişey hissettim karnımda ama her gün olan bişey değil gözüm yolda valla benim derandevuya da daha 4 gün var
Olsun yinede haber et canımTabiki haber veririm canım galiba türkiyede akşam 6 gibi giderim
Ben de rüyamda hep kız görüyordum yaa hep ama hissim de en başından hep kızdı annelik hissi yanılmaz diyorlar ama hissim de rüyalarım da yanıldıSabaha kadar ruyamda konfeti patlattim. Bu sefer balon almadik farkli olsun diye boyle ceviriyodun patliyo icinden konfeti cikiyo ya ondan aldim
Ruyamda 1191929 kere patlattim ve hep kiz cikti
Bu arada dun hastane maceramda kan alinirken damarim patladi 6 tub kan alindi ve bayildim sonra ayildim sonra idrar tahlili istenildiginde koridorda yine bayildim idrari yaptim doktor sonuclari bekle dedi.
Artik cok bunaldim panik atak gecirecektim nerdeyse. Kapilar hep kapali, stajyeri kafaya aldim kactim hastanedenne macerali bi gundu ya.
Maceraperestlik ruhumda var
Gece guzel uyudum dinlendim
Kizimi okula birakim mutfaga giricem hazirliklara baslicam. Buyuk kizim komsu kizi evi temizlicek dekorasyonu halledecek. Yogun bigun beni bekliyor yine
Aksam oluncada milletin onunde yayilirim artik
Tedirginlikler bitmiyyBenim o gün hep olmuştu ama canım o yüzden tedirgin oldum ondan
Benimde 12.haftada başladı kanamam oldu 10 günü geçti ama biraz fazla kahverengi gelen:/ mesela havlu kağıdın 1 yaprağı tüm günde gider gibi:/ 14+4 oldumAy biz konuşmuştuk, 13te başladı benim pembe kırmızı progestan kullandım, ama artık çok az geliyor kahverengi. Tuvalet kağıdında görüyorum hep. Senin çok mu?
Oğluma hamileyken türkiyeye gelmiştik gece 11 filan kv bebek hareket ediyormu dedi hissetmedim bayadır dedim biz gece acillerdeTedirginlikler bitmiyyben salıya kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum valla hareketlerini tam hissetsek bu sefer başka bişey için endişelenmeye başlarız kesin
Ayy kıyamam ya. İnsan her şeyi kafasına takıyo benim ilk bebeğim olucak kısmetse. Bende de henüz hareketlenme olmadığı için ve daha önceki düşüklerden dolayı benimseyememe var. Ya buna da bişey olursa diye çok bağlanmamaya çalışıyorum alışverişe falan elim gitmiyo sevincimi yaşayamıyorum resmenOğluma hamileyken türkiyeye gelmiştik gece 11 filan kv bebek hareket ediyormu dedi hissetmedim bayadır dedim biz gece acillerde
Hiç öyle düşünme riskli dönem şükür bitti sağlıkla gelecek kuzun annesi hamileliğin tadını çıkar herşeyi hissediyolar herşey çok güzel olacak Allahın izniyleAyy kıyamam ya. İnsan her şeyi kafasına takıyo benim ilk bebeğim olucak kısmetse. Bende de henüz hareketlenme olmadığı için ve daha önceki düşüklerden dolayı benimseyememe var. Ya buna da bişey olursa diye çok bağlanmamaya çalışıyorum alışverişe falan elim gitmiyo sevincimi yaşayamıyorum resmen
Çok şükürKızlaarr biz doktordan çıktık herşeyi çok iyi güzel gelişmiş dedi. %90 gördüğü cinsiyeti kağıda yazdı verdi akşam 9 dan sonra eşimle beraber bakıcaz nasıl dayanıcam bilmiyorum
Ya oda doğru hep birşeyler için tedirgin oluyorum sağlıkla gelsin hepsi inşallahTedirginlikler bitmiyyben salıya kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum valla hareketlerini tam hissetsek bu sefer başka bişey için endişelenmeye başlarız kesin
Sagol canimAy çok heyecanlıİyi eğlenceler size akşama
Benimkisi bilincalti ruyada olabilir yaBen de rüyamda hep kız görüyordum yaa hep ama hissim de en başından hep kızdı annelik hissi yanılmaz diyorlar ama hissim de rüyalarım da yanıldırüyaların tersi çıkar işledi bende
Ya resmen benim son dönemdeki aksiyon dolu rüyalarım gibi bir gün olmuşama evet hastane ortamı insanı çok geriyor zaten bir de o kadar bekleyince
Akşam için ben bile heyecanlıyım seni düşünemiyorum şu an çok güzel bir gün olsun inşallah çok eğlenin
Ayy aksama benimle baskalarida cinsiyet gorecekKızlaarr biz doktordan çıktık herşeyi çok iyi güzel gelişmiş dedi. %90 gördüğü cinsiyeti kağıda yazdı verdi akşam 9 dan sonra eşimle beraber bakıcaz nasıl dayanıcam bilmiyorum
Kiz cogunluklu deseneBuarada grubumuzda suan icin
13 kizimiz
9 oglusumuz var
Beni kendi doktorum ilk yönlendirdiğinde kan idrar komple bakıp gebe kaydı açtılar ozaman bu tarihte yine gel demişlerdi. Bekliyorum şuan.Ay inşallah, benim de lekeler devam, bitiyor gibi oluyor yine geliyor. Bence çocuk işe gittiğimi hissediyor, sabah çorap giyerken biraz büküldüm hemen kasık ağrıları başladı. Dün evde yatarken hiç bi şeyim yoktu
Amin, inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz, kedi falan var mıydı toxo neden pozitif acaba. Ben sokak kedileriyle çok haşır neşirim hep de kedim oldu, bende çıkar demiştim ama negatif.
Benimki hiç randevu falan vermedi ya, ebe ben ararım demişti ama yok
Ayyy hadi bakalimSagol canim
Benimkisi bilincalti ruyada olabilir ya
Insallah guzel olur hayirlisiyla ogrenelim artik da
Ayy aksama benimle baskalarida cinsiyet gorecekben 3 gundur dayaniyorum sabret aksam hemen gelir canim ya
Hadi hayirlisi merak ettim bende
Kiz cogunluklu desene
Bakalim bu aksam ben nereye arti getiricem
Ayy ayy ay bu akşam çok heyecanlı biz de burada haberleri bekliyor olacağızKızlaarr biz doktordan çıktık herşeyi çok iyi güzel gelişmiş dedi. %90 gördüğü cinsiyeti kağıda yazdı verdi akşam 9 dan sonra eşimle beraber bakıcaz nasıl dayanıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?