2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben hissediyorum ama ilkinde 20 hafta da hissetmiştim.
ikinci hamilelikte daha erken hissediliyo deniyodu doğruymuş demekk
Ben canım 2 - 3 gündür minik tekmeler hissediyordum
Emin olamamistim bugun ultrasonda kipirdarken karnimda ayni seyi hissedince emin oldum
Ama gunde 2 kere filan Cok sert olmadigi icin tekmeler
Yaaa ne güzel
Ay darısı başıma

Tüh yaaa bir haftayla falan kaçırıyoruz galiba üzücü ben de raporla kapatacağım da 2. Dönemi de bağlasaydık iyiydi yaaa

Çok sevindim canım sen ve ailen adına
Sağlıkla gelsin oğluşun

Sağlıkla gelsin bebeğimm

Sen içten içe erkek çok istemişsin herhalde. Çok sevindin
Sagolun kizlar

Ya aslinda icten ice isteme degilde bu hamileligim digerlerinden farkli oldugu için erkek dusunuyodum ama o hamile arkadasim varya dun geldi bize sasirdim kizin olacak dedigim, o kendini cok kaptirmisti kiz olacak diye. Erkek oldugunu gorunce cok üzüldü 2 hafta kendine gelemedi oyle olmakdan korktum Oyuzden kendimi kiza alistirdim hep

Aynen kuzum
Bizim bebiş hurafelere tepki olarak doğacak sanırım biz de kendimizi baya kıza hazırlamıştık detaylıda bacak arası da boş gibi gelmişti bana neredeyse emindim ertesi gün fetal dna sonucuyla hayatımızın şokunu yaşadık
Eşim de ben de hem en başından kız hissediyorduk hem de ikimiz de rüyamızda da kız bebek görmüştük
Eşim hala diyor ki değişme ihtimali yok değil mi kesin erkek mi şimdi? diyorum dna yani dna dan daha kesin yöntem varsa sen söyle

Yaa erkeklerin şaşkınlığı, tepkileri çok komik oluyor Birkaç güne alışır da oğluna kıyafet bakmaya başlar bile Miniklerimiz çoook çoook sağlıklı doğsunlar da

Yaa erkeklerin şaşkınlığı, tepkileri çok komik oluyor Birkaç güne alışır da oğluna kıyafet bakmaya başlar bile Miniklerimiz çoook çoook sağlıklı doğsunlar da
Kocamaaaan bir aminnn
Hepimiz için en büyük duam dileğim
Bir de Ekim ayının bir an önce gelmesi

Yaa inanmayin hurafeler bende Bearhug gibi hep midem bulandi suan 16haftalik olduk hala tam anlamiyla bitmedi
Kizlarda cok rahatdim dipcik gibiydim bunda 5 yil ileri attim

Deraylı ultrason testini radyolojiden mi aldınız perinatolojiden değil mi

Yaa inanmayin hurafeler bende Bearhug gibi hep midem bulandi suan 16haftalik olduk hala tam anlamiyla bitmedi
Demek ki oğluşlar da anneyi yorabiliyor Benim de çok midem bulandı aman nazar değdirmeyeyim iyiyim bu aralar bir de koku hassasiyeti kaybolsa ...

Bunca eziyetten sonra aslaaa ikinciyi düşünmüyorum ama bir şey olur da Allah verir o da kız olursa eminim bak ikinci hamileliğim prenses gibi geçecek
Ben anneme çekmişim kadın en başından daha beş haftalıkken bulantım var der demez senin oğlun olacak kız olsa bulantın olmazdı benim öyle oldu sende prenses gibiydim kardeşin beni hastanelik etti demişti
Dediği çıktı

Ben de teyzeme çekseymişim keşke kadının ikiz kızı oldu bulantı nedir bilmemiş bir değil iki tane bebek... bir de ikiz gebeliklerde belirtiler daha ağır olur diyorlar. Ben de anneme çekmişim çılgın bulantılar ve koku hassasiyeti ☹

Ben de keşkeeee teyzelerime çekseymişim hepsi bütün gebeliklerini çok rahat yaşamış
Annem de işte bir tek erkek çocuğunda zorlanmış sadece hatta diyor ki ilk sen değil kardeşin olsaydı o hamileliği ben baştan yaşasaydım kesin tek çocukla kalırdım ikinciyi yapamazdım diyor
Ben de işte çok şanslı biri olduğum için anneme çekmişim ve daha ilkinde sürüne sürüne bir hal olduğum için ikinci çocuk diyenlerin ağzına fırıncı küreğiyle vurasım geliyor
Eşim bile halime o kadar acımış durumda ki millet ne derse desin bir çocuk yeter seni bir daha bu halde görmeye zaten dayanamam kendimi suçlu hissediyorum diyor adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…