2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
gebelikte kullanımını tercih ettiğiniz memnun kaldığınız ürünler var mı?

İnşallah kuzum benim

Bende bir tane alından bir tanede koltuk altından almayı düşünüyorum braun baktım cok iyi diyorlar ama biraz pahalı

Ben tummy aldım alanlar memnundu yataş pahalı geldi bana açıkçası aynı işlev zaten
Sanırım ben de tummy alacağım

Canim ben ona da guvenmiyorum. Suan bir yakinim hamile. Spiral vardi kayma bile yokmus doktorlar saskin mucize bebek diyorlar
Ovvv dünyaya geleceği olan her şekilde geliyor benim de güvenim sarsılmıyor değil böyle şeyler duyunca

Aynennn öyle canım gelecek olan geliyor biz sadece kendimizce bir şeyler yapıyoruz

Ya oyle cok kotuyum diyemem bende ama heran bi midem bulanabiliyo . Kesinlikle oglan beni yoruyo. Az once biraz alisveris magazasina gittik hemen yoruldum bide temmuzda isvicre daglarina cikmayi planliyoruz nasil yapacam diye dusunmeye basladim
Ben de hemen yoruluyorum arabayla gidip geliyoruz bir de ... Gelince hemen uzanıyorum ve orada uyuyakalıyorum İsviçre ve dağlar mııı? İnanılmazsın! Bol bol tadını çıkar nefistir oralar.

Hımmmm bu konuyu günü gelince mutlaka doktora danışmalıyım teşekkürler

İnşallah memnun kalırız
Aslında eczane ya da medicalden almak daha mantıklı sorun olduğunda muhatap bulmak güzel oluyor
Hım onu hiç düşünmemiştim

D dra21 bebiş ben bunu almayı düşünüyorum ve kesınlıkle manuel koltuk altı ateş ölçerde olmalı

Eklentiler

• EDFC5BE5-E8EE-456C-8A3C-EE18113AA1DB.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 53
Banada gecen akrabam anlattı bır ay once bellı olmus erkek oldugu bayram ertesı doğmuş ama detaylıya girmemiş detaylıya göndermişler o zaman bi sıkıntıdan ötürü o zaman belli olmuş malesef böyle hıkayeler var banada ikinci doktor kız dedı ama detaylıyı bekle yinede diyor mesela ben alışveriş yaptım azcıkın sabredemeyip

Onlar bağışıklık kazanmış oluyor muhtemelen. Bi IgG bi de IgM var , sende IgM mi pozitif
İkiside çıkıyor bazen biri negatif çıkıyor avididte yapıldı ama kit kalmamış bu hafta yapılacak nasipse bakalım kuzum hayırlı sonuçlar çıksın birde nipt bekliyoruz dualarınızı esirgemeyin

Merhaba siz tecrübelisiniz benim danışabileceğim kimsem yok yardımcı olursanız çok mutlu olurum bugün reglim 11 gün gecikti ilişkinin üzerinden 24 gün geçti 2 günde bir kaset test yapıyorum negatif dün erken gebelik testi yaptım o da negatif bu kadar süreye kesin çıkması mı gerekiyordu teşekkür ederim

Ekleyeyim bende favorilere takip edeyim kulak için ayrı bir aparat takıyor muyuz
Sanırım o kapağının altında cıkarınca kulak takınca normal oluyor diye algıladım nexusun hava cıhazlarıda iyi fıyatı da makul guzel geldı ondan bunu alırım gibi bizde klasık su mor cıkanlar varya arayınca dırek ondan vardı kafayı yıyor bı sure sonra guvenemıyordum hep koltuk altından da ölçüyordum ben

Ay kendimi çok tecrübesiz hissediyorum korktum şuan
Bebişim ilk bebişlerde öyle oluyor benım anam direk yastıksız olmaz dıyerek daldı olaya mesela kimisi normal doğumdan ötürü kafa şekli değişebiliyor kafa düzleştirme yastıkları kullanıyor duruma göre bakarsın ama incesinden bir bebiş yastığı bakabilirsin kuzum eğerki reflü yatağı kullanacaksan ilk etapta gerekmez bile başı zaten yüksekte olacağı için

Detaylıda kesinleşir mi ?
Ya bir de detaylı ultrasonda da bebek dönmezse ne olacak ki.
Muayeneye iki farklı arayla girdim. Ne yapsam dönmedi. Hopluyor, zıplıyor ama dönmüyordu.

Sizi forumda okudum sanırım yanlış hatırlamıyorsam boşalma olmamıştı? Boşalma olmadan zaten çooook zor ki olsa çıkardı

Detaylıda kesinleşir mi ?
Ya bir de detaylı ultrasonda da bebek dönmezse ne olacak ki.
Muayeneye iki farklı arayla girdim. Ne yapsam dönmedi. Hopluyor, zıplıyor ama dönmüyordu.
Arkadaşımın bebeğinin pozisyonu sebebiyle doktor bir türlü diğer elini görememiş parmak sayıları not etmesi gerekiyormus saatlerce bebeğin dönmesini beklemişler gidip yemek yemiş geri girmiş hatta. Doktor her şeyi görmem gerekiyor bu şekilde ultrasonu sonlandıramam demiş. mutlaka bakıyorlarmış yani o gün olmasa ertesi gün yine bakar gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…