• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kendini çok dinlersen, çok şey bulursun.
Bir şeyin üstüne çok düşünmek, çok irdelemek, aşırı dikkat etmek , gereğinden fazla irdelemek, fazla gösterişe girmek gibi şeylerin genellikle olumsuz enerjiye dönüştüğüne inanıyorum. (Belki geçmiş yaşantılarımdan dolayı böyle düşünüyorumdur ben, bilmiyorum)

Belli başlı şeylere tabi ki dikkat edeceğiz. Sağlıklı beslenmek, ağır kaldırmamak, uzanma- esneme hareketlerini dikkatli yapmak gibi. Gerisi Allah'a emanet.
 Emin ol , yediğin her lokmadan - attığın her adımı kontrollü atsan, o bebek yine sağlıksız olabilir veya olumsuz sonuçlar olabilir.Pek çok örneği de var forumda.

Biraz rahatlamaya çalış.
Yolun daha çok başı. Şimdiden böyle olursan, ilerisi seni zorlayabilir.
Dikkatli ol, dua et. Hayırlısı her şeyin 🤗
Ne guzel yazmissiniz 💐💐💐

Kusmaktan boğazlarım tahriş oldu artık. Normal bi hastalıkta günde bu kadar kussam bayılırım heralde,Allah veriyo sabrını 😂 yine de çok şükür bugünümüze🤲🏻 Haftaya 12.haftaya giriyorum bakalım bitecek mi yoksa 9 ay bu şekil devam mıyız🤣
İnşallah rahatlarsın canım çok zor bir süreç umarım kalan zaman keyifle geçer ❤️

Merhabalar, crp 18 çıktı sıkıntı olur mu ? Nezle geçirdim hafif . Biraz da kahverengi akıntım geldi geçti . Sizde de oldu mu ? Korkmam gerekiyor mu?
Geçmiş olsun korkmaya gerek yok gebelikte enfeksiyon çok oluyor ağır ateşli ve bulaşıcı hastalıklar biraz etkileyebilir oda kesin değil sevgiler

Hayırlı sahurlar canlarım 2 gündür görümcem ve kayinvalidem bizde zaman nasıl geçiyor anlamıyoruz gurbette ozluyor insan kalabalığı. Birazcık yoruldum ama yarin dinlenirim sizler nasılsınız 😍

Günaydın kızlar🌸 detaylı ultrasondan çıktık az önce, burun kemiği ense saydamlığı ciğerler kalp böbrekler ve uzuvlara bakıldı. 11+2 her şey yolunda gibi gözüküyor🥰 erken bir tahmin ama çok büyük ihtimalle kız geliyor dedi doktorumuz😍😍
Sağlıkla gelsin hepsi inş hayırlı olsun çok sevindim
Bence doktorlar anlıyo emin olmadan söylemiyo cinsiyeti kızdır ozaman 💕🌸

Hayırlı sahurlar canlarım 2 gündür görümcem ve kayinvalidem bizde zaman nasıl geçiyor anlamıyoruz gurbette ozluyor insan kalabalığı. Birazcık yoruldum ama yarin dinlenirim sizler nasılsınız 😍
Hayırlı sahurlar kuzum elhamdülillah ama bitmiş olan bulantim ara ara geliyor daha doğrusu midem yanıyor su da çok içemiyorum iftar sahur arası inşallah bebiş iyidir sen nasılsın

Kızlaaaarr az önce hastaneden aradılar fetal dna sonucum çıkmış temiz şükür🙏
Veee cinsiyetimiz belli oldu erkek:))
Kendimi o kadar kıza inandırıp hazırlamışım ki şok oldum resmen ismi bile hazırdı " yaz " koyacaktık:)
sağlıklı olsun da kızı erkeği yok tabi , erkek isim önerilerinize talibim🙏🤭😊
Hayirli olsun 💕
Bizim kiz olursa Mavi
Erkek olursa Eymen,Arden,Kuzey bu 3 isim arasinda gidip geliyoruz
Ins saglikla gelsinlerde 🙏🏻

Aynen bende böyleyim en iyi yediğim şey yağ sürmeden yapılmış tost çay ve zeytin birde haşlanmış patates
Tatlı hiç aram yok ama şikayetci değilim şuan çünkü kilolu başladım vermem lazım şu dönem 😬
İlk bebişte böylemiydin peki?
Yok degıldık kuzum kofte yıyemıyordum sadexe

Tsh i düşük çıkanlar, dün dahiliyeye gittim önemli olan yüksek olmaması dedi doktor.. ilaç kullanmayacağım ancak 1 ay sonra tekrar kontrol dedi..tsh yanında t3 t4 değerini de kontrol etti.. gebelikte normal bazen düşebilirmis..
1 ay sonra usg ile bakabiliriz öneriyorum dedi gebelikte sakıncası yokmuş..
Benim içim rahatladı biraz, benzer sorunu olan varsa bilgisi olsun 🤗

Günaydın hanımlar😊 ne zamandır bakamıyorum hepiniz iyisindir inşallah nezle oldum burnum akıyor sürekli hapşuruk falan filan uğrayamadım buralara. Crpdi yüksek çıkan arkadaşlar bir doktorlarıyla görüşebilir bence enfeksiyona göre tedavi verirler rahatlarlar hem😊

Tsh i düşük çıkanlar, dün dahiliyeye gittim önemli olan yüksek olmaması dedi doktor.. ilaç kullanmayacağım ancak 1 ay sonra tekrar kontrol dedi..tsh yanında t3 t4 değerini de kontrol etti.. gebelikte normal bazen düşebilirmis..
1 ay sonra usg ile bakabiliriz öneriyorum dedi gebelikte sakıncası yokmuş..
Benim içim rahatladı biraz, benzer sorunu olan varsa bilgisi olsun 🤗
Benimde 0,23e düşmüştü canım 17.haftada bi daha bakalım dedi sakin karşıladı. Biz panikler kraliçesiyiZ😀

Günaydın hanımlar😊 ne zamandır bakamıyorum hepiniz iyisindir inşallah nezle oldum burnum akıyor sürekli hapşuruk falan filan uğrayamadım buralara. Crpdi yüksek çıkan arkadaşlar bir doktorlarıyla görüşebilir bence enfeksiyona göre tedavi verirler rahatlarlar hem😊
Günaydın Canım geçmiş olsun, bol limonlu ılık şeyler tüket inş iyileşirsin biraz evvel 😊

Back
X