- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Haklısınız inşallahValla cinsiyeti sonradan değişen çok fazla kişinin hikayesini okudum ister istemez şüphe ediyorum acaba değişir mi diye ama Rabbimin takdiri sağlıkla gelsin Allahım hepimizin gönlündekini versin hayırlısı ile
Özel hastaneye mi gitmişti pekiAblama da kız demişler sonra erkek demişler
Bende baya kiloluyum canım 1.50 boyla 77 kiloyum şuan düşün işte senİyi yapmışsınız durumlar bu ben tombik olduğum için pek dert etmedim
Yaşasın pompik pompik annelerBende baya kiloluyum canım 1.50 boyla 77 kiloyum şuan düşün işte sen
İnşallah yaaO zaman net hissediliyor ama ben beklentiye çok girmenizi istemiyorum bu sefer neden yok diye endiselenmeyin diye bazı gebeler 22 de bile geç hissediyo karın yapısı da çok önemli ama inşallah en kısa zamanda pata kute başlar
Henüz çok yorum yapmadı sadece bak cidden güzel kitap okuyunca oturacak bir şeyler kafanda ama her gün o kadar değişik kelime nereden bulup konuşucam bir yerden sonra çocuğa hoşça bak zatına zübde-i alemsin sen gibi şeyler söylemeye başlarım hoş olmaz dediAa öyle mi yorum yaptı mı hiç nasılmış? Çok övülmüş kitap hem de ilk aylar için sanırım doğmadan okumak lazım gibi
Yaa az önce yine indirim bildirimi gelince lcw aldım bende bişeyler. İnşallah değişmez çok çok amin ikimiz için de
vakti zamanında anneme de bebek gibi baktım herkes bana çok güveniyo bu konuda ama beni bazen korku salıyo
Oku , temel bilgilerin olsunAhh iyi ki varsınız
Kitaplar araştırıyorum canım bazen YouTube videoları da izliyorum. Ben de mükemmelliyetçilik var galiba biraz. Eşim çok kızıyo bana bu konuda. Sen elini bişeye atmazsan hiç bişey olmayacak sanıyorsun kendini biraz rahat bırak der hep.
Bu yönümü aşmam lazım yoksa anne olunca daha da içinden çıkılmaz hal alacak
Oğlumda 14 te acaba mı olmuştum,15 te net hissettimHareketleri ne zaman hissedeceğiz acaba biz ilk gebeler
Millet ooo 20 de ancak hissedersin ilk geç hissediliyor dedi bugün bana yıkıldım
6 hafta var Aşağı yukarı çok geldi o kadar beklemek
Çocuğun beyin gelişimi ile ilgili bikaç yerde bu kitabı gördüm almayı düşünüyorum. Seviyorsan böyle araştırıp okumayı bak istersen canım. Trendyolda da baya puanı var hep tavsiye etmişler.
Ayy aşk olsun ne şişirmesi. ben genel olarak herkesin fikrini çok önemserim ama yine bir aslan burcu olarak aklıma ve gönlüme en yakın olan fikirle devam ederimAsla öyle yapma en güzeli ben seni bu konuda destekliyorum. Kim ne derse doğru olamaz o karsindakinin bilgisi ve tecrubesidir. Yani hastane de neler gördüm anlatsam roman olur ne okumuş cahiller ne okumamış bilinçli anneler o yüzden imkan varken sor araştır her şeyi fikir almak çok güzel yoksa tecrübeler Ah ne kadar kıymetli ama dozunda almak şart. Aman be kafanızı şisirdim
Benimde yükselenim aslan parçasıAa bakim canım bende. Dün kitapçıda baya bi bakındım ama nettede araştırmadan karar vermek istemedim sağolasın öneriler oldukça paylaşalım
Ayy aşk olsun ne şişirmesi. ben genel olarak herkesin fikrini çok önemserim ama yine bir aslan burcu olarak aklıma ve gönlüme en yakın olan fikirle devam ederim
Devletti sanırım çok hatırlamıyorum bana da değişebilir dediği için bir şey almiyorumÖzel hastaneye mi gitmişti peki
