- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Teşekkür ederim balım aminÇok güzel olmuş canım benim güle güle kullansın miniiiiik
Benimkiler de böyle hastane çıkışlarını kutudan falan çıkarıp, yıkayıp, katlayınca kuş kadar kaldılar koca dolapta![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim balım aminÇok güzel olmuş canım benim güle güle kullansın miniiiiik
Benimkiler de böyle hastane çıkışlarını kutudan falan çıkarıp, yıkayıp, katlayınca kuş kadar kaldılar koca dolapta![]()
Gelmıyor gelende ya ayı tutmuyor ya mevısımı
Çok güzel olmuş kızOooo bak benımde bugun nelerım geldı@dra21
Tek ütülenecek bunlar kaldı yıkadım hemen
Sende bizi fotile çantan bıtınce bakalım![]()
Seninki nasıl bir sertleşme acaba öğleden beri bebeğim sağ tarafta top oldu düzelmiyorO zaman korkmamalıyım dimi ama evde de hissediyprum o sertleşmeyi![]()
aminn insa arkadaşım sagolHadi bir solukta inşallahsağ salim al kucağına Rabbim hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin
![]()
ayy masallah hayırlı olsun eviniz şenlik olsun yavrularınla insa yuvanızBruksele yakin biyere ama vlanderen oluyo
Zellik den ev aliyoruz
Aa sendemi tasindin, kuzum o ignenin acisini hic hissetmiyosun bile o sancilar icindecok rahatlatiyo inanki
Sen yinede cok gecikme 2. Cocuk daha çabuk geliyo cnm yolunuzda var ya ondan diyorum
sağlıcakla kavuşun oynayın insaOyuncak benimde 1-2 şey var bilerek almıyorum. Bi süre saklama kapları ile oynarzeka kartı aldım yeter. “Duru”ma göre bakacağım artık
Canım kızım Durum
ergen aşıklar gibiyim yaaaaa
![]()
Ay gelmiş en azından sevindim ortada bıraksa üzülürdüm e tamamlandımı kapı susuuuAyy geldi geldi kız ben buraya atmayı unuttum ama bariz bir gerçek var ki kız Bebekleri daha güzel yapıyorlar erkek bebeklerde pek bir espri yok![]()
Sağol balımÇok güzel olmuş kızBenim tulumu da nihayet üretime almışlar bugün renk için kadın irtibat kurdu ama ben yastık almamıştım şimdi yastık da yaptırayım geldi sordum bakalım belki siparişe yastık da eklerim
![]()
Yok yapmadım daha üşengeçlik mod onAy gelmiş en azından sevindim ortada bıraksa üzülürdüm e tamamlandımı kapı susuuu![]()
Şimdi cevap yazmış son anda yetiştirmem diye yapsa ne zaman olacak onu sordum belki 2 hafta sonra felan derse onu da beklerimSağol balımBende arada kalmıştım sonra amannnn dedım yaptır gıtsın ya
![]()
Amiiin canım amin hepimiz inşallahsağlıcakla kavuşun oynayın insa![]()
Senin minik kaç kilo oldu canim az kaldi çıkacak minikler oradanHay Allah'ım niye bakamayasın. Ben şimdi bakamayacak mıyım bebeğim prematüre çok küçük diye, bakma milletin lafına sağlıklı olsun da kilosu her türlü toparlar
Alayım ben biraz daha bişeyler en iyisiGelmıyor gelende ya ayı tutmuyor ya mevısımı![]()
Geçmiş olsun kuzum sana da çokBearhug kuzum bende de oldu hemoroid gebelik öncesi yoktu 6.ayda kurban bayramında çıktı ilk.Bayram günü acıdan kıvrandım resmen en son progtolog krem aldım doktoruma sordum senin doktorun gibi o da başta genel cerrah görse iyi olur dedi 9 günlük tatilde genel cerrah da bulamam en son ısrar ettim tamam çok zor da kalırsan kullan dedi kullandım valla bende geçti çok şükür ama gerçekten kantaron yağı rahatlatıyor
Bir de senin gibi kabız olmasam bile oluyor artık hemen kantaron yağı sürüyorum rahatlıyor![]()
Folik asit eksikliği olabilir canın çiğ köfte istiyorsa, takviye alırsan belki geçer isteğinTemizliğinden emin olamıyorum sorun obenim anlamsız şekilde çiğ köfte yiyesim geliyor onuda herkes çok kötü diyor yerken keyif bile alamıyorum
![]()
Sagol cnm sizinde eviniz hayirli olsunayy masallah hayırlı olsun eviniz şenlik olsun yavrularınla insa yuvanız
bizim ev cok kücüktü bacım o yuzden bebek geliyor diye taşındık
ya nasil artık napalım canım artik igneli ignesiz teslim olduk Rabbimize .. Allah hepimizin canına saglik versin
tamam canım sagol takipteyim yavrumu bakayım durumuma![]()
2445 gram olmuştu bugün canım. Evet inşallah kavuşmalar yakınSenin minik kaç kilo oldu canim az kaldi çıkacak minikler oradan