2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aynen bebeğim Ben kitaba kurallara teorilere asla karşı değilim çok kitap makale falan okudum oğlumda, ama herşeyin de bir doğalı, oluru, akışı var diyorum artık O akışta bakalım bu sefer neler yaşayacağım çok heyecanlıyım o yüzden Herzaman herdaim buralardayım , elimden geldiğince, bilgim yettiğince

Bende merak ettim yani WhatsApp olmasa da instagram dan görebilir miyiz ki acaba şansımı zorluyor muyum inşallah engellenmem

Yaaa cidden mi?
Kuzum bir de alakası olur mu bilmem ama benim bebek en son bir hafta öne geçmişti ultrasonda yani aslında bebişe göre 14 haftanın sonundayım neredeyse 15 olacağım sat a göre bir hafta geri
Tabikii Eder eder tabi kuzum sonuçta büyüklüğü ile doğru orantılı kuvveti

Ben de hemen yoruluyorum arabayla gidip geliyoruz bir de ... Gelince hemen uzanıyorum ve orada uyuyakalıyorum İsviçre ve dağlar mııı? İnanılmazsın! Bol bol tadını çıkar nefistir oralar.
Bende heryere arabayla gitmeme ragmen yoruluyorum ya hatta araba kullanmaya bile usenir oldum
Isvicre hayalimiz ve planimiz oldugu dogrudur ama gerceklestirebilecekmiyiz bugun dusunmedi degilim yani
Ucaga binmem yasak 2 ay sonra Turkiyeye gelemeyiz ozaman isvicre olsun dedik bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…