• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar çok mutsuzum nolur yardim edin
6 Mart 13
8 mart 43
10 mart 48 çıkmış betam beynimden aşağı hissetmiyorum suan
Sakin ol canım öncelikle belki lab hatasıdır?
Aynı yerde mi veriyorsun kanı hep?

Canım lütfen kendini yıpratma vücudunda neler olduğunu bilemezsin eğer sağlıksız bir gebelikse vücudun onu sonlandıracaktır ve yenisi için çok daha güçlü şekilde hazırlanabilirsin ama belki de artar betan lütfen üzülüp kendini yıpratma bu hem sana hem bebeğe zarar dua et bol bol kendini sakinleştirmeye çalış lütfen🙏🙏

İnşallah yanlıştir sonuç canım başka yere geçeceğim şimdi işten cikip

Evet canım şimdi başka hastaneye gideceğim inşallah lab hatasidir
İnşallah öyledir canım benim arkadaşımın başına geldi çünkü ve boşu boşuna çok üzüldü yıprandı, hatta ben şehir dışında olduğum için beta takibi yapamadım gittiğim yerde elimdeki testlerle koyulaşma takip ettim sadece ama şehirde olsam da arkadaşım böyle bir şey yaşadığı ve çok stres olduğu için yine evde takip yapmayı düşünüyordu bir aklım
Hemen paniğe kapılma umarım öyle bir şeydir bu da 🙏🏻 dualarımız seninle

ahahah saka gıbı :KK70: ben yemek yıyememeye basladım.Dün kocam için zar zor yemek yaptım ama ıcım cok kotu oldu o soğanı kavurmak kıymayı kavurmak benı cok kotu yapıyor :KK70: kıyma yemek ıstemıyorum yada kıymalı bırsey yenı geldı tavuktan mıdem bulandı , yemek ıstemıyorum o yemeklerın pıserkenkı kokusunu istemıyorum.Akşamları bol lımonlu bır salata yesem kafı gıbı resmen dun aksam da yumurta kırdım yedım. Tatlı canım ıstemıyor esım aburcubur tatlı bıseyler getırıyor bırtane yersem yıyorum bırakıyorum sıcak cıkolata almıs severım dıye bı yudum ıctım sadece , cıps yedım tuzlu pattesslı anca o gelıyor mıdeme suan resmen susam benı mahfedıyor sımıt pogaca falan alır yerdım o da yalan oldu :KK70: esım dıyorkı Allah yuzune baktı kılon fazla dıye :KK70: esek hala ısı gucu benle dalga gecmekte velhasıl kelam durumlar krıtık bulantı bıleklıgı aldım delı gıbı ıkı kolumda onla gezıyorum kangren edecek kadar sıkıyolar :KK70: cok uyku sorunum var ama uyuyamıyorum yanı vaktım olmuyor mecbur ıs guc eve gel yemek derken saat 9 oluyor bnımkını uyuymtaya gıdınce genelde benle onla uyuykalıyorum .Gece herkes bıyerlerde uyuyor.Gece 1 e kadar oglanın yanında o ara es koltukta ben yataga gecıyorum uc gıbı bakıyorum oğlan benım yanımda kocaya onun yatagında kım nereyı bos bulursa yatıp uyuyoruz anlıcagın degısık ısler :KK70: bugun cuma enerjığim mutluyum tatıl yarın devamlı uyucam dıye kahvaltıdan sonra bı bakıyorsun ben yıne gıtmısım haftasonu anca uyku bende devreye giriyor :KK70:
Yemek yapmayi birak Mutfagin yolunu unuttum😀
Eskiden 2bucuk litre su icerdim
Suyu bile 1i zor iciyorum

Eklentiler

• 07ACEFDD-5FF2-4D06-84F6-429C557A3ABD.webp
    07ACEFDD-5FF2-4D06-84F6-429C557A3ABD.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 71
Sağlıksız şeyler yememe karşı olan eşime yol yapmaya başlayayım madem yemezsem bebekte patates şeklinde iz olur diyim haha

Ben de salatalığa döküp yiyorum ya o bana direk avucuna koy yala dedi 🤣 içim yanar öyle diye salatalığa atıyorum ben de turist Ömer filminde milletin vücudundaki tuzu emerek yaşayan bir uzaylı kadın vardı aklıma o geliyor 🤣🤣🤣
Ay evet 😂😂 avucuna koy yalada biraz şov gibi 😂😂 salatalığa bende döküyorum

Amin canım amin hepimizin sonuçları güzel olur inşallah.
Bugün benim kontrolüm var çok korkuyırum kötü bir haber alırım diye belim ağrıyor onun dışında hiç birşeyim yok iyiym ilk başarılı tüp bebeğim olacak inşallah herşey yolundadır hep araftayım Allahım sağlıklı haber almak nasip olur inşallah. 8+6 bugün çok korkuyorum kalbi durmuş haberini alırız diye. Rabbim bizlere herşeyin hayırlısını nasip etsin sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almak nasip olsun.
Bizim seninle aynı canım 8+6 tüp bebek benimde aynı gerginlik bendede sağlıkcakla gelsinler inşallah

Umarım lab hatasıdır cok kucuk degerler olunca ufak hatalar mevcutsa ıster ıstemez boyle bısey olabılır gıbı bakalım haberlerını beklıyoruz mutlaka

Başka hastaneye geldim verdim kan canım burda da 48 veya daha düşük çıkarsa nasip ama 66 ve üstü çıkarsa bir umut bekleyeceğim hayirlisi olsun ama çok üzgünüm bu arada evet ayni yerde yaptırdım

Merhaba hepinize sağlıklı gebelik ve kolay doğumlar diliyoruum 😍 2022 Ekim annesiyiim öyle gezerken gördüm başlığıı cumartesi günü 5. Ay dolacak zaman geçmez gibi geliyor ama o kadar hızlı geçiyor kii 😍 geçen sene bu zaman kanamalarım vardı korkuyla gidiyordu süreç şimdi çok şükür yanımda darısı sizlere inşallah her aşaması çok güzel hamilelikte öyle tadını çıkartıın 😍

Merhaba hepinize sağlıklı gebelik ve kolay doğumlar diliyoruum 😍 2022 Ekim annesiyiim öyle gezerken gördüm başlığıı cumartesi günü 5. Ay dolacak zaman geçmez gibi geliyor ama o kadar hızlı geçiyor kii 😍 geçen sene bu zaman kanamalarım vardı korkuyla gidiyordu süreç şimdi çok şükür yanımda darısı sizlere inşallah her aşaması çok güzel hamilelikte öyle tadını çıkartıın 😍
YAA NE GÜZEL MAŞALLAH SAĞLIKLA BÜYÜTÜN. DARISI BAŞIMIZA. DOĞUM NASIL GEÇTİ :) KORKMUYORUM AMA YİNEDE TEDİRGİNLİK OLUYOR.

Back
X