Ben kullandım ama ılk zamanlar şu kancalı korseler asla kullanılmaz ve zararlı olur bence ben yün korse kullandım hafıf guzel topluyor dıkış üstüne karın düşmüyor acı azalıyor yıne kullanacağım ılkınde almamıstım ıkıncı ucuncu gunu aldım bunda hastaneden çıkarken kontroller bıtınce takar oyle çıkarım Rabbim’in izniyle inşallah aminBende ilk doğumda kullanmadım ama göbeğim çirkin bir şekilde kaldı zayıflamaya da yardımcı olur mu diye merak ettim
Darısı başımaaaaOğlumda 14 te acaba mı olmuştum,15 te net hissettimbu minnoşumda 13 haftalık hissettim Şuan hissediyorum karnımda kıyır kıyır
Değişebilir dediklerinde beklemek en güzeli bence de yani surda 2 3 hafta daha beklemek gibi zatenDevletti sanırım çok hatırlamıyorum bana da değişebilir dediği için bir şey almiyorum
Burda öyle yasaklarda mı var ki hiç okumadım kurallarıBu arada sosyal medya da takiplesmemiz yasak mı acaba bir ara değildi
Helali hoş olsun önce ordan başlıyım dedimOku , temel bilgilerin olsunayrıca hepimiz her zaman burdayız ikinci üçüncü bebişi olanlar bile yeri gelecek napıyorduk ne yapalım diye soracak , korkman çok doğal bilmediğin yaşamadığın tatmadığın bir duygu ama herşey öyle güzel şekillenecek ki şaşacaksın Sadece tavsiyem çok mükemmelliyetçiliğe takılma , bebek karakteri de denen birşey var. Uyumlu bir bebekse kitapta okuduğun herşeyi birbir uygularsın , ama bebeğin karakteri buna izin vermiyorsa kitap bebek olması için ne kendini ne bebişini zorlama.. ben o hataya düştüm çok yoruldum çok yıprandım çok yıprattım çevremide.
Şöyle diyim bugun bi arkadaşımla görüştüm ilk kızı asla sallanmamıs teorılerle buyumuş 7 de gece uykusuna yatar sabah kalkarmış bla bla , ikinci kızında asla bunları uygulayamamış saat başı kalkıyor durmuyor uyumuyor düzeni yok sallanıyor gibii. Bugün bana dediki ayy ayşenur harbiden bebek sana müsade ediyorsa bişeyler oluyor dedıben yine denerım bu bebişimde sallamamaya çalışırım emzirme saati ayarlamaya çalışırım falan ama olmuyorsada hiiiiç zorlamam yıpratmam kendimi. Oğlumda kıtapta ıkı saatte bir beslemeli istiyorsa emzık gıbı kullanıyordur ozlemıstır kucak istiyordur vermeyın düzen olusturun yazıyordu 1-2 aylık gibiydi. Hiç unutmam nerdeyse bir saat on dakıka vermedim cocuk katılarak ağlama krizine girdi en son asla durmadı, koşa koşa sağlık ocağına gittim ebemi çok severdim ağladım olmuyor dıye Oda bana çok güzel şeyler söyledi ne güzel bi nimet var elinde emzir gitsin tadını çıkar dedi yaşaya yaşaya öğrendim anlayacağın uzun oldu kusura bakma Hakkını helal et gardaş
Ben 2017 de üye oldum kızıma gebe kalma çalışmaları filan derken Bayadır buralardayımBurda öyle yasaklarda mı var ki hiç okumadım kuralları
Aynı haraketlerı sakin olduğunda takip et bır ıkı haftaya net anlarsın kuzucumDarısı başımaaaa
Hadi inşallah ben de hissederim aslında bir şeyler ara ara içimden çok hafif kayıyor ya da böyle baloncuk gibi patlıyor gibi ama yok diyorum olamaz daha ilk gebeliğin 13. Haftada hissediyor olamazsın gazdır diyorumama sanki gazdan da farklı gibi emin değilim saçmalıyor olabilirim
Var var oğlumda 3 gün ban yedim o konudanBen 2017 de üye oldum kızıma gebe kalma çalışmaları filan derken Bayadır buralardayım
Yaaa cidden mi?Aynı haraketlerı sakin olduğunda takip et bır ıkı haftaya net anlarsın kuzucumbirde zayıfsın zayıf olunca da daha net hissedilebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?