- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 5. Haftadan beri içiyorum, doktorum 1 kutu daha yazdı, diğer ilaçlarla birlikteCanım decaviti ne zamandan beri içiyorsun ben içiyordum ama doktorum şimdilik içme dedi
Böyle sorunlar yaşıyor isen, bırak yapma.Biraz eşime yardım edeyim dedim temizlik yaptık güya kasiklarima bıçak saplanır gibi ağrılar girdi gurbetteyiz bir de yardım edecek kimse de yok moralim bozuldu biraz![]()
Maşallah diyelim öncelikle erkek benceKızlar merhaba, 2li test için doktora gittim. doktorum ilave olarak demir d vitamini ve magnezyum ilacı verdi. Decavitede devam edeceğim. Cinsiyetle ilgili birşey söylemedi 1 ay sonra görürüz dedi. Sizin tahminlerinizi alabilir miyim![]()
Gece fena benimKızlar ben bugün çok çişe çıkmaya başladım sizde durumlar ne 8 +3
Valla ben hiç böyle değildim inanın elimde değil biliyorum her şey rabbimden o nasip etti o alır ama ben hiç iyi değilim sürekli kaygılıyım off allahım Bi an önce hareketlerini hissetsem keşkeBende balkon kapısını açmak için kalktığımda aniden solumda batma oldu rabbim esirgesin inşallah
Kadın doğumcu değil canım dahiliye doktoruistanbuldaysan ve lazımsa adresini vereyim ama biraz antika bir adam
Bulantı ilacı istedim troid için yazacaktı zaten onu da eklesin dedim, kadın doğum doktoruma gitmeme daha var diye beklemek istemedim, ilacı yazdı ama sonra bulantın olunca avucuna tuz dök yala geçer gebelik bulantısı sonuçta dedi
Eşimle sessizce birbirimize bakıp dışarı çıkınca patladık
Eşim de diyor bir keçi gibi tuz yalamadığın kalmıştı o da oldu hayırlısı olsun![]()
Bende 7. Haftadan itibaren giderek artan çişe çıkma durumu var bide yapsam bari sanırsın çok sıkışmışım gidiyorum iki damlaKızlar ben bugün çok çişe çıkmaya başladım sizde durumlar ne 8 +3
Tahminini sorsaydın aslındaİyi akşamlar. Hanimlar 12+3ikiz gebeyim. Bugun doktorumuzda randevumuz vardi. Dr a cinsiyetlerini görebiliyor musunuz dedim. Bi tahminim var dedi. Ama daha küçükler kesin değil dedi. Biz de kesin olmadan öğrenmek istemiyoruz dedik.
İçimden bi ses kesin bir tanesi kesin erkek diyor. Keşke öğrenseydim de demedim değil
Nasil bekliyceksem bi ay
Atarsan bıdaha cızerım kuzumBenim plesantası nerdeydi canım yaa ben niye hiç anlamıyorum ya doktor gösteriyor bak ağzını gördün mü diye hayır görmüyorum diyorum![]()
Kız kuzum
Erkek dıyorumKızlar merhaba, 2li test için doktora gittim. doktorum ilave olarak demir d vitamini ve magnezyum ilacı verdi. Decavitede devam edeceğim. Cinsiyetle ilgili birşey söylemedi 1 ay sonra görürüz dedi. Sizin tahminlerinizi alabilir miyim![]()
Eşim sürekli kızım kızım diyor bak erkekse bozulacak yapma diyorum ben deKız kuzum![]()
Bu sekıldeAtmam mı canımmm![]()