2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya seninde mi lekeli geçiyor çok can sıkıyor inş gecer bi an önce peki ne zamandır ve ne kadar geliyo birde canım doktorun ne dedi
doktor bana 15.haftada biter dedi ama yaklaştık bitecek gibi değil

Ya seninde mi lekeli geçiyor çok can sıkıyor inş gecer bi an önce peki ne zamandır ve ne kadar geliyo birde canım doktorun ne dedi
doktor bana 15.haftada biter dedi ama yaklaştık bitecek gibi değil
Ay biz konuşmuştuk, 13te başladı benim pembe kırmızı progestan kullandım, ama artık çok az geliyor kahverengi. Tuvalet kağıdında görüyorum hep. Senin çok mu?

Ben de rüyamda hep kız görüyordum yaa hep ama hissim de en başından hep kızdı annelik hissi yanılmaz diyorlar ama hissim de rüyalarım da yanıldı rüyaların tersi çıkar işledi bende

Ya resmen benim son dönemdeki aksiyon dolu rüyalarım gibi bir gün olmuş ama evet hastane ortamı insanı çok geriyor zaten bir de o kadar bekleyince
Akşam için ben bile heyecanlıyım seni düşünemiyorum şu an çok güzel bir gün olsun inşallah çok eğlenin

Ay biz konuşmuştuk, 13te başladı benim pembe kırmızı progestan kullandım, ama artık çok az geliyor kahverengi. Tuvalet kağıdında görüyorum hep. Senin çok mu?
Benimde 12.haftada başladı kanamam oldu 10 günü geçti ama biraz fazla kahverengi gelen:/ mesela havlu kağıdın 1 yaprağı tüm günde gider gibi:/ 14+4 oldum

Tedirginlikler bitmiyy ben salıya kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum valla hareketlerini tam hissetsek bu sefer başka bişey için endişelenmeye başlarız kesin
Oğluma hamileyken türkiyeye gelmiştik gece 11 filan kv bebek hareket ediyormu dedi hissetmedim bayadır dedim biz gece acillerde

Oğluma hamileyken türkiyeye gelmiştik gece 11 filan kv bebek hareket ediyormu dedi hissetmedim bayadır dedim biz gece acillerde
Ayy kıyamam ya. İnsan her şeyi kafasına takıyo benim ilk bebeğim olucak kısmetse. Bende de henüz hareketlenme olmadığı için ve daha önceki düşüklerden dolayı benimseyememe var. Ya buna da bişey olursa diye çok bağlanmamaya çalışıyorum alışverişe falan elim gitmiyo sevincimi yaşayamıyorum resmen

Hiç öyle düşünme riskli dönem şükür bitti sağlıkla gelecek kuzun annesi hamileliğin tadını çıkar herşeyi hissediyolar herşey çok güzel olacak Allahın izniyle

Ay çok heyecanlı İyi eğlenceler size akşama
Sagol canim
Benimkisi bilincalti ruyada olabilir ya
Insallah guzel olur hayirlisiyla ogrenelim artik da
Kızlaarr biz doktordan çıktık herşeyi çok iyi güzel gelişmiş dedi. %90 gördüğü cinsiyeti kağıda yazdı verdi akşam 9 dan sonra eşimle beraber bakıcaz nasıl dayanıcam bilmiyorum
Ayy aksama benimle baskalarida cinsiyet gorecek ben 3 gundur dayaniyorum sabret aksam hemen gelir canim ya
Hadi hayirlisi merak ettim bende
Buarada grubumuzda suan icin
13 kizimiz
9 oglusumuz var
Kiz cogunluklu desene
Bakalim bu aksam ben nereye arti getiricem

Beni kendi doktorum ilk yönlendirdiğinde kan idrar komple bakıp gebe kaydı açtılar ozaman bu tarihte yine gel demişlerdi. Bekliyorum şuan.

Ayyy hadi bakalim

Kızlaarr biz doktordan çıktık herşeyi çok iyi güzel gelişmiş dedi. %90 gördüğü cinsiyeti kağıda yazdı verdi akşam 9 dan sonra eşimle beraber bakıcaz nasıl dayanıcam bilmiyorum
Ayy ayy ay bu akşam çok heyecanlı biz de burada haberleri bekliyor olacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…