- 17 Ağustos 2021
- 1.895
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.979
- 83
- 27
Ben de almayı düşünüyorum bir bakayımValla dayanamadım aldım kızlar e bebekte indirim vardı
Ben tummy aldım alanlar memnundu yataş pahalı geldi bana açıkçası aynı işlev zatenBen de almayı düşünüyorum bir bakayımbir de yataş mininin juno yatağının bir muadili var babyjemin tummy ilk yatağım diye. Acaba hangisi daha iyi reflü yatağı mi tummy mi?
Canim ben ona da guvenmiyorum. Suan bir yakinim hamile. Spiral vardi kayma bile yokmus doktorlar saskin mucize bebek diyorlarTeşekkür ederim bilgi için canımemzirirken doğum kontrol hapı kullanılmıyor diye biliyorum süt korur hurafesine de kesinlikle güvenmiyorum enn temizi bu gibi geliyor
Bir ara yazmıştım kuzum bebeklerin çoğunda oluyor reflu ben 4 ay kullandım iyi yapmışsınBen tummy aldım alanlar memnundu yataş pahalı geldi bana açıkçası aynı işlev zaten
Ne kadara aldın canım ben de alacağım reflü yatağıValla dayanamadım aldım kızlar e bebekte indirim vardı
Valla 3 ayda bir kayma var mı diye kontrole gittim 24 ekimde çıkartırdım hemen hemen 4 sene boyunca kullandım canım ama Allah nasip edecek olduktan sonra hiçbir şey tam çözüm değil biz önlem alıp tevekkülü Allah a bırakıyoruzTeşekkür ederim bilgi için canımemzirirken doğum kontrol hapı kullanılmıyor diye biliyorum süt korur hurafesine de kesinlikle güvenmiyorum enn temizi bu gibi geliyor
Yaa iyi yapmışım ozaman canım bende bir anlık kararla aldımBir ara yazmıştım kuzum bebeklerin çoğunda oluyor reflu ben 4 ay kullandım iyi yapmışsın
Kuzum 500 küsürdüNe kadara aldın canım ben de alacağım reflü yatağı
Gülerek kullan canım benim güzel bir ateş ölçer de bakın oda hep lazım olacak hoş her bütçeye gire vardaYaa iyi yapmışım ozaman canım bende bir anlık kararla aldım
Kuzum 500 küsürdü
Evet bana en güvenilir yöntemlerden biri gibi geliyorValla 3 ayda bir kayma var mı diye kontrole gittim 24 ekimde çıkartırdım hemen hemen 4 sene boyunca kullandım canım ama Allah nasip edecek olduktan sonra hiçbir şey tam çözüm değil biz önlem alıp tevekkülü Allah a bırakıyoruz
Ya oyle cok kotuyum diyemem bende ama heran bi midem bulanabiliyo . Kesinlikle oglan beni yoruyo. Az once biraz alisveris magazasina gittik hemen yoruldum bide temmuzda isvicre daglarina cikmayi planliyoruz nasil yapacam diye dusunmeye basladimDemek ki oğluşlar da anneyi yorabiliyorBenim de çok midem bulandı aman nazar değdirmeyeyim iyiyim bu aralar bir de koku hassasiyeti kaybolsa ...
Ne önerirsin canım kulaktan ölçer var alından var sence kullanıslı olan hangisiGülerek kullan canım benim güzel bir ateş ölçer de bakın oda hep lazım olacak hoş her bütçeye gire varda
Benım anne yanı her ıkı basından da egım verılıyor ben gerek duymuyorum oyuzden kuzumArkadaşlar reflü yatağı hakkında düşünceleriniz neler alan var mı
Aaa ozaman hiç gerek yok tabi önemli olan baş desteği için ayrı yastık almaya gerek var mıBenım anne yanı her ıkı basından da egım verılıyor ben gerek duymuyorum oyuzden kuzum
Teşekkür ederim bilgi için canımemzirirken doğum kontrol hapı kullanılmıyor diye biliyorum süt korur hurafesine de kesinlikle güvenmiyorum enn temizi bu gibi geliyor
Ne dedi canım doktorunBenimde öyle canım takip edicez dedi Dr. Yarın farklı bir Dr a gidicem bakalım o ne diyecek
Kuzum eskiden kilak olcerleri onerirlerdi şimdi alınana temassız oneriyorlar benim kullandığımı atayım sana medises markası braun da cok iyi bütçeye uygun bir şeyler alabilirsin bir tane koltuk altı ölçer al onlar uygun oluyorNe önerirsin canım kulaktan ölçer var alından var sence kullanıslı olan hangisi
Gülerek kullan canım benim olsun hoş.gor senSöyledik bugün artık herkese
Tahmin ettiğim gibi kaynanam keşke kız olsaydı dedibu şekilde
10 sene sonra torunun oluyor anne nasibimizde bu varmış dedim
Sonradan toparladı sevindik tabii ama her yer böcek bir çiçek gelse aramıza iyi olacaktı dedi
Haberi sindirince neşelendi anca bir saat sonra
Babaanne oluyorum herkes duysun falan dedi ahdım vardı ilk torunuma göz aydınlığı verecektim dedi getirdi bilezik taktı bana
Ne gerek vardı anne doğunca yapmak isterseniz yapardınız dedim olsun bizde adettir doğunca da yapacağız gerekenleri dedi
Böyle işte önce gıcık olduğum sonra amaaan boş ver dediğim bir akşam oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?