- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.649
- 248
Boyu yetmedi 4.48 ile ölçüm doğru oluyor ya 12 hafta dolunca gideceğim0.8 mm ile giremedi ne oluyor canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyu yetmedi 4.48 ile ölçüm doğru oluyor ya 12 hafta dolunca gideceğim0.8 mm ile giremedi ne oluyor canım
44.80 olacaktı noktalama olmamış0.8 mm ile giremedi ne oluyor canım
Ben İzmirdeyim canım. Rutin kontrollerimde Medifemaya gidiyorum. Arada Urla devlet Hastanesi'ne gidiyorum. Aklında olsun randevular hep açık, bir gün önceden dahi alabilirsin. Poliklinikte ve kan alma bölümünde hiç sıra olmuyor.Arkadaşlar İzmir'de olan var mı aranızda kontroller için özele mi gidiyorsunuz devlete mi
Ben toktum canım ikili testte. Saat 4 gibi kan vermiştim. Fark etmiyor sanırımİkili test için aç mı gitmek lazımmış öğrendin mi? Sormayı unuttum ben de doktora
Biz ne yaparsak yapalim kuzum ztn yasiyaxagi yoksa olmuyor Allaha emanet bebislerimizBen korkmuyorum mu sanıyorsun sadece bastırmaya ve takılmamaya calısıyorum bugun tum gun sure dınledım meryem suresı ile başlayıp rahatlatıyor benı tavsıye ederım![]()
Kiz ben 2. De heralde 3 haftada bi gidiyodumYurtıdısı normal ıyı bıle gıdıyorsun![]()
Allah once saglik versin sonrada gonlune gore versin canim :)Papatyamaviss ve
sandriyon da kız demişti
önce sağlıkla doğsun da açıkçası benimde eşimin de ailemin de gönlünden geçen kız
![]()
Karından mı ultrasonmerhabalar banada cinsiyet tahmini yapabilir misiniz Eki Görüntüle 3221765
KarındanKarından mı ultrason
Canım çok üzüldüm başın sağolsunBenim için hayat durdu hiç iyi durumda değilim . Bebeğimin kalbi durmuşyanlış hissetmemişim . Gerçek mi bu yaşadığım 2 yıl verdiğim emek yok oldu . İkinci kez aynı şeyi yaşıyorum . İlk bebeğimde de aynı şey olmuştu . Ben artık napcağımı bilmiyorum çok çaresizim. Yarın kürtaj olcam bebeğimden ayrılcam. Sizlerle bu yola devam etmeyi çok isterdim ama yine olmadı . Kendinize iyi bakın
![]()
Ben yaptırmayacagım canım sanırım oglumdada yaptırmamıstımBugün 11 artı 1 de ikili test yapamadık benim minik 0.8 mm ile giremedi haftaya bakılacak sanırım ultrason bakılsın ama kan konusunda kararsız kaldım
Kız :)merhabalar banada cinsiyet tahmini yapabilir misiniz Eki Görüntüle 3221765
Hadi bakalım cinsiyete az kaldıAllah once saglik versin sonrada gonlune gore versin canim :)
Benimde ailem erkek diyo ama bende inatla kiz doguracam diyorum![]()
Ay hadi inşallah kızKızlar buarada Eylül annelerınden yorum yaptıgım uc kısınınde tuttu tahmınım![]()
O kadar üzüldüm kiBenim için hayat durdu hiç iyi durumda değilim . Bebeğimin kalbi durmuşyanlış hissetmemişim . Gerçek mi bu yaşadığım 2 yıl verdiğim emek yok oldu . İkinci kez aynı şeyi yaşıyorum . İlk bebeğimde de aynı şey olmuştu . Ben artık napcağımı bilmiyorum çok çaresizim. Yarın kürtaj olcam bebeğimden ayrılcam. Sizlerle bu yola devam etmeyi çok isterdim ama yine olmadı . Kendinize iyi bakın
![]()