- 25 Şubat 2023
- 300
- 501
- 33
- 38
Detaylı ultrasona sıra almak için gitmiştim durumumu da anlattım sıra verdi ama muayene etmedi. Muayene etmeyecek misiniz diye sordum o gün gebe takibi yapmiyormus, öyle dediNe dedi canım doktorun
gebelikte kullanımını tercih ettiğiniz memnun kaldığınız ürünler var mı?Hamilelikte kozmetik ürünlere gelince bana dermatolog demıstı kı yuzumuz barıyerlıdır zaten surdugunuz kremın yuzde 90ı gerı cevrılır. Koruma amaclı. O yuzden korkmayın cok da kafaya takmayın. Ama c vitamini ve gunes kremı onemlı. Bılıyosunuz kahverengı lekeler olabılıyor yüzde hamilelik sırasında. Niacinamide de kullanın. gunes kremi sabah yuzunuzu temızleyıp nemlendırıcınızı surdukten sonra rutininiz olsun evde bıle olsanız. Gunes sadece sokakta etkı etmıyor.
İnşallah kuzum benimEylül grubunda, 19.haftada kız denen bebek, 22.haftada yüzde yüz erkek denmiş.
Benim bebe için büyük olasılıkla kız demişti doktorum. Fakat uğraşmamıza rağmen bebeğim dönmedi. Bölük pölçük görmeye çalıştı doktor.O yüzden net demedi.
Ben çok ama çok kız bebek istiyorum. O yüzden çok mutlu oldumAma Eylül grubunda o yazıyı okuyunca bir tereddüt ettim. İnşallah benim bebeğimin tahmini doğru çıkar
Bende bir tane alından bir tanede koltuk altından almayı düşünüyorum braun baktım cok iyi diyorlar ama biraz pahalıKuzum eskiden kilak olcerleri onerirlerdi şimdi alınana temassız oneriyorlar benim kullandığımı atayım sana medises markası braun da cok iyi bütçeye uygun bir şeyler alabilirsin bir tane koltuk altı ölçer al onlar uygun oluyor
Sanırım ben de tummy alacağımBen tummy aldım alanlar memnundu yataş pahalı geldi bana açıkçası aynı işlev zaten
OvvvCanim ben ona da guvenmiyorum. Suan bir yakinim hamile. Spiral vardi kayma bile yokmus doktorlar saskin mucize bebek diyorlar
Aynennn öyle canımValla 3 ayda bir kayma var mı diye kontrole gittim 24 ekimde çıkartırdım hemen hemen 4 sene boyunca kullandım canım ama Allah nasip edecek olduktan sonra hiçbir şey tam çözüm değil biz önlem alıp tevekkülü Allah a bırakıyoruz
Ben de hemen yoruluyorum arabayla gidip geliyoruz bir de ... Gelince hemen uzanıyorum ve orada uyuyakalıyorumYa oyle cok kotuyum diyemem bende ama heran bi midem bulanabiliyo . Kesinlikle oglan beni yoruyo. Az once biraz alisveris magazasina gittik hemen yoruldum bide temmuzda isvicre daglarina cikmayi planliyoruz nasil yapacam diye dusunmeye basladim
Hımmmm bu konuyu günü gelince mutlaka doktora danışmalıyım teşekkürlerMini haplar yani sadece progesteron içeren haplar kullanılabilir diye biliyorum.
Ancak hem progesteron hem de östrojen içerikli kombine haplar kullanılmaz diye biliyorum.
Hatta spiral'de bakır değil, hormon içerikli tercih edilecekse, progesteronlu olduğu için oluyor diye biliyorum.
Üniversite derslerinden böyle hatırlıyorum.
Aslında eczane ya da medicalden almak daha mantıklı sorun olduğunda muhatap bulmak güzel oluyorBende bir tane alından bir tanede koltuk altından almayı düşünüyorum braun baktım cok iyi diyorlar ama biraz pahalı
İnşallah memnun kalırızSanırım ben de tummy alacağım
Ovvvdünyaya geleceği olan her şekilde geliyor benim de güvenim sarsılmıyor değil böyle şeyler duyunca
Aynennn öyle canımgelecek olan geliyor biz sadece kendimizce bir şeyler yapıyoruz
Ben de hemen yoruluyorum arabayla gidip geliyoruz bir de ... Gelince hemen uzanıyorum ve orada uyuyakalıyorumİsviçre ve dağlar mııı? İnanılmazsın! Bol bol tadını çıkar nefistir oralar.
