- 17 Ağustos 2021
- 1.895
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.979
- 83
- 27
24 gün çok uzun bir süre ben adetime 2 gün kala erken gebelik testiyle bile değil kaset testle öğrendim siz hepsini yapmışsınız olsa kesin çıkardıYani ilişki günüm belli 24 gün geçti olsaydı kesin çıkardı değil mi hormon olsa bile idrara yansıması lazımdı
Evet hepsini yaptım gerçekten çok üzerine düştüm yapabileceğim bi kan testi kaldı onu da yaptıramıyorum maalesef adetim de hiç düzenli değil bazen hiç olmuyorum o ay napsam bilemiyorum artık24 gün çok uzun bir süre ben adetime 2 gün kala erken gebelik testiyle bile değil kaset testle öğrendim siz hepsini yapmışsınız olsa kesin çıkardı
Öyle yaptım kuzum zaten taksam ne olacak ki elimden gelen bir şey yok sonuçta Allah böyle uygun gördü, ki kaynanamdan zaten beklediğim bir tepkiydi şaşırmadımGülerek kullan canım benim olsun hoş.gor sen
Arkadaşımın bebeğinin pozisyonu sebebiyle doktor bir türlü diğer elini görememiş parmak sayıları not etmesi gerekiyormus saatlerce bebeğin dönmesini beklemişler gidip yemek yemiş geri girmiş hatta. Doktor her şeyi görmem gerekiyor bu şekilde ultrasonu sonlandıramam demiş.mutlaka bakıyorlarmış yani o gün olmasa ertesi gün yine bakar gibi
Ben ne reflu yatağı ne yastık kullandım 2 çocuğumda da. Kusan bebek degillerdi pek. Yastık 2 yaşına kadar önerilmiyor normal şartlarda, boyun kısalığına sebep olabiliyormuş diye hatırlıyorum. Amma ablamlar çocuklarına kullandı, sıkıntı da olmadı yani. Üzme kendini. Zaten tecrübeli bile olsan her bebek farklı oluyor. Sen eminim ki bebeğin doğunca, anlayacaksın, hissedeceksin ihtiyacını 1 nevi. Otomatik 1 güncelleme gelecek gibi düşün ☺Kızlar selamlar. Ben alışveriş batağına düştüm hemde cicili bicili kız kıyafetleri. İnşallah değişiklik olmaz elimde patlarlar yoksa
Reflü yatağı almazsak yastık şart mı diyorsunuz. Bende çok tecrübesizim. Annem hayatta değil kayınvalidem uzakta etrafımda çoğunluk hep erkek kendimi bazen çok yetersiz hissediyorum
Detaylıda görmeden bırakmıyolar , şöyleki erkek bebek ise testisleri kız bebek ise yumurtalıklarına kadar görüyorlar organ taraması olduğu için işin ehli insanlar oluyor. Yani sadece cinsiyet için değil tabiki organ taramasının detaylı ultrasonun önemli yapılması gerektiği düşünüyorum benDetaylıda kesinleşir mi ?
Ya bir de detaylı ultrasonda da bebek dönmezse ne olacak ki.
Muayeneye iki farklı arayla girdim. Ne yapsam dönmedi. Hopluyor, zıplıyor ama dönmüyordu.
