2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yok yapmadım daha üşengeçlik mod on😁
Ama sadece Bebekleri mi koysam yoksa deniz yıldızı felan eklesem mi bilmiyorum ismi de Sarper Deniz ya uyumlu olabilir bilemedim yani deniz kumu taşı bir iki deniz yıldızı çocuk köpkemizle sahilde küçük prens okuyor öyle bir konsept mi olsa 🙈
Yani yapabılırsen dahıl konseptı cok guzel olur 😍

Valla gerçekten sinirden ağlıcam artık satıcıyla sayfayla bu kadar sorun yaşamak neden battanıyedeki nakışı hatayı kaymasını barız görüyorsunuz dimi hadı ipler kaçmış bıyerde onu gormeyım dedım şimdi ütülerden farkettim 1HANIM 1HANIM ınstadan verdım verıstırdım artık 950 lira para ödedim bumu yanı yaaa

Eklentiler

• F98A2195-465A-46FC-9B22-871AB848651D.webp
    F98A2195-465A-46FC-9B22-871AB848651D.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 85
  • 91857502-7D4A-4E4D-9ADD-47196F665450.webp
    91857502-7D4A-4E4D-9ADD-47196F665450.webp
    58,5 KB · Görüntüleme: 92
Geçmiş olsun kuzum sana da çok
Offf bayramın tadını kaçırmıştır yani cidden kıvrandırıyor acısı 🥺
Ya benim de hiç cerraha falan gidesim yok açıkçası bir krem alayım bir de işte kantoron falan yağları kullanayım diyorum ama şimdi içim de rahat etmeyecek bari bir doktor görsün pazartesiye randevu aldım genel cerraha göstereceğim bakalım o ne diyecek.
Ayy resmen bu aralar açma dönemlerim ya🤣
Bir şeyimi bir totomu açıp duruyorum doktorlara Allahtan hepsi kadın 🤣🤣
Ahahahhqw benim doktorlar hep erkek eşim de genel cerraha o yüzden gitmemi istemiyor bir de aynı hastanede çalışıyoruz diye hiç istemiyor bende gitmedim cerrahi daha🙈
Valla analık zor ta 3-4 haftalıkken başlıyor derdi daha da bitmiyor neyse sağlıklı sıhhatli olsunlar saçımızı süpürge edecez mecbur 😁

Devakus Devakus bızım dolabın dagınıklıgı ve sıgamamazlıgı yanları ustu falan göstermiyorum hıc 🙈 daha düzene binmesi lazım dolaplarla haftalardır uğraşıyorum olmadı olmadı bı turlu bugun sabahtan beri ağlıyorum resmen eşimede cok gıcık kaptım oda sınırımı bozuyor

Eklentiler

• 1D706126-961A-4261-AD76-C1F0B8D8A5E9.webp
    1D706126-961A-4261-AD76-C1F0B8D8A5E9.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 88

Eklentiler

• Screenshot_20230902_212148_Instagram.webp
    Screenshot_20230902_212148_Instagram.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 81
  • Screenshot_20230902_212216_Instagram.webp
    Screenshot_20230902_212216_Instagram.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 81
Devakus Devakus bızım dolabın dagınıklıgı ve sıgamamazlıgı yanları ustu falan göstermiyorum hıc 🙈 daha düzene binmesi lazım dolaplarla haftalardır uğraşıyorum olmadı olmadı bı turlu bugun sabahtan beri ağlıyorum resmen eşimede cok gıcık kaptım oda sınırımı bozuyor
Ne guzel bir suru esya 😂

Benimde taşıncaz diye hurçta duruyor bakalım bizim ne kadar var bilmiyorum etraftan da hiç bir şey gelmiyor doğunca gelecek mi bilmiyorum 🙈

Valla gerçekten sinirden ağlıcam artık satıcıyla sayfayla bu kadar sorun yaşamak neden battanıyedeki nakışı hatayı kaymasını barız görüyorsunuz dimi hadı ipler kaçmış bıyerde onu gormeyım dedım şimdi ütülerden farkettim 1HANIM 1HANIM ınstadan verdım verıstırdım artık 950 lira para ödedim bumu yanı yaaa
Canim evet biraz belli oluyo ama tek sıkinti bu olsun kadina memnuniyetsizligini bildir ama uzulme 😔

Ay evet çok sinir bozucu gerçekten ilk fotoğrafta baya belli hemen yazsaydın hem siparişimi geciktiriyorsunuz hem de hatalı nakış gönderiyorsunuz diye.
O kadar para ödeniyor biraz özenli olun yani

Canim evet biraz belli oluyo ama tek sıkinti bu olsun kadina memnuniyetsizligini bildir ama uzulme 😔
Ya kuzum kadın karşısındaki insanın musterı oldugunu unutmuş onu gectım hamıle bir insan her sorduğum seye azarlar gıbı cevap verdı hadı dedım bısey demeyeyım bu saatten sonra herseye He tamam tamam dedim ama boyle gorunce butun sınırlerım boşladı ya
Zaten sinir mekanizmam uc dort gundur ıyı degıl gunde kac kez aglıyorum bellı değil

Ay evet çok sinir bozucu gerçekten ilk fotoğrafta baya belli hemen yazsaydın hem siparişimi geciktiriyorsunuz hem de hatalı nakış gönderiyorsunuz diye.
O kadar para ödeniyor biraz özenli olun yani
Yazdım baya dosedım yanı yıne mal bı cevap verecek bak kesın kesın kesın tulum fln bı kez kullan koy kenara ama battanıye cok kullanılıyor daha goz önünde

Yazdım baya dosedım yanı yıne mal bı cevap verecek bak kesın kesın kesın tulum fln bı kez kullan koy kenara ama battanıye cok kullanılıyor daha goz önünde
Haklısın valla sıkıntılı bir durum penye battaniye bir de yaza kadar rahat kullanılır.
Özensizlikten başka bir şey değil gerçekten😠

Ya canım benim yaaa resmen sınav gibi oldu bu sipariş. 😡 gerçekten çok sinir bozucu. Bakalım ne cevap verecekler buna ne bahane bulacaklar. Sen çok üzülme yine de nazar diyelim ne diyelim 🙈🙈🤦‍♀️

Ben artık takviye falan almak istemiyorum yaaa😂 ben acılı bir şeyler yemek istiyorum bu ara yeni asermeye başladım sanırım 😂
Eşime söyleyeyim de alsın gelsin bari benimde canım istedi şuan, uzun zamandır yemedik 🤣

Bana da gınalar geldi artık yavaştan bırakıyorum galiba 🤭 balık hapı ve demirle devam ediyorum şimdilik, multivitamini bıraktım kullanmıyorum bir süredir 🙄

Bir de foto atarken sadece yastığı attılar dimi sana? Yastıkla battaniye farklı elden çıkmış gibi büyük diye mi tutturamamışlar 😔 Neyse sıkma canını, nazarlığı olsun o da artık

Back
X