Bizde de numara dan olmuştu sanki neyse öyle.merak ettim burda ki dostluklar çok güzel benim çok arkadaşım ve bir kaç dostum oldu senelerdir görüşüyoruz iyi ki var bu site
Helali hoş olsun önce ordan başlıyım dedim
Benim kedim var onun bile bakınca diğer tüm kedilerden çok farklı davranışları alışkanlıkları var. Bebekte böyle olacak diyosun, genel geçer kurallar var ama herkeste de işe yaramıyo yani aslında. İnşallah o süreçlerde de her zaman destek oluruz birbirimize. Canım Ayşenur
Aynen bebeğim Ben kitaba kurallara teorilere asla karşı değilim çok kitap makale falan okudum oğlumda, ama herşeyin de bir doğalı, oluru, akışı var diyorum artık O akışta bakalım bu sefer neler yaşayacağım çok heyecanlıyım o yüzden Herzaman herdaim buralardayım , elimden geldiğince, bilgim yettiğince
Yaaa cidden mi?
Kuzum bir de alakası olur mu bilmem ama benim bebek en son bir hafta öne geçmişti ultrasonda yani aslında bebişe göre 14 haftanın sonundayım neredeyse 15 olacağım sat a göre bir hafta geri
Ben de hemen yoruluyorum arabayla gidip geliyoruz bir de ... Gelince hemen uzanıyorum ve orada uyuyakalıyorum İsviçre ve dağlar mııı? İnanılmazsın! Bol bol tadını çıkar nefistir oralar.
Bende heryere arabayla gitmeme ragmen yoruluyorum ya hatta araba kullanmaya bile usenir oldum
Isvicre hayalimiz ve planimiz oldugu dogrudur ama gerceklestirebilecekmiyiz bugun dusunmedi degilim yani
Ucaga binmem yasak 2 ay sonra Turkiyeye gelemeyiz ozaman isvicre olsun dedik bakalim