2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yani ilişki günüm belli 24 gün geçti olsaydı kesin çıkardı değil mi hormon olsa bile idrara yansıması lazımdı
24 gün çok uzun bir süre ben adetime 2 gün kala erken gebelik testiyle bile değil kaset testle öğrendim siz hepsini yapmışsınız olsa kesin çıkardı

24 gün çok uzun bir süre ben adetime 2 gün kala erken gebelik testiyle bile değil kaset testle öğrendim siz hepsini yapmışsınız olsa kesin çıkardı
Evet hepsini yaptım gerçekten çok üzerine düştüm yapabileceğim bi kan testi kaldı onu da yaptıramıyorum maalesef adetim de hiç düzenli değil bazen hiç olmuyorum o ay napsam bilemiyorum artık

Gülerek kullan canım benim olsun hoş.gor sen
Öyle yaptım kuzum zaten taksam ne olacak ki elimden gelen bir şey yok sonuçta Allah böyle uygun gördü, ki kaynanamdan zaten beklediğim bir tepkiydi şaşırmadım
Çok severim kayınvalidemi dünya iyisidir ama senelerdir kız torun takıntısı vardı işte hep söylüyordu
Herkesin bir değişik tarafı illa oluyor napıcaksın

Kızlar selamlar. Ben alışveriş batağına düştüm hemde cicili bicili kız kıyafetleri. İnşallah değişiklik olmaz elimde patlarlar yoksa
Reflü yatağı almazsak yastık şart mı diyorsunuz. Bende çok tecrübesizim. Annem hayatta değil kayınvalidem uzakta etrafımda çoğunluk hep erkek kendimi bazen çok yetersiz hissediyorum

Bebek soğuma kadar aynı yönde kalmaz değil mi Bana öyle bir hissiyat geldi dönmeyince sıpa fjfh

Ben ne reflu yatağı ne yastık kullandım 2 çocuğumda da. Kusan bebek degillerdi pek. Yastık 2 yaşına kadar önerilmiyor normal şartlarda, boyun kısalığına sebep olabiliyormuş diye hatırlıyorum. Amma ablamlar çocuklarına kullandı, sıkıntı da olmadı yani. Üzme kendini. Zaten tecrübeli bile olsan her bebek farklı oluyor. Sen eminim ki bebeğin doğunca, anlayacaksın, hissedeceksin ihtiyacını 1 nevi. Otomatik 1 güncelleme gelecek gibi düşün ☺

Detaylıda kesinleşir mi ?
Ya bir de detaylı ultrasonda da bebek dönmezse ne olacak ki.
Muayeneye iki farklı arayla girdim. Ne yapsam dönmedi. Hopluyor, zıplıyor ama dönmüyordu.
Detaylıda görmeden bırakmıyolar , şöyleki erkek bebek ise testisleri kız bebek ise yumurtalıklarına kadar görüyorlar organ taraması olduğu için işin ehli insanlar oluyor. Yani sadece cinsiyet için değil tabiki organ taramasının detaylı ultrasonun önemli yapılması gerektiği düşünüyorum ben

Bebek soğuma kadar aynı yönde kalmaz değil mi Bana öyle bir hissiyat geldi dönmeyince sıpa fjfh
Benimkini iki hafta arayla bile aynı pozisyonda gördük zor öğrendik cinsiyetini tabikii mutlaka hareket etmiştir ama sanırım o pozisyonu seviyor. Sevdiği de direkt sırtını dönmek! doktor karnıma pıt pıt dürttü sadece karşıya tekme atıyor detaylıda ben de korkuyorum her şeyini görürüz, her şey yolunda olur inşallah

Askım alacağın şeyleri lcw harici alma değiştirme durumunda en zorda kalmayacağın yer olur istersen beş ay sonra götür değişim yaparlar sorun olmaz aklında bulundun , kii umarım herhangi bir değişiklik olmaz her ikimiz içinde kendimi ne kadar tutsam da 4-5 parça bişey aldım

duygulandım. Şuan ki güncellenmem duygu patlamaları galiba. İnşallah sonrasında da yeterli olabilecek yeni güncellenmelerim gelir. Çok teşekkür ederim canım

Kuzum benim annem oğlumda 2 hafta kaldı yalnızca yanımda kaynanamdan da yardım istemedim hiç o zamanlar , merak etme annelik içgüdüsü ile herşey oluyor, yapılıyor

Yaa az önce yine indirim bildirimi gelince lcw aldım bende bişeyler. İnşallah değişmez çok çok amin ikimiz için de

vakti zamanında anneme de bebek gibi baktım herkes bana çok güveniyo bu konuda ama beni bazen korku salıyo

Aynen canım kimisi de erkek delisi oluyor

Hmm senden nipt için bi daha kan almışlar sanırım onu okumuştum. Senin ufaklık şimdiden uğraştırmaya başladı ☺ İnşallah ikisi için de iyi haberlerle gelirsin

Son düzenleme:
Canım benim annelik ilk önce iç gudusel bir durum ben ebeydim ama doğumdan sonra yanıma kimse gelemedi pandemifen şaştım kaldım bildigimi de unuttum derken bir baktım büyümüş gitmiş. Annelik de öyle düşe kalka öğrenerek oluyor her anne bebeğine özel şekilleniyor. Ya da kendisine has bilgisi oluyor sana tavsiyem güzel kitaplar al oku bol bol yenidogan dönemini yapılacak şeyleri önce uzmandan sonra kendi hislerinden karar ver. Eminim ki çok güzel anne olacaksın. Reflu yatağı almayacaksan bebeğin popo bel boyun orantılı kalkacak yükselti lazım yastık 2 hatta 4 yaşına kadar kullanmayın diyorlar omurga gelişimi.icin tavsiye edilmiyor. Ben hep.buradayim heyecanınizi korkularinizi o kadar.iyi anlıyorum ki hepsi geçecek...

Aynen reflü yatağı aldım zaten böyke tecrübelerinize ihtiyacım var kızlar

Evet ona bende direk güvenemem koltulik altından alacağım kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…