Benimkini iki hafta arayla bile aynı pozisyonda gördük zor öğrendik cinsiyetiniBebek soğuma kadar aynı yönde kalmaz değil miBana öyle bir hissiyat geldi dönmeyince sıpa fjfh
Askım alacağın şeyleri lcw harici alma değiştirme durumunda en zorda kalmayacağın yer olur istersen beş ay sonra götür değişim yaparlar sorun olmaz aklında bulundun , kii umarım herhangi bir değişiklik olmazKızlar selamlar. Ben alışveriş batağına düştüm hemde cicili bicili kız kıyafetleri. İnşallah değişiklik olmaz elimde patlarlar yoksa
Reflü yatağı almazsak yastık şart mı diyorsunuz. Bende çok tecrübesizim. Annem hayatta değil kayınvalidem uzakta etrafımda çoğunluk hep erkek kendimi bazen çok yetersiz hissediyorum
Ben ne reflu yatağı ne yastık kullandım 2 çocuğumda da. Kusan bebek degillerdi pek. Yastık 2 yaşına kadar önerilmiyor normal şartlarda, boyun kısalığına sebep olabiliyormuş diye hatırlıyorum. Amma ablamlar çocuklarına kullandı, sıkıntı da olmadı yani. Üzme kendini. Zaten tecrübeli bile olsan her bebek farklı oluyor. Sen eminim ki bebeğin doğunca, anlayacaksın, hissedeceksin ihtiyacını 1 nevi. Otomatik 1 güncelleme gelecek gibi düşün ☺
Kuzum benim annem oğlumda 2 hafta kaldı yalnızca yanımda kaynanamdan da yardım istemedim hiç o zamanlar , merak etme annelik içgüdüsü ile herşey oluyor, yapılıyorKızlar selamlar. Ben alışveriş batağına düştüm hemde cicili bicili kız kıyafetleri. İnşallah değişiklik olmaz elimde patlarlar yoksa
Yaa az önce yine indirim bildirimi gelince lcw aldım bende bişeyler. İnşallah değişmez çok çok amin ikimiz için deAskım alacağın şeyleri lcw harici alma değiştirme durumunda en zorda kalmayacağın yer olur istersen beş ay sonra götür değişim yaparlar sorun olmaz aklında bulundun , kii umarım herhangi bir değişiklik olmazher ikimiz içinde kendimi ne kadar tutsam da 4-5 parça bişey aldım
Aynen canım kimisi de erkek delisi oluyorÖyle yaptım kuzum zaten taksam ne olacak ki elimden gelen bir şey yok sonuçta Allah böyle uygun gördü, ki kaynanamdan zaten beklediğim bir tepkiydi şaşırmadım
Çok severim kayınvalidemi dünya iyisidir ama senelerdir kız torun takıntısı vardı işte hep söylüyordu
Herkesin bir değişik tarafı illa oluyor napıcaksın
Hmm senden nipt için bi daha kan almışlar sanırım onu okumuştum. Senin ufaklık şimdiden uğraştırmaya başladı ☺ İnşallah ikisi için de iyi haberlerle gelirsinİkiside çıkıyor bazen biri negatif çıkıyor avididte yapıldı ama kit kalmamış bu hafta yapılacak nasipse bakalım kuzum hayırlı sonuçlar çıksın birde nipt bekliyoruz dualarınızı esirgemeyin
Canım benim annelik ilk önce iç gudusel bir durum ben ebeydim ama doğumdan sonra yanıma kimse gelemedi pandemifen şaştım kaldım bildigimi de unuttum derken bir baktım büyümüş gitmiş. Annelik de öyle düşe kalka öğrenerek oluyor her anne bebeğine özel şekilleniyor. Ya da kendisine has bilgisi oluyor sana tavsiyem güzel kitaplar al oku bol bol yenidogan dönemini yapılacak şeyleri önce uzmandan sonra kendi hislerinden karar ver. Eminim ki çok güzel anne olacaksın. Reflu yatağı almayacaksan bebeğin popo bel boyun orantılı kalkacak yükselti lazım yastık 2 hatta 4 yaşına kadar kullanmayın diyorlar omurga gelişimi.icin tavsiye edilmiyor. Ben hep.buradayim heyecanınizi korkularinizi o kadar.iyi anlıyorum ki hepsi geçecek...Kızlar selamlar. Ben alışveriş batağına düştüm hemde cicili bicili kız kıyafetleri. İnşallah değişiklik olmaz elimde patlarlar yoksa
Aynen reflü yatağı aldım zaten böyke tecrübelerinize ihtiyacım var kızlarBebişim ilk bebişlerde öyle oluyor benım anam direk yastıksız olmaz dıyerek daldı olaya meselakimisi normal doğumdan ötürü kafa şekli değişebiliyor kafa düzleştirme yastıkları kullanıyor duruma göre bakarsın ama incesinden bir bebiş yastığı bakabilirsin kuzum eğerki reflü yatağı kullanacaksan ilk etapta gerekmez bile başı zaten yüksekte olacağı için
Bu haftalarda başlıyorBizim ufaklıklar dışardaki sesi ne zaman duymaya başlıyor? Akşam kına gecesine gittim de sonra aklıma geldi duyuyorsa diye özür diledim oğlumdaninşallah çocuuma işkence yapmamışımdır
Evet ona bende direk güvenemem koltulik altından alacağım kesinSanırım o kapağının altında cıkarınca kulak takınca normal oluyor diye algıladım nexusun hava cıhazlarıda iyi fıyatı da makul guzel geldı ondan bunu alırım gibi bizde klasık su mor cıkanlar varya arayınca dırek ondan vardı kafayı yıyor bı sure sonra guvenemıyordum hep koltuk altından da ölçüyordum ben
Ay yavrum yazık neler çektiBu haftalarda başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?