Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tövbeler olsun şaka gibi yaa insanlae ne çok seviyor konuşmayı bos boş seyler.. Allah saglıkli evlat nasip etsin de gec yani samimi bile olmadıgın biriBenim karnimda sivrildi, öne doğru gidiyor.Her gören oglun mu olcak diyor.Kız diyorum.
Yok oğlun olacak, karnın sivrilmis, yüzün de güzel.Oglu olacak olanların yüzü guzellesirmis.Kiz annenin güzelliğini alır ,annenin yüzü cirkinlesirmis.Bi suru yorum.He deyip geçiyorum herkese.
Dün işyerinden biri de (pek muattap olmadığım biri) karşılaştık, klasik sorular, kaç kilo dedi.1700 Gr dı en son dedim.Aaa azmıs dedi.Haftasina göre normal dedim. kendi hamileligi zamanında bilmiyormuş şimdi olsa yaptırirmis.Serum kilo aldiriyormus bebeğe, git serum taktir, aklında bulunsun diyor.
Gerçekten çok mantıklı bı yontem dedim.Nasil kafa var insanlarda anlamıyorum.
benimde oyle iki gundur bugun hafif kanama ve kahverengi lekelenme oldu canim sancılarim başlayor yavaştan.. kendini izlemeye devam etKızlar 3 gündür belli aralıklarla adet sancısı yaşıyorum ağrı iç bacağıma yayılıyor normal midir acaba salı günü kontrolüm var
Yok kuzum zaten doğum falan tetikler Allah korusun diye korkumdan yapmam asla enfeksiyon riski olduğunu da bilmiyordum hiç yapmam zaten artık
Günde 4 litreyi geçiyor sadece su içişim aslında. Biraz korktum dünden beri paniğim. Hemen bir katı meyve sıkacağı bakayım. Hazır satılan portakal havuç suları var işe yarar mı şimdilik acaba?Canım benim suyumda azalma var. Doktorum havuç suyu içmemi armut yememi önerdi. Ve cidden işe yaradı. 5 evet sınır bol su iç bol sıvı al. Yani yoğurtu bile ayran şeklimde tüket dedi dr bana
Tabi ki korkma normal artık kasılmalar doğuma hazırlık gibi düşün. O sertleşme o kadar sık sık oluyor ki Bende. O da normal diyorlar artık bebekde kemikleniyor ya daha sert hissediyoruz
Canım ben günaşırı içiyorum. Katımeyve sıkacağım yok benimde. Almadım da. 7-8 havucu rondodan geçiriyorum biraz su ile. Sonra tülbente sıkıp suyunu çıkarıyoruz (eşim yapıyor bu kısmı) Zeytinyağ ve limonda damlatıyorum etkisini arttırsın diye. 1 bardak oluyor bu şekilde. Aç karna içGünde 4 litreyi geçiyor sadece su içişim aslında. Biraz korktum dünden beri paniğim. Hemen bir katı meyve sıkacağı bakayım. Hazır satılan portakal havuç suları var işe yarar mı şimdilik acaba?
Bugün havayi kesmişler fanus koymuşlar 55 cc süt veriyorlar ben gönderiyorum bugün 60 gram almış inşallah daha iyi olacak ben enfeksiyon geciriyorum ya ilaç verdi tekrar doktorSende de mi enfeksiyon çıktıTüh canım geçmiş olsun, çabuk geçer inşallah. Bebiş iyi mi
Ay çok teşekkür ederim okudum bunu da internette. Ben de öyle yapayım madem başka bir şey için kullanmam sanırım. Yapamazsam alırım ancaCanım ben günaşırı içiyorum. Katımeyve sıkacağım yok benimde. Almadım da. 7-8 havucu rondodan geçiriyorum biraz su ile. Sonra tülbente sıkıp suyunu çıkarıyoruz (eşim yapıyor bu kısmı) Zeytinyağ ve limonda damlatıyorum etkisini arttırsın diye. 1 bardak oluyor bu şekilde. Aç karna iç
Ben çift rahimliyim iki rahim ağzı var sağ taraftaki rahim ağzı iyice kapanmış kan tüplere ilerlemiş inanılmaz bir ağrıyla gittim dr a geçici olarak kanı çektiler biraz rahim içinden dr um sağ tüp alınması gerekiyor dedi zaten sağ taraftaki rahime transfer olamıyordum hamile olduğumda da sağ rahimden lekelenme oluyorduMerhaba, ilk hamileliğimde benimde 9 haftalık iken kalbi durmuştu. Sadece pıhtılaşma var mı diye test yaptırdım ben onu da devlet hastanesi yaptı. Laparoskopi ne için önerdiler ki? İnşallah kısa zamanda siz de güzel haberler alır, sağlıkla kucaklarsınız![]()
ODünden beri basur ağrısından ölüyorum kızlar
Başına gelen var mı bu dönemdedoktoruma da yazdım size de sorayım dedim başına gelenler ne yaptı nasıl yol izledi öyle kötüyüm ki ağlıyorum artık sıkıntısından çocuk da ben ağladıkça sıkışıp duruyor
