• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yarin 11 e giricez canim. 10+1 olucam. Ama pazar gunu acile gitmistim orada 10+1 di bebis biraz onden gidiyordu. Ctesi gunune kadar 12 ye girerim heralde ☺️
Hadi maşallah bizimki de önden gidiyordu 5gün kadar 🧿 😊
Belki senin doktorun yorum yapabilir cinsiyetle ilgili haberdar edersin canım

Sonradan dıyorsun aa ne cabuk gecmıs dıye olayın ıcındeyken gecmıyor gıbı gelıyor 😂😂😂 sonra bıdaha bayram oncesı gıdıcem sanırım yıne bır aya tekabul edıyor ☺️ Oda sırf cınsıyet ıcın yoksa bayram sonrası giderdim 😂
Benip randevuma daha 2 hafta var
Heralde grupta en tembel benim😀
6 haftada bir rdvu almisim

Sonradan dıyorsun aa ne cabuk gecmıs dıye olayın ıcındeyken gecmıyor gıbı gelıyor 😂😂😂 sonra bıdaha bayram oncesı gıdıcem sanırım yıne bır aya tekabul edıyor ☺️ Oda sırf cınsıyet ıcın yoksa bayram sonrası giderdim 😂
Kuzum cidden sabrina hayranim ya. Ben bdlirtim azalinca otomatik korkuyorum 😂

Ac gitmeye gerek yok diyorlar. Hatta tatli ye bebegin hareketlerini gorursun dediler bana ☺️

yaaa Öyle mi. Kesin bilgi dimi 😀
Tatlı ye diye bana da demişlerdi. Cumartesi ekstradan gitmiştim 10+6da çikolata yedim giderken doktorda biraz bekledi hareket etmesini bi zıpladı çok değişikti , kollarını falan uzattı 😁 Biz öyle birşey olacağını hiç tahmin etmedik eşinle gidiyorsan bence kameraya çeksin tüh kaçırdık dedik

Back
X