2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İnşallah yaa
En çok beklediğim şey o şu an geriye o kaldı çünkü umarım erken hissederim
Aa öyle mi yorum yaptı mı hiç nasılmış? Çok övülmüş kitap hem de ilk aylar için sanırım doğmadan okumak lazım gibi
Henüz çok yorum yapmadı sadece bak cidden güzel kitap okuyunca oturacak bir şeyler kafanda ama her gün o kadar değişik kelime nereden bulup konuşucam bir yerden sonra çocuğa hoşça bak zatına zübde-i alemsin sen gibi şeyler söylemeye başlarım hoş olmaz dedi
Buradan anladığım çocuk ne kadar yeni kelimeyle tanışırsa o kadar iyi gelişiyor zihni gibi bişey
Kendim okuyunca daha net yorum yaparım

Oku , temel bilgilerin olsun ayrıca hepimiz her zaman burdayız ikinci üçüncü bebişi olanlar bile yeri gelecek napıyorduk ne yapalım diye soracak , korkman çok doğal bilmediğin yaşamadığın tatmadığın bir duygu ama herşey öyle güzel şekillenecek ki şaşacaksın Sadece tavsiyem çok mükemmelliyetçiliğe takılma , bebek karakteri de denen birşey var. Uyumlu bir bebekse kitapta okuduğun herşeyi birbir uygularsın , ama bebeğin karakteri buna izin vermiyorsa kitap bebek olması için ne kendini ne bebişini zorlama.. ben o hataya düştüm çok yoruldum çok yıprandım çok yıprattım çevremide.
Şöyle diyim bugun bi arkadaşımla görüştüm ilk kızı asla sallanmamıs teorılerle buyumuş 7 de gece uykusuna yatar sabah kalkarmış bla bla , ikinci kızında asla bunları uygulayamamış saat başı kalkıyor durmuyor uyumuyor düzeni yok sallanıyor gibii. Bugün bana dediki ayy ayşenur harbiden bebek sana müsade ediyorsa bişeyler oluyor dedı ben yine denerım bu bebişimde sallamamaya çalışırım emzirme saati ayarlamaya çalışırım falan ama olmuyorsada hiiiiç zorlamam yıpratmam kendimi. Oğlumda kıtapta ıkı saatte bir beslemeli istiyorsa emzık gıbı kullanıyordur ozlemıstır kucak istiyordur vermeyın düzen olusturun yazıyordu 1-2 aylık gibiydi. Hiç unutmam nerdeyse bir saat on dakıka vermedim cocuk katılarak ağlama krizine girdi en son asla durmadı, koşa koşa sağlık ocağına gittim ebemi çok severdim ağladım olmuyor dıye Oda bana çok güzel şeyler söyledi ne güzel bi nimet var elinde emzir gitsin tadını çıkar dedi yaşaya yaşaya öğrendim anlayacağın uzun oldu kusura bakma Hakkını helal et gardaş

Hareketleri ne zaman hissedeceğiz acaba biz ilk gebeler
Millet ooo 20 de ancak hissedersin ilk geç hissediliyor dedi bugün bana yıkıldım
6 hafta var Aşağı yukarı çok geldi o kadar beklemek
Oğlumda 14 te acaba mı olmuştum,15 te net hissettim bu minnoşumda 13 haftalık hissettim Şuan hissediyorum karnımda kıyır kıyır

Aa bakim canım bende. Dün kitapçıda baya bi bakındım ama nettede araştırmadan karar vermek istemedim sağolasın öneriler oldukça paylaşalım
Çocuğun beyin gelişimi ile ilgili bikaç yerde bu kitabı gördüm almayı düşünüyorum. Seviyorsan böyle araştırıp okumayı bak istersen canım. Trendyolda da baya puanı var hep tavsiye etmişler.

Ayy aşk olsun ne şişirmesi. ben genel olarak herkesin fikrini çok önemserim ama yine bir aslan burcu olarak aklıma ve gönlüme en yakın olan fikirle devam ederim

Benimde yükselenim aslan parçası

Bende ilk doğumda kullanmadım ama göbeğim çirkin bir şekilde kaldı zayıflamaya da yardımcı olur mu diye merak ettim
Ben kullandım ama ılk zamanlar şu kancalı korseler asla kullanılmaz ve zararlı olur bence ben yün korse kullandım hafıf guzel topluyor dıkış üstüne karın düşmüyor acı azalıyor yıne kullanacağım ılkınde almamıstım ıkıncı ucuncu gunu aldım bunda hastaneden çıkarken kontroller bıtınce takar oyle çıkarım Rabbim’in izniyle inşallah amin

Oğlumda 14 te acaba mı olmuştum,15 te net hissettim bu minnoşumda 13 haftalık hissettim Şuan hissediyorum karnımda kıyır kıyır
Darısı başımaaaa
Hadi inşallah ben de hissederim aslında bir şeyler ara ara içimden çok hafif kayıyor ya da böyle baloncuk gibi patlıyor gibi ama yok diyorum olamaz daha ilk gebeliğin 13. Haftada hissediyor olamazsın gazdır diyorum ama sanki gazdan da farklı gibi emin değilim saçmalıyor olabilirim

Helali hoş olsun önce ordan başlıyım dedim
Benim kedim var onun bile bakınca diğer tüm kedilerden çok farklı davranışları alışkanlıkları var. Bebekte böyle olacak diyosun, genel geçer kurallar var ama herkeste de işe yaramıyo yani aslında. İnşallah o süreçlerde de her zaman destek oluruz birbirimize. Canım Ayşenur

Aynı haraketlerı sakin olduğunda takip et bır ıkı haftaya net anlarsın kuzucum birde zayıfsın zayıf olunca da daha net hissedilebiliyor

Aynı haraketlerı sakin olduğunda takip et bır ıkı haftaya net anlarsın kuzucum birde zayıfsın zayıf olunca da daha net hissedilebiliyor
Yaaa cidden mi?
Kuzum bir de alakası olur mu bilmem ama benim bebek en son bir hafta öne geçmişti ultrasonda yani aslında bebişe göre 14 haftanın sonundayım neredeyse 15 olacağım sat a göre bir hafta geri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…