Dünden beri nevrim döndü resmen![]()
Çok güzel olmuş teşekkür ederim ay benim izlediğim videolarda bi evi koymamışlarAşkım ben bı cıtcıtlı poşete dırek ebeye doğum sonrası verılecek sekılde bı takım koydum , harıcınde 4 takım 3 patıklı alt ve 4 zıbın koydum ağız mendılı corap vs o kadar penye battanıye ıkı müslin bırde cıkarken kullanmak ıcın nohut battanıye kendime iki pıjama takımı bi el çantasına sığdı
İşte bez emzık ıslak mendil gıbı şeylerde var
Sağ ol kuzum sana da çok geçmiş olsunCanimm valla ben fena olmustum. Aloe veran varsa onun jelini sur yatistiriyor. Anestol krem surebilirsin kantoron yagi ve hindistan cevizi yagi. Bunlarla 2 gunde iyilestim
O
Devlette zorunlu 48 saat tutuyorlar dıye biliyorum balım, sen ona gore yap hazırlığını bende oyle dusundum ona gore koydum bebe kıyafetlerı el kadar zaten bılerek fazladan koydum , isimli seti koymayacagım ben eve gelince nasipse inşallah giydiririm aminÇok güzel olmuş teşekkür ederim ay benim izlediğim videolarda bi evi koymamışlaroğlumda çanta filan yoktu hastane zaten giydirdi bi takım sonra annemler ne getirdi hiç hatırlamıyorum bile
sadece biberon alıcam o gün baya aramıştık küçük biberon kaç takım değiştirdiğimizi bile hatırlamıyorum bide annem gitmek için çok ısrar etti bi gün bile kalmamıştık hastanede şimdi ne olur ne olmaz 2 günde kalabilirim yavaştan yapayım bez filan alınca
![]()
Ay kuzum çok üzüldüm ya acısı nasıl bısey bılmıyorum ama esımde oluyor o cok zorlanıyor hamileyken de bebegın baskısı hormonlar bıle yatıyormuş olmasına geçer ınsallah bır an evvelSağ ol kuzum sana da çok geçmiş olsunne kötüymüş yaa
Hindistan cevizi yağım var kantaronu eşime aldırayım doktordan dönüş gelmezse yarına kadar anestolü de alayım eczaneden olmadı
Tüm tuşlara basacağım artık cidden dayanılmıyor acısına
Doktorlar klasik merhemleri veriyorlar kuzum ya hicbir isede yaramitor acikcasi kabiz olmamaya calia bu evrede. Baharatli yagli seyler yeme. Domatestende uzak durSağ ol kuzum sana da çok geçmiş olsunne kötüymüş yaa
Hindistan cevizi yağım var kantaronu eşime aldırayım doktordan dönüş gelmezse yarına kadar anestolü de alayım eczaneden olmadı
Tüm tuşlara basacağım artık cidden dayanılmıyor acısına
Kuzum adet sancısı gibi olursa acile gel nstne bakalım demişti ebe ve doktor bana. Istersen salıya kadar bekleme. Hem kafan rahatlamış olur salıya kadar. Randevunda da doktoruna söylersin. Yani ben olsam böyle yaparım.Kızlar 3 gündür belli aralıklarla adet sancısı yaşıyorum ağrı iç bacağıma yayılıyor normal midir acaba salı günü kontrolüm var
Sağol kuzum vallahi aydınlandım benimde el çantası valiz var ufak ona hazırlayacağımDevlette zorunlu 48 saat tutuyorlar dıye biliyorum balım, sen ona gore yap hazırlığını bende oyle dusundum ona gore koydum bebe kıyafetlerı el kadar zaten bılerek fazladan koydum , isimli seti koymayacagım ben eve gelince nasipse inşallah giydiririm aminbiberon koymadım ama hazırda var lazım olursa evden getırırler hemen
Ay o vıdeolarda cok abartılıyor ya oğlumda onlara bakarak hazırlamıştım koca bır bavuldu baya buyuk boy cogusu çıkmadı çantadan bile , bitane sıyah buyuk kapıtone kol çantaları oluyor ya sonrasında da kullanırım dıye ondan alıcam onada ufak tefek kışısel ıhtıyac gordugum seylerı koyarım dedım
34 haftalık oldum canım ben kanama leke görmedimbenimde oyle iki gundur bugun hafif kanama ve kahverengi lekelenme oldu canim sancılarim başlayor yavaştan.. kendini izlemeye devam etkacinci haftadasın
Şuan kesildi mesela sabah vardı olmadı giderim artık canımKuzum adet sancısı gibi olursa acile gel nstne bakalım demişti ebe ve doktor bana. Istersen salıya kadar bekleme. Hem kafan rahatlamış olur salıya kadar. Randevunda da doktoruna söylersin. Yani ben olsam böyle yaparım.![]()