2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ahh iyi ki varsınız
Kitaplar araştırıyorum canım bazen YouTube videoları da izliyorum. Ben de mükemmelliyetçilik var galiba biraz. Eşim çok kızıyo bana bu konuda. Sen elini bişeye atmazsan hiç bişey olmayacak sanıyorsun kendini biraz rahat bırak der hep.
Bu yönümü aşmam lazım yoksa anne olunca daha da içinden çıkılmaz hal alacak

Bende kuzum olsun çok isterdim 13 haftalıkken doktor erkek görüyorum ama 3.hafta sonra netleşir dedi 16.haftayı bekliyorum bende bir ihtimal değişir mi diye benim 3.erkek bu arada eğer cinsiyet doğruysa

Canım bazı şeyler gelişi güzel de olmuyor çok abartmamak lazım ama bir şeyleri her zaman öğrenmek karar vermek daha iyi. Sağlık özellikle sürekli.bilgiler güncelleniyor sende bilinçli bir anne olarak bunları bilmen en doğal hakkın ben gelişi güzel olsun taraftarı değilim her zaman hersey dozunda olsun . Mesela örnek vereceğim çoğu anne özel aşilari bilmiyor hele özele de gitmiyorsa devlet zorunlu olmadığı için söylemiyor. Bazı çocuklar mahrum kalıyor bu süreçten oysa ki herkesin elinde bir iletişim aracı var okumak karar vermek gelişmek varken neden geri kalalım ki . Sonuç olarak karar her konuda sende bitecek bu sadece bir ornek

Bende kuzum olsun çok isterdim 13 haftalıkken doktor erkek görüyorum ama 3.hafta sonra netleşir dedi 16.haftayı bekliyorum bende bir ihtimal değişir mi diye benim 3.erkek bu arada eğer cinsiyet doğruysa
Hayırlı olsun bana da 13 14 17 de erkek dedi. Bakalım gittikçe sorarım yine

Dimi anne de baba da oynak aslında olabilir, böyle düşünmek daha iyi oldu valla. İçerde haydi lililiii lili lili yaar diye oynamıştır
Tey teyyyyyy dünya çok eğlenceli demiştir ay hareketleri net olduğunda aşırı tepki veriyorlar ya donup kalıyor ya da halay başı oluyor

Evet bilinçli olmak gerek. Sağlık konusunda özellikle. Ben annemde de öyleydim. Doktorlarla görüşürken doktor içinde bile benimde hekim olduğumu düşünen çok olurdu. Çok okur çok araştırırdım. Şimdi belki onunda etkisiyle çoğu doktorla anlaşamıyorum da. Hep sorar kurcalarım bazıları bilirsin hoşlanmaz “ne deniyorsa onu yap geç” kafasında olurlar.

Çocuğun beyin gelişimi ile ilgili bikaç yerde bu kitabı gördüm almayı düşünüyorum. Seviyorsan böyle araştırıp okumayı bak istersen canım. Trendyolda da baya puanı var hep tavsiye etmişler.

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-30-00-09-16-260-edit_trendyol.com.webp
    19 KB · Görüntüleme: 40
Tey teyyyyyy dünya çok eğlenceli demiştir ay hareketleri net olduğunda aşırı tepki veriyorlar ya donup kalıyor ya da halay başı oluyor
Hareketleri ne zaman hissedeceğiz acaba biz ilk gebeler
Millet ooo 20 de ancak hissedersin ilk geç hissediliyor dedi bugün bana yıkıldım
6 hafta var Aşağı yukarı çok geldi o kadar beklemek

Asla öyle yapma en güzeli ben seni bu konuda destekliyorum. Kim ne derse doğru olamaz o karsindakinin bilgisi ve tecrubesidir. Yani hastane de neler gördüm anlatsam roman olur ne okumuş cahiller ne okumamış bilinçli anneler o yüzden imkan varken sor araştır her şeyi fikir almak çok güzel yoksa tecrübeler Ah ne kadar kıymetli ama dozunda almak şart. Aman be kafanızı şisirdim

Çocuğun beyin gelişimi ile ilgili bikaç yerde bu kitabı gördüm almayı düşünüyorum. Seviyorsan böyle araştırıp okumayı bak istersen canım. Trendyolda da baya puanı var hep tavsiye etmişler.
Biz aldık bunu şu an eşim okuyor

Hareketleri ne zaman hissedeceğiz acaba biz ilk gebeler
Millet ooo 20 de ancak hissedersin ilk geç hissediliyor dedi bugün bana yıkıldım
6 hafta var Aşağı yukarı çok geldi o kadar beklemek
O zaman net hissediliyor ama ben beklentiye çok girmenizi istemiyorum bu sefer neden yok diye endiselenmeyin diye bazı gebeler 22 de bile geç hissediyo karın yapısı da çok önemli ama inşallah en kısa zamanda pata kute başlar

Hayırlı olsun bana da 13 14 17 de erkek dedi. Bakalım gittikçe sorarım yine
Valla cinsiyeti sonradan değişen çok fazla kişinin hikayesini okudum ister istemez şüphe ediyorum acaba değişir mi diye ama Rabbimin takdiri sağlıkla gelsin Allahım hepimizin gönlündekini versin hayırlısı ile

Ablama da kız demişler sonra erkek demişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…