- 12 Şubat 2023
- 2.231
- 3.750
- 63
- 30
Bebeğim burası mersin ama dün kar yağdı dağlara havalar çok değişken ben ilçedeyim ama soğuk Nisan ayında böyle soğuk hatırlamıyorumBiraz büyük olir tabi ama şimdi iklim önemli mesela ankara da 6 ay soğuk iki tane Lmak yerine 4 7 alırım çok sıcak iklimler de gerek olmaz belki
Ben de zamanı gelince yine doktoruma danışacağım canım ama internetten baktığımda ve o yabancı doktorun dediklerini söylediklerini birleştirdiğimde sırtüstü yatması gerek sonucu çıkıyorBen de sırtüstü kusma riski var diye böyle birşey alsam diye bakıyorum ama şimdi sırtüstü yatması gerek diye okuyunca kafam karıştı
Anladım kuzum öyle yaparım o zaman gün içinde ana kucağında falanken de koyarım olmadı onaO yastık gibi olmuyor kuzum ortası boş ya kafa seklini koruyor uzun uykularda kullanırsın normalde bebek uyurken de ara ara pozisyon değiştirmek lazım zaten ufak bir önlem ben kızımda geç öğrendim sürekli pozisyon verdiğim için kafa şekli bozuk olmadı ama pahalı olmadığı için alacağım kesin
Kuzum ilerlerse bakılır ona bir dahakine hatırlat baktir bana bakıldı.ama yüksek çıkmadı kana çok geçmiyorebru_can_ebru ya canım sen bilebilirsin. Bizde sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyor ya CRP de bakılması gerekir mi? Benim hiç bakılmadı da aklıma geldi şimdi
Hiç bilmiyorum canım ben . Yatağımız baby me bebek arabamız iki tane biri baston biri travel ikisi de kraftMutlu pazarlar kızçelermorhipoda şöyle bir ürün gördüm 9 parça fiyatı aşırı uygun kesin çok dandiktir dimi tecrübeli anneler yorumlasın müsaitlerse
Evet benim de ana kucağına ihtiyacım var yaAnladım kuzum öyle yaparım o zaman gün içinde ana kucağında falanken de koyarım olmadı ona
Haklısın kuzum işte o yüzden bilemedim hiç iklim değişken oluyorBebeğim burası mersin ama dün kar yağdı dağlara havalar çok değişken ben ilçedeyim ama soğuk Nisan ayında böyle soğuk hatırlamıyorum
Dört aydır sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum CRP hiç yükselmedi sadece çok ilerleyen vakalarda CRp yükselir kana geçer enfeksiyonebru_can_ebru ya canım sen bilebilirsin. Bizde sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyor ya CRP de bakılması gerekir mi? Benim hiç bakılmadı da aklıma geldi şimdi
Biz de hararetli aslan ve yay iki ateş grubu olarak çocuğu inşallah darlamayızEvet ben ona baktım 4 lider burç diyodu biri oğlak o benim biri yengeç o da eşim biri de terazi o da bebeğimiz aha dedim evde 3 lider bakalım kimin borusu ötecek tabiki bebeğimizin
Yerler mi dersinHamilelik hormonlari bizi costurdu deriz ya bise olmaz
Sağolasın amin inşallah canım eksik olma inşallah çok güzel günler görür geçiririz hepimize hep duacıyımIns guzel guzel giyer annesi degisiklik olmaz ama bende doktor net olmamak sartiyla erkek dedi diye bugun aldim biseler
Ayy degisirse naparim diyorum bi yandanda
Buarada kendini oyle hissetme hepimiz öğreniyoruz bişeler ve öğrenmeye devam edeceğiz iki bebiş büyüttüm ama o kadar farklı oldu ki bu hamilelik inan ilk gibi hissediyorum Ne yapacağımı bilmiyorum
Olsun birlikte öğrenicez ve çok şükür şuan internet var
reflü yatağı ben daha önce kullanmamıştım bunda alırmıyım bilmiyorum
Kovuyorlarmış yorumlara baksanaKesinlikle katılıyorum wp grubu kursak yazmak bazen zor oluyo ses kaydı filan atarızama mümkün mü bilmiyorum
Biz 2020 ocak anneleri olarak komple atılmıştık siteden diyebilirim bu nedenlebu üyeliğimi başla mail adresiyle açtım. Hatta sanki o zamanlar başka maille bile açılmıyordu tel notunu yasaklamışlardı gibi 1 sey.
Kuzum ilerlerse bakılır ona bir dahakine hatırlat baktir bana bakıldı.ama yüksek çıkmadı kana çok geçmiyor
İyi bari sağolun kızlar, birden içime kurt düşmüştü. Sorarım gidince deDört aydır sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum CRP hiç yükselmedi sadece çok ilerleyen vakalarda CRp yükselir kana geçer enfeksiyon
Kraft çok güzel fiyatı da güzel tabiiHiç bilmiyorum canım ben . Yatağımız baby me bebek arabamız iki tane biri baston biri travel ikisi de kraft
Benim kuzenim arkadaşlarım hepsi o kadar tepe tepe kullandılar kiEvet benim de ana kucağına ihtiyacım var ya
Ay harikasınnnGüzel annelere bir tavsiye ile geldim.
Kabızlık yaşayan arkadaşlar vardı onunla ilgili.
Ben canımın isteği üzerine karadut aldım sabah akşam öyle 3-5 yiyodum ve iki gündür tuvalete çok sık çıkar oldum. Kabız değilim o amaçlada yemedim ama nete baktığımda kabızlığa iyi geldiğini okudum. Şuan tam mevsimi yaşayan arkadaşlar deneyebilir bende fazla işe yaradı
Travel çok hantal ağır baston da sıfır yatmıyor yenidogan da kullanılmıyor modelleri bulup atayim ben canım yani bebeklik dönemde puseti yatağı travel daha iyiydi bastona oturmaya baslayibca geçtikKraft çok güzel fiyatı da güzel tabiimemnun musun peki canım hangi modellerni kullanıyorsun
Ay bizim iş yerinin bahçesinde var, olmaya başladığından beri ağaca dadanıyoruz arkadaşlarlaGüzel annelere bir tavsiye ile geldim.
Kabızlık yaşayan arkadaşlar vardı onunla ilgili.
Ben canımın isteği üzerine karadut aldım sabah akşam öyle 3-5 yiyodum ve iki gündür tuvalete çok sık çıkar oldum. Kabız değilim o amaçlada yemedim ama nete baktığımda kabızlığa iyi geldiğini okudum. Şuan tam mevsimi yaşayan arkadaşlar deneyebilir bende fazla işe yaradı
Benim sabahları hep bi öksürüğüm olur, bazen gece uyanıp acıkıyorum bi meyve yiyorum baktım öyle olunca o sabah öksürüğü ile midem bulanıyor. Var mı senin de öyle farklı yaptığın birşey bugün içinKızlar bu arada dördüncü ay bitecek neredeyse ama bu sabah yine bir sabah kusması yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?