• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Biraz eşime yardım edeyim dedim temizlik yaptık güya kasiklarima bıçak saplanır gibi ağrılar girdi gurbetteyiz bir de yardım edecek kimse de yok moralim bozuldu biraz 🤦🏻‍♀️

Kızlar biraz önce Bi koku geldi burnuma öğürdüm birden kasık ağrısı oldu tek taraflı bıçak gibi çok korktum niye olur ki Bi şey olur mu

Bende balkon kapısını açmak için kalktığımda aniden solumda batma oldu rabbim esirgesin inşallah

Bende balkon kapısını açmak için kalktığımda aniden solumda batma oldu rabbim esirgesin inşallah
Valla ben hiç böyle değildim inanın elimde değil biliyorum her şey rabbimden o nasip etti o alır ama ben hiç iyi değilim sürekli kaygılıyım off allahım Bi an önce hareketlerini hissetsem keşke

İyi akşamlar. Hanimlar 12+3ikiz gebeyim. Bugun doktorumuzda randevumuz vardi. Dr a cinsiyetlerini görebiliyor musunuz dedim. Bi tahminim var dedi. Ama daha küçükler kesin değil dedi. Biz de kesin olmadan öğrenmek istemiyoruz dedik.
İçimden bi ses kesin bir tanesi kesin erkek diyor. Keşke öğrenseydim de demedim değil 😬😬
Nasil bekliyceksem bi ay

Kadın doğumcu değil canım dahiliye doktoru 🤣 istanbuldaysan ve lazımsa adresini vereyim ama biraz antika bir adam 🤣🤣
Bulantı ilacı istedim troid için yazacaktı zaten onu da eklesin dedim, kadın doğum doktoruma gitmeme daha var diye beklemek istemedim, ilacı yazdı ama sonra bulantın olunca avucuna tuz dök yala geçer gebelik bulantısı sonuçta dedi
Eşimle sessizce birbirimize bakıp dışarı çıkınca patladık 🤣🤣
Eşim de diyor bir keçi gibi tuz yalamadığın kalmıştı o da oldu hayırlısı olsun 🤣🤣
😄😄😄😁 valla benim keçi olmama da az kaldı. Ben bir tık tuzlu yiyorum zaten şimdi doktor yasak deyince eşim komple kestirmeye çalışıyo ölcem tuzsuzluktan😃 bana tuz yala diyecek doktor lazım ama eşimde yanımda olmalı afgdhdhj

İyi akşamlar. Hanimlar 12+3ikiz gebeyim. Bugun doktorumuzda randevumuz vardi. Dr a cinsiyetlerini görebiliyor musunuz dedim. Bi tahminim var dedi. Ama daha küçükler kesin değil dedi. Biz de kesin olmadan öğrenmek istemiyoruz dedik.
İçimden bi ses kesin bir tanesi kesin erkek diyor. Keşke öğrenseydim de demedim değil 😬😬
Nasil bekliyceksem bi ay
Tahminini sorsaydın aslında 🥰 zaten genelde tahminleri doğru çıkıyor

Eklentiler

• 7576D7B5-C6A7-4251-9A05-B8CB6877DFDF.webp
    7576D7B5-C6A7-4251-9A05-B8CB6877DFDF.webp
    30 KB · Görüntüleme: 53
Back
X