- 20 Eylül 2022
- 1.250
- 1.485
- 63
Ben artık takviye falan almak istemiyorum yaaaFolik asit eksikliği olabilir canın çiğ köfte istiyorsa, takviye alırsan belki geçer isteğin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben artık takviye falan almak istemiyorum yaaaFolik asit eksikliği olabilir canın çiğ köfte istiyorsa, takviye alırsan belki geçer isteğin![]()
Yani yapabılırsen dahıl konseptı cok guzel olurYok yapmadım daha üşengeçlik mod on
Ama sadece Bebekleri mi koysam yoksa deniz yıldızı felan eklesem mi bilmiyorum ismi de Sarper Deniz ya uyumlu olabilir bilemedim yani deniz kumu taşı bir iki deniz yıldızı çocuk köpkemizle sahilde küçük prens okuyor öyle bir konsept mi olsa![]()
Ahahahhqw benim doktorlar hep erkek eşim de genel cerraha o yüzden gitmemi istemiyor bir de aynı hastanede çalışıyoruz diye hiç istemiyor bende gitmedim cerrahi dahaGeçmiş olsun kuzum sana da çok
Offf bayramın tadını kaçırmıştır yani cidden kıvrandırıyor acısı
Ya benim de hiç cerraha falan gidesim yok açıkçası bir krem alayım bir de işte kantoron falan yağları kullanayım diyorum ama şimdi içim de rahat etmeyecek bari bir doktor görsün pazartesiye randevu aldım genel cerraha göstereceğim bakalım o ne diyecek.
Ayy resmen bu aralar açma dönemlerim ya
Bir şeyimi bir totomu açıp duruyorum doktorlara Allahtan hepsi kadın![]()
Aynen bak şöyle bir şey bir de sade bir şey beğendim ikisi arasında kaldımYani yapabılırsen dahıl konseptı cok guzel olur![]()
Ne guzel bir suru esyaDevakus bızım dolabın dagınıklıgı ve sıgamamazlıgı yanları ustu falan göstermiyorum hıc
daha düzene binmesi lazım dolaplarla haftalardır uğraşıyorum olmadı olmadı bı turlu bugun sabahtan beri ağlıyorum resmen eşimede cok gıcık kaptım oda sınırımı bozuyor
Benimde taşıncaz diye hurçta duruyor bakalım bizim ne kadar var bilmiyorum etraftan da hiç bir şey gelmiyor doğunca gelecek mi bilmiyorumDevakus bızım dolabın dagınıklıgı ve sıgamamazlıgı yanları ustu falan göstermiyorum hıc
daha düzene binmesi lazım dolaplarla haftalardır uğraşıyorum olmadı olmadı bı turlu bugun sabahtan beri ağlıyorum resmen eşimede cok gıcık kaptım oda sınırımı bozuyor
Sadeden yana gonlumAynen bak şöyle bir şey bir de sade bir şey beğendim ikisi arasında kaldım![]()
Canim evet biraz belli oluyo ama tek sıkinti bu olsun kadina memnuniyetsizligini bildir ama uzulmeValla gerçekten sinirden ağlıcam artık satıcıyla sayfayla bu kadar sorun yaşamak neden battanıyedeki nakışı hatayı kaymasını barız görüyorsunuz dimi hadı ipler kaçmış bıyerde onu gormeyım dedım şimdi ütülerden farkettim1HANIM ınstadan verdım verıstırdım artık 950 lira para ödedim bumu yanı yaaa
Koca danamın çoğuNe guzel bir suru esya![]()
Ay evet çok sinir bozucu gerçekten ilk fotoğrafta baya belli hemen yazsaydın hem siparişimi geciktiriyorsunuz hem de hatalı nakış gönderiyorsunuz diye.Valla gerçekten sinirden ağlıcam artık satıcıyla sayfayla bu kadar sorun yaşamak neden battanıyedeki nakışı hatayı kaymasını barız görüyorsunuz dimi hadı ipler kaçmış bıyerde onu gormeyım dedım şimdi ütülerden farkettim1HANIM ınstadan verdım verıstırdım artık 950 lira para ödedim bumu yanı yaaa
Ya kuzum kadın karşısındaki insanın musterı oldugunu unutmuş onu gectım hamıle bir insan her sorduğum seye azarlar gıbı cevap verdı hadı dedım bısey demeyeyım bu saatten sonra herseye He tamam tamam dedim ama boyle gorunce butun sınırlerım boşladı yaCanim evet biraz belli oluyo ama tek sıkinti bu olsun kadina memnuniyetsizligini bildir ama uzulme![]()
İşte bende öyle düşündüm ilk ama sadece iki yıldız geldi kendim yıldız bulup yapıştırmak lazımSadeden yana gonlum![]()
Yazdım baya dosedım yanı yıne mal bı cevap verecek bak kesın kesın kesın tulum fln bı kez kullan koy kenara ama battanıye cok kullanılıyor daha goz önündeAy evet çok sinir bozucu gerçekten ilk fotoğrafta baya belli hemen yazsaydın hem siparişimi geciktiriyorsunuz hem de hatalı nakış gönderiyorsunuz diye.
O kadar para ödeniyor biraz özenli olun yani
Haklısın valla sıkıntılı bir durum penye battaniye bir de yaza kadar rahat kullanılır.Yazdım baya dosedım yanı yıne mal bı cevap verecek bak kesın kesın kesın tulum fln bı kez kullan koy kenara ama battanıye cok kullanılıyor daha goz önünde
Lazer kesım ahsap yıldız yazarsan seçenekler çıkıyor 100 lü satılıyor ama 30-40 lıra totaldeİşte bende öyle düşündüm ilk ama sadece iki yıldız geldi kendim yıldız bulup yapıştırmak lazım![]()
Ya canım benim yaaa resmen sınav gibi oldu bu sipariş.Valla gerçekten sinirden ağlıcam artık satıcıyla sayfayla bu kadar sorun yaşamak neden battanıyedeki nakışı hatayı kaymasını barız görüyorsunuz dimi hadı ipler kaçmış bıyerde onu gormeyım dedım şimdi ütülerden farkettim1HANIM ınstadan verdım verıstırdım artık 950 lira para ödedim bumu yanı yaaa
Eşime söyleyeyim de alsın gelsin bari benimde canım istedi şuan, uzun zamandır yemedikBen artık takviye falan almak istemiyorum yaaaben acılı bir şeyler yemek istiyorum bu ara yeni asermeye başladım sanırım
![]()
Bir de foto atarken sadece yastığı attılar dimi sana? Yastıkla battaniye farklı elden çıkmış gibi büyük diye mi tutturamamışlarValla gerçekten sinirden ağlıcam artık satıcıyla sayfayla bu kadar sorun yaşamak neden battanıyedeki nakışı hatayı kaymasını barız görüyorsunuz dimi hadı ipler kaçmış bıyerde onu gormeyım dedım şimdi ütülerden farkettim1HANIM ınstadan verdım verıstırdım artık 950 lira para ödedim bumu yanı yaaa