2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Biraz büyük olir tabi ama şimdi iklim önemli mesela ankara da 6 ay soğuk iki tane Lmak yerine 4 7 alırım çok sıcak iklimler de gerek olmaz belki
Bebeğim burası mersin ama dün kar yağdı dağlara havalar çok değişken ben ilçedeyim ama soğuk Nisan ayında böyle soğuk hatırlamıyorum

Ben de sırtüstü kusma riski var diye böyle birşey alsam diye bakıyorum ama şimdi sırtüstü yatması gerek diye okuyunca kafam karıştı
Ben de zamanı gelince yine doktoruma danışacağım canım ama internetten baktığımda ve o yabancı doktorun dediklerini söylediklerini birleştirdiğimde sırtüstü yatması gerek sonucu çıkıyor
Kusma olayı da şöyle işte o yüzden kesinlikle reflü yatağı diyorlar bebek mutlaka eğimli uyumak zorunda sırtüstü yatsa da kusmuk genzine kaçmasın diye
İki kural var adamların dediğine göre sırtüstü ve eğimli yatacak
Ben hem anne yanını reflü yatağı şeklinde alacağım hem de gün içinde ya da dışarıda başka yerde uyutursam diye taşınabilir ayrı bir reflü yatağı alacağım

Anladım kuzum öyle yaparım o zaman gün içinde ana kucağında falanken de koyarım olmadı ona

ebru_can_ebru ya canım sen bilebilirsin. Bizde sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyor ya CRP de bakılması gerekir mi? Benim hiç bakılmadı da aklıma geldi şimdi
Dört aydır sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum CRP hiç yükselmedi sadece çok ilerleyen vakalarda CRp yükselir kana geçer enfeksiyon

Kızlar bu arada dördüncü ay bitecek neredeyse ama bu sabah yine bir sabah kusması yaşadım

Evet ben ona baktım 4 lider burç diyodu biri oğlak o benim biri yengeç o da eşim biri de terazi o da bebeğimiz aha dedim evde 3 lider bakalım kimin borusu ötecek tabiki bebeğimizin
Biz de hararetli aslan ve yay iki ateş grubu olarak çocuğu inşallah darlamayız gerçi hava grubu oluyor oda bizim alevlendirir gibi
Hamilelik hormonlari bizi costurdu deriz ya bise olmaz
Yerler mi dersin yerlerse iyi
Sağolasın amin inşallah canım eksik olma inşallah çok güzel günler görür geçiririz hepimize hep duacıyım
Kesinlikle katılıyorum wp grubu kursak yazmak bazen zor oluyo ses kaydı filan atarız ama mümkün mü bilmiyorum
Kovuyorlarmış yorumlara baksana denetimleri çok sıkı belli ki. Ay napsak bilemedim valla
aman amann burası bize hep lazım olacak korktum şimdi

Güzel annelere bir tavsiye ile geldim.
Kabızlık yaşayan arkadaşlar vardı onunla ilgili.
Ben canımın isteği üzerine karadut aldım sabah akşam öyle 3-5 yiyodum ve iki gündür tuvalete çok sık çıkar oldum. Kabız değilim o amaçlada yemedim ama nete baktığımda kabızlığa iyi geldiğini okudum. Şuan tam mevsimi yaşayan arkadaşlar deneyebilir bende fazla işe yaradı

Kuzum ilerlerse bakılır ona bir dahakine hatırlat baktir bana bakıldı.ama yüksek çıkmadı kana çok geçmiyor

Dört aydır sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum CRP hiç yükselmedi sadece çok ilerleyen vakalarda CRp yükselir kana geçer enfeksiyon
İyi bari sağolun kızlar, birden içime kurt düşmüştü. Sorarım gidince de

Evet benim de ana kucağına ihtiyacım var ya
Benim kuzenim arkadaşlarım hepsi o kadar tepe tepe kullandılar ki
Hem normal hem elektrikli iki tane alacağım valla umarım ben de kullanırım bol bol
Ay harikasınnn
Evde var dün kayınvalidem verdi koca kutu bebeğe kan yapar ye kızım ye ye diye ben de napıcam bu kadar dutu diyordum

Kraft çok güzel fiyatı da güzel tabii memnun musun peki canım hangi modellerni kullanıyorsun
Travel çok hantal ağır baston da sıfır yatmıyor yenidogan da kullanılmıyor modelleri bulup atayim ben canım yani bebeklik dönemde puseti yatağı travel daha iyiydi bastona oturmaya baslayibca geçtik

Renkleri farklı ama modeller bu. Şimdi bir süre bebek.arabasinda bebeğin yüzü bize dönük olması lazım ya ondan da bastona geç başladık mesela şu an 3 yaşında travel e sığmıyor.

Eklentiler

• Screenshot_20230430_150239_Chrome.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_20230430_150143_Chrome.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 55
Ay bizim iş yerinin bahçesinde var, olmaya başladığından beri ağaca dadanıyoruz arkadaşlarla Sağolsunlar bana da topluyorlar ki 180 cm olan benim hep ben toplardım Ay ama benim kabızlık değil ayıptır söylemesi ishalim geçmiyor ya hani günde üç dört kere değil ama sabahları hep oluyor, bol bol su da içiyorum hormonlardan mı ki o da. Aşırı da gaz olunca çok rahatsızım Var mı yaşayan başka? Yoksa beslenmeden diyip dutu keseceğim

Kızlar bu arada dördüncü ay bitecek neredeyse ama bu sabah yine bir sabah kusması yaşadım
Benim sabahları hep bi öksürüğüm olur, bazen gece uyanıp acıkıyorum bi meyve yiyorum baktım öyle olunca o sabah öksürüğü ile midem bulanıyor. Var mı senin de öyle farklı yaptığın birşey bugün için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…