2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yaa yazık Ben de şuan hiç düşünmüyorum ikinciyi belki bir gün içimize onun isteği de düşer bebişi kucağımıza alınca unuturuz bilemem. Hep iki tane olur gibi planlayıp hayal etmiştik ama hamilelik cidden zormuş bebeğime sağlıkla bir kavuşayım sonra mümkün olan ilk gün spiral taktıracağım. Eşim her şeye rağmen ikinciyi istiyor. Ne dersem hemen yapıyor ben sana yardımcı olayım diye

seninki kaleyi içten fethetmeye çalışıyor demek bizimki de yapıyor zaten o yapmasa yapacak kimse yok her şey onda şu an ve kendi işi de çok çok yoğun o da çok perişan oldu bence kendisi de bir daha bu kadar yükün altına girmek istemiyor olabilir
Hakkımızda hayırlısı canım Rabbim karnımızdakilere sağlıkla dünyaya gelmeyi sonrasında da uzun hayırlı sağlıklı bereketli ömürler yaşamayı nasip etsin birlikte geri kalanı kader kısmet biz elimizden geldiğince dikkat edeceğiz ama varsa alnımızda ikinci kez anne olmak ona da yapacak bir şey yok zaten olacak olan hayrımıza olsun her daim

Son düzenleme:
Kızımda 40.gün takmışlardı bana canım aile planlaması önermişti direk doktorum 40 gün sonra gel taksınlar demişti

Kızlar detaylı ultrasona kaçıncı haftada gittiniz? Yada kaçıncı haftada gideceksiniz?
21 ya da 23
Yani ya bayramdan önce ya da sonra
13. Haftada gittiğimiz perinatolog 21. Haftada gelebilirsiniz dedi kendi doktoruma da soracağım

21 ya da 23
Yani ya bayramdan önce ya da sonra
13. Haftada gittiğimiz perinatolog 21. Haftada gelebilirsiniz dedi kendi doktoruma da soracağım
Benim doktorum 18. Haftadan sonra git dedi ama erken gibi biraz. Birde perinatolojiden randevu alamıyorum yandal poliklinik olduğu için, doktorumda kayıt açmamış, bana normal kadın doğuma randevu al dedi. Kafam çok karışık napicam hiç bilmiyorum

18 bana da erken geldi 20 den sonra oluyor genelde sanki
Devlete mi gidiyorsun canım yoksa kendi özel hastanenin perinatologuna mı gideceksin? Özel olunca direk perinatologun kendisinden randevu alınıyor ama devleti bilmiyorum burada alan arkadaşlar oldu radyolojiden falan aldılar sanırım yardımcı olurlar görünce

3 ay bitene kadar özele gittim şimdi devlete gidiyorum.. galiba yine kadın doğuma randevu alicam ordan beni yönlendirir doktorlar artık

Kızımda 40.gün takmışlardı bana canım aile planlaması önermişti direk doktorum 40 gün sonra gel taksınlar demişti
Teşekkür ederim bilgi için canım emzirirken doğum kontrol hapı kullanılmıyor diye biliyorum süt korur hurafesine de kesinlikle güvenmiyorum enn temizi bu gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…