- 17 Ağustos 2021
- 1.895
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.979
- 83
- 27
Yaa yazıkBen de keşkeeee teyzelerime çekseymişim hepsi bütün gebeliklerini çok rahat yaşamış
Annem de işte bir tek erkek çocuğunda zorlanmış sadece hatta diyor ki ilk sen değil kardeşin olsaydı o hamileliği ben baştan yaşasaydım kesin tek çocukla kalırdım ikinciyi yapamazdım diyor
Ben de işte çok şanslı biri olduğum için anneme çekmişim ve daha ilkinde sürüne sürüne bir hal olduğum için ikinci çocuk diyenlerin ağzına fırıncı küreğiyle vurasım geliyor
Eşim bile halime o kadar acımış durumda ki millet ne derse desin bir çocuk yeter seni bir daha bu halde görmeye zaten dayanamam kendimi suçlu hissediyorum diyor adam
seninki kaleyi içten fethetmeye çalışıyor demekYaa yazıkBen de şuan hiç düşünmüyorum ikinciyi belki bir gün içimize onun isteği de düşer bebişi kucağımıza alınca unuturuz bilemem. Hep iki tane olur gibi planlayıp hayal etmiştik ama hamilelik cidden zormuş bebeğime sağlıkla bir kavuşayım sonra mümkün olan ilk gün spiral taktıracağım. Eşim her şeye rağmen ikinciyi istiyor. Ne dersem hemen yapıyor ben sana yardımcı olayım diye
Benimki radyoloji
Ben de dedim Hastanedeki Perinatoloji uzmanı yapar ama şimdi kafam karıştı kızlarHayır radyoloji bakıyor ya da perinatoloji duruma göre karar veriyorlar. Kızımda da özelde radyoloji uzmanı baktı. İşin ehli ikisi de
İkisi de yapabilir kuzum sorun uokBen de dedim Hasan dediki Perinatoloji uzmanı yapar ama şimdi kafam karıştı kızlar
20-23 haftaları arasında mı oluyorduİkisi de yapabilir kuzum sorun uok
Kızımda 40.gün takmışlardı bana canım aile planlaması önermişti direk doktorum 40 gün sonra gel taksınlar demiştiYaa yazıkBen de şuan hiç düşünmüyorum ikinciyi belki bir gün içimize onun isteği de düşer bebişi kucağımıza alınca unuturuz bilemem. Hep iki tane olur gibi planlayıp hayal etmiştik ama hamilelik cidden zormuş bebeğime sağlıkla bir kavuşayım sonra mümkün olan ilk gün spiral taktıracağım. Eşim her şeye rağmen ikinciyi istiyor. Ne dersem hemen yapıyor ben sana yardımcı olayım diye
19 -23 arası canım yani 24 dolana kadar20-23 haftaları arasında mı oluyordu
Sağol kuzum19 -23 arası canım yani 24 dolana kadar
21 ya da 23Kızlar detaylı ultrasona kaçıncı haftada gittiniz? Yada kaçıncı haftada gideceksiniz?
Benim doktorum 18. Haftadan sonra git dedi ama erken gibi biraz. Birde perinatolojiden randevu alamıyorum yandal poliklinik olduğu için, doktorumda kayıt açmamış, bana normal kadın doğuma randevu al dedi. Kafam çok karışık napicam hiç bilmiyorum21 ya da 23
Yani ya bayramdan önce ya da sonra
13. Haftada gittiğimiz perinatolog 21. Haftada gelebilirsiniz dedi kendi doktoruma da soracağım
18 bana da erken geldi 20 den sonra oluyor genelde sankiBenim doktorum 18. Haftadan sonra git dedi ama erken gibi biraz. Birde perinatolojiden randevu alamıyorum yandal poliklinik olduğu için, doktorumda kayıt açmamış, bana normal kadın doğuma randevu al dedi. Kafam çok karışık napicam hiç bilmiyorum
10 Mayısta randevum çok var dahaHadi inşallah hayırlısı olsun gidince yazın yine
3 ay bitene kadar özele gittim şimdi devlete gidiyorum.. galiba yine kadın doğuma randevu alicam ordan beni yönlendirir doktorlar artık18 bana da erken geldi 20 den sonra oluyor genelde sanki
Devlete mi gidiyorsun canım yoksa kendi özel hastanenin perinatologuna mı gideceksin? Özel olunca direk perinatologun kendisinden randevu alınıyor ama devleti bilmiyorum burada alan arkadaşlar oldu radyolojiden falan aldılar sanırım yardımcı olurlar görünce
Bızım bursada perınatolojıye gitti eltim biz riskli gebeliklere bakıyoruz detaylı olarak yapmıyoruz hadi gelmişsin diyip genel bi bakmış sadeceBen de dedim Hastanedeki Perinatoloji uzmanı yapar ama şimdi kafam karıştı kızlar
Hımm bu hafta evdeyim diğer hafta gideyim ben de öğreneyim o zaman kuzumBızım bursada perınatolojıye gitti eltim biz riskli gebeliklere bakıyoruz detaylı olarak yapmıyoruz hadi gelmişsin diyip genel bi bakmış sadece
Valla dayanamadım aldım kızlar e bebekte indirim vardıArkadaşlar reflü yatağı hakkında düşünceleriniz neler alan var mı
Teşekkür ederim bilgi için canımKızımda 40.gün takmışlardı bana canım aile planlaması önermişti direk doktorum 40 gün sonra gel taksınlar demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?