- 6 Temmuz 2022
- 2.072
- 5.037
- 108
- 30
ikinci hamilelikte daha erken hissediliyo deniyodu doğruymuş demekkBen hissediyorum ama ilkinde 20 hafta da hissetmiştim.
Yaaa ne güzelBen canım 2 - 3 gündür minik tekmeler hissediyordum
Emin olamamistim bugun ultrasonda kipirdarken karnimda ayni seyi hissedince emin oldum
Ama gunde 2 kere filan Cok sert olmadigi icin tekmeler
Tüh yaaa bir haftayla falan kaçırıyoruz galiba üzücüAçıkçası bu izin konusunda ben de çok bilgi sahibi değilim. ilk doğumum hazirana denk gelmişti o zaman da doğum sonrası izin kullanamadım. Bunda da 1. döneme hiç başlamayacağız sanırım benim de Eylül sonu görünüyor. Doğum öncesi o dört hafta yaz tatiline geldiği için sanırım kullanamıyoruz. Ben raporla ilk dönemi kapatmayı düşünüyorum
Evet ikincide biraz daha erken oldi 17. Haftada ama düzenli ve sert değil inşallah bir aya herkes net hissederikinci hamilelikte daha erken hissediliyo deniyodu doğruymuş demekk
Yaaa ne güzel
Ay darısı başıma
Çok sevindim canım sen ve ailen adına
Sağlıkla gelsin oğluşun
Sağlıkla gelsin bebeğimm
Sagolun kizlarSen içten içe erkek çok istemişsin herhalde. Çok sevindin
Gözün aydın Allah kolaylıkla kucağına almayı nasip etsinBeni kizim gelinimiz yaniltti ya bana ters kose yaptilaronlar biliyodu bitek cinsiyeti tepkilerini gorunce ha tamam kesin kiz dedim ama beni iyi kandirmislar
Aynen kuzumSelam kızlar bayadır girmiyordum 2 günde anca okudum bitirdim mesajlarıYeni cinsiyet öğrenen herkesin oğlunu, kızını kutluyorum Bearhug beybiii o kadar bulantıya kızı olur diyordum hurafeler işte...
Yaa erkeklerin şaşkınlığı, tepkileri çok komik oluyorAynen kuzum
Bizim bebiş hurafelere tepki olarak doğacak sanırım biz de kendimizi baya kıza hazırlamıştık detaylıda bacak arası da boş gibi gelmişti bana neredeyse emindim ertesi gün fetal dna sonucuyla hayatımızın şokunu yaşadık
Eşim de ben de hem en başından kız hissediyorduk hem de ikimiz de rüyamızda da kız bebek görmüştük
Eşim hala diyor ki değişme ihtimali yok değil mi kesin erkek mi şimdi?diyorum dna yani dna dan daha kesin yöntem varsa sen söyle
Kocamaaaan bir aminnnYaa erkeklerin şaşkınlığı, tepkileri çok komik oluyorBirkaç güne alışır da oğluna kıyafet bakmaya başlar bile Miniklerimiz çoook çoook sağlıklı doğsunlar da
Amin cnm insallah hepimiz saglikla kolaylikla kucagimiza alirizGözün aydın Allah kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin
Snaada canımAh kuzum geçmiş olsun
Çok şükür canımcanım hiç bi problem yok doktor bebekler büyüdüğü için gaz problemleri tuvalete sık çıkma azaldığı için öyle hissedebilirsin dedi
Merak etme sende
Yaa inanmayin hurafeler bendeSelam kızlar bayadır girmiyordum 2 günde anca okudum bitirdim mesajlarıYeni cinsiyet öğrenen herkesin oğlunu, kızını kutluyorum Bearhug beybiii o kadar bulantıya kızı olur diyordum hurafeler işte...
Deraylı ultrason testini radyolojiden mi aldınız perinatolojiden değil miŞimdi benim ki ankara etlik den aldım ayrıntılı yazayım gitmek isteyen olursa diye. 11 hafta dolunca gebe poliklinik ne gittim ikili için ultrason baktırmak için. Neyse bana riskli gebelik perinatoloji baksın dedi. Sonra ayrıntılı için de sıra al dedi radyolojiden. Ancak yer buluruz dedi yani 3 ay önce neredeyse ancak alabildik.
Demek ki oğluşlar da anneyi yorabiliyorYaa inanmayin hurafeler bendeBearhug gibi hep midem bulandi suan 16haftalik olduk hala tam anlamiyla bitmedi
Kizlarda cok rahatdim dipcik gibiydim bunda 5 yil ileri attim
Bunca eziyetten sonra aslaaa ikinciyi düşünmüyorum ama bir şey olur da Allah verir o da kız olursa eminim bak ikinci hamileliğim prenses gibi geçecekYaa inanmayin hurafeler bendeBearhug gibi hep midem bulandi suan 16haftalik olduk hala tam anlamiyla bitmedi
Kizlarda cok rahatdim dipcik gibiydim bunda 5 yil ileri attim
Benimki radyolojiDeraylı ultrason testini radyolojiden mi aldınız perinatolojiden değil mi
Hayır radyoloji bakıyor ya da perinatoloji duruma göre karar veriyorlar. Kızımda da özelde radyoloji uzmanı baktı. İşin ehli ikisi deDeraylı ultrason testini radyolojiden mi aldınız perinatolojiden değil mi
Ben de teyzeme çekseymişim keşke kadının ikiz kızı oldu bulantı nedir bilmemişBunca eziyetten sonra aslaaa ikinciyi düşünmüyorum ama bir şey olur da Allah verir o da kız olursa eminim bak ikinci hamileliğim prenses gibi geçecek
Ben anneme çekmişim kadın en başından daha beş haftalıkken bulantım var der demez senin oğlun olacak kız olsa bulantın olmazdı benim öyle oldu sende prenses gibiydim kardeşin beni hastanelik etti demişti
Dediği çıktı
Ben de keşkeeee teyzelerime çekseymişim hepsi bütün gebeliklerini çok rahat yaşamışBen de teyzeme çekseymişim keşke kadının ikiz kızı oldu bulantı nedir bilmemişbir değil iki tane bebek... bir de ikiz gebeliklerde belirtiler daha ağır olur diyorlar. Ben de anneme çekmişim çılgın bulantılar ve koku hassasiyeti ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?