Hımmmm bu konuyu günü gelince mutlaka doktora danışmalıyım teşekkürler
Hım onu hiç düşünmemiştimAslında eczane ya da medicalden almak daha mantıklı sorun olduğunda muhatap bulmak güzel oluyor
Kuzum ben yastık kullanmıyorum ılk etapta sonradan da cok ince bi bebiş yastıgına gecıyorumAaa ozaman hiç gerek yok tabi önemli olan baş desteği için ayrı yastık almaya gerek var mı
Banada gecen akrabam anlattı bır ay once bellı olmus erkek oldugu bayram ertesı doğmuş ama detaylıya girmemiş detaylıya göndermişler o zaman bi sıkıntıdan ötürü o zaman belli olmuşEylül grubunda, 19.haftada kız denen bebek, 22.haftada yüzde yüz erkek denmiş.
Benim bebe için büyük olasılıkla kız demişti doktorum. Fakat uğraşmamıza rağmen bebeğim dönmedi. Bölük pölçük görmeye çalıştı doktor.O yüzden net demedi.
Ben çok ama çok kız bebek istiyorum. O yüzden çok mutlu oldumAma Eylül grubunda o yazıyı okuyunca bir tereddüt ettim. İnşallah benim bebeğimin tahmini doğru çıkar
İkiside çıkıyor bazen biri negatif çıkıyor avididte yapıldı ama kit kalmamış bu hafta yapılacak nasipse bakalım kuzum hayırlı sonuçlar çıksın birde nipt bekliyoruz dualarınızı esirgemeyinOnlar bağışıklık kazanmış oluyor muhtemelen. Bi IgG bi de IgM var , sende IgM mi pozitif
Ay kendimi çok tecrübesiz hissediyorum korktum şuanKuzum ben yastık kullanmıyorum ılk etapta sonradan da cok ince bi bebiş yastıgına gecıyorum
Ekleyeyim bende favorilere takip edeyim kulak için ayrı bir aparat takıyor muyuz
Sanırım o kapağının altında cıkarınca kulak takınca normal oluyor diye algıladım nexusun hava cıhazlarıda iyi fıyatı da makul guzel geldı ondan bunu alırım gibi bizde klasık su mor cıkanlar varya arayınca dırek ondan vardı kafayı yıyor bı sure sonra guvenemıyordum hep koltuk altından da ölçüyordum benEkleyeyim bende favorilere takip edeyim kulak için ayrı bir aparat takıyor muyuz
Bebişim ilk bebişlerde öyle oluyor benım anam direk yastıksız olmaz dıyerek daldı olaya meselaAy kendimi çok tecrübesiz hissediyorum korktum şuan
Banada gecen akrabam anlattı bır ay once bellı olmus erkek oldugu bayram ertesı doğmuş ama detaylıya girmemiş detaylıya göndermişler o zaman bi sıkıntıdan ötürü o zaman belli olmuşmalesef böyle hıkayeler var banada ikinci doktor kız dedı ama detaylıyı bekle yinede diyor mesela ben alışveriş yaptım azcıkın sabredemeyip
Sizi forumda okudum sanırım yanlış hatırlamıyorsam boşalma olmamıştı? Boşalma olmadan zaten çooook zor ki olsa çıkardıMerhaba siz tecrübelisiniz benim danışabileceğim kimsem yok yardımcı olursanız çok mutlu olurum bugün reglim 11 gün gecikti ilişkinin üzerinden 24 gün geçti 2 günde bir kaset test yapıyorum negatif dün erken gebelik testi yaptım o da negatif bu kadar süreye kesin çıkması mı gerekiyordu teşekkür ederim
Yani ilişki günüm belli 24 gün geçti olsaydı kesin çıkardı değil mi hormon olsa bile idrara yansıması lazımdıSizi forumda okudum sanırım yanlış hatırlamıyorsam boşalma olmamıştı? Boşalma olmadan zaten çooook zor ki olsa çıkardı
Arkadaşımın bebeğinin pozisyonu sebebiyle doktor bir türlü diğer elini görememiş parmak sayıları not etmesi gerekiyormus saatlerce bebeğin dönmesini beklemişler gidip yemek yemiş geri girmiş hatta. Doktor her şeyi görmem gerekiyor bu şekilde ultrasonu sonlandıramam demiş.Detaylıda kesinleşir mi ?
Ya bir de detaylı ultrasonda da bebek dönmezse ne olacak ki.
Muayeneye iki farklı arayla girdim. Ne yapsam dönmedi. Hopluyor, zıplıyor ama dönmüyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?