2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Valla dayanamadım aldım kızlar e bebekte indirim vardı
Ben de almayı düşünüyorum bir bakayım bir de yataş mininin juno yatağının bir muadili var babyjemin tummy ilk yatağım diye. Acaba hangisi daha iyi reflü yatağı mi tummy mi?

Teşekkür ederim bilgi için canım emzirirken doğum kontrol hapı kullanılmıyor diye biliyorum süt korur hurafesine de kesinlikle güvenmiyorum enn temizi bu gibi geliyor
Canim ben ona da guvenmiyorum. Suan bir yakinim hamile. Spiral vardi kayma bile yokmus doktorlar saskin mucize bebek diyorlar

Teşekkür ederim bilgi için canım emzirirken doğum kontrol hapı kullanılmıyor diye biliyorum süt korur hurafesine de kesinlikle güvenmiyorum enn temizi bu gibi geliyor
Valla 3 ayda bir kayma var mı diye kontrole gittim 24 ekimde çıkartırdım hemen hemen 4 sene boyunca kullandım canım ama Allah nasip edecek olduktan sonra hiçbir şey tam çözüm değil biz önlem alıp tevekkülü Allah a bırakıyoruz

Evet bana en güvenilir yöntemlerden biri gibi geliyor

Demek ki oğluşlar da anneyi yorabiliyor Benim de çok midem bulandı aman nazar değdirmeyeyim iyiyim bu aralar bir de koku hassasiyeti kaybolsa ...
Ya oyle cok kotuyum diyemem bende ama heran bi midem bulanabiliyo . Kesinlikle oglan beni yoruyo. Az once biraz alisveris magazasina gittik hemen yoruldum bide temmuzda isvicre daglarina cikmayi planliyoruz nasil yapacam diye dusunmeye basladim

Mini haplar yani sadece progesteron içeren haplar kullanılabilir diye biliyorum.
Ancak hem progesteron hem de östrojen içerikli kombine haplar kullanılmaz diye biliyorum.

Hatta spiral'de bakır değil, hormon içerikli tercih edilecekse, progesteronlu olduğu için oluyor diye biliyorum.

Üniversite derslerinden böyle hatırlıyorum.

Eylül grubunda, 19.haftada kız denen bebek, 22.haftada yüzde yüz erkek denmiş.

Benim bebe için büyük olasılıkla kız demişti doktorum. Fakat uğraşmamıza rağmen bebeğim dönmedi. Bölük pölçük görmeye çalıştı doktor.O yüzden net demedi.
Ben çok ama çok kız bebek istiyorum. O yüzden çok mutlu oldum Ama Eylül grubunda o yazıyı okuyunca bir tereddüt ettim. İnşallah benim bebeğimin tahmini doğru çıkar

Kızlar selam biz bugün tam 16 hafta olduk ve kontrolümüz vardı
Her şey yolunda miniğim 14cm 142 gr olmuş tam haftası ile uyumlu çıktı
Sırtı dönüktü yüzünü göstermedi.
Benim doktorum özel muayene olduğu için afp testi ve üçlü taraması devlette yaptırabilirsin dedi.
20.haftada da detaylı usg hem kendi hem de radyoloji bakacak gün verdi bakalım şimdilik bu şekilde ilerliyor süreç

Söyledik bugün artık herkese
Tahmin ettiğim gibi kaynanam keşke kız olsaydı dedi bu şekilde
10 sene sonra torunun oluyor anne nasibimizde bu varmış dedim
Sonradan toparladı sevindik tabii ama her yer böcek bir çiçek gelse aramıza iyi olacaktı dedi
Haberi sindirince neşelendi anca bir saat sonra
Babaanne oluyorum herkes duysun falan dedi ahdım vardı ilk torunuma göz aydınlığı verecektim dedi getirdi bilezik taktı bana
Ne gerek vardı anne doğunca yapmak isterseniz yapardınız dedim olsun bizde adettir doğunca da yapacağız gerekenleri dedi
Böyle işte önce gıcık olduğum sonra amaaan boş ver dediğim bir akşam oldu

Ne önerirsin canım kulaktan ölçer var alından var sence kullanıslı olan hangisi
Kuzum eskiden kilak olcerleri onerirlerdi şimdi alınana temassız oneriyorlar benim kullandığımı atayım sana medises markası braun da cok iyi bütçeye uygun bir şeyler alabilirsin bir tane koltuk altı ölçer al onlar uygun oluyor

Gülerek kullan canım benim olsun hoş.gor sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…