2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Valla gerçekten sinirden ağlıcam artık satıcıyla sayfayla bu kadar sorun yaşamak neden battanıyedeki nakışı hatayı kaymasını barız görüyorsunuz dimi hadı ipler kaçmış bıyerde onu gormeyım dedım şimdi ütülerden farkettim 1HANIM 1HANIM ınstadan verdım verıstırdım artık 950 lira para ödedim bumu yanı yaaa
Papatyacım haklısın ama üzülme inan değmez. Biz de yazalım mı instagramdan🤣 yeğenimize nakış hatalı ürün göndermiş diye😃

Vlla bende kimseden gelcegini beklemiyorum missfirde gelsin istemiyorum. Ben kiyafet yerine bir miktar nakit vermeyi tercih ediyorum.karsimdski gonlune gore alsin diye
Nakit vermeye çekinenler falan olabiliyor o zaman da en güzeli ebebek hediye kartı ☺ Etrafta soran olursa öyle desinler söyle yakınlarına 😁 Biz geçen arkadaşa gittik bebiş için para topladık 1000TL hediye kartı aldık verdik ne ihtiyacı varsa alsın.

Eşime söyleyeyim de alsın gelsin bari benimde canım istedi şuan, uzun zamandır yemedik 🤣

Bana da gınalar geldi artık yavaştan bırakıyorum galiba 🤭 balık hapı ve demirle devam ediyorum şimdilik, multivitamini bıraktım kullanmıyorum bir süredir 🙄
Ben yarın yemek istiyorum yemek yapmak istemiyorum yarın😂

Bund simdi ya
Daha gecen gun gururla paylasiyodum ne bu simdi 🤯

Eklentiler

• Screenshot_20230902_212237_Weather.webp
    Screenshot_20230902_212237_Weather.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 62
Ya canım benim yaaa resmen sınav gibi oldu bu sipariş. 😡 gerçekten çok sinir bozucu. Bakalım ne cevap verecekler buna ne bahane bulacaklar. Sen çok üzülme yine de nazar diyelim ne diyelim 🙈🙈🤦‍♀️
Papatyacım haklısın ama üzülme inan değmez. Biz de yazalım mı instagramdan🤣 yeğenimize nakış hatalı ürün göndermiş diye😃
atatalya atatalya attılar ama uzaktan bellı olmuyor ki
Valla can sıkmaya değmez belki ama satıcıyla ıkı haftadır münakaşa içindeyim ve beni cok üzdü sınırlendırdı en sonunda ne yaparsan yap gönder modunda konustum oyle soyleyeyım , yastık kenarının fırfırını krem cıcek renklerını lıla istedim diye sız de cok sey ıstıyorsunuz o yuzden gecıktı bıle dedı ben iki tane detayda belirlemeyeceksem neden kısıye ozel ürün tasarımı yapan bı sayfadan alısverıs yapıyorum
Tee iki hafta önce sipariş durumu hakkında bılgı istedim aynen şu cümleyi yazdı

Sizin Ürün nakış tamam PC ekranı paylaşılsın ama ay sonunda sıra gelir sıra gelince zaten ortalama 3 günde hazır edilir

Bende ürün görseli bekledim halıyle yanı nakış tamam dıyınce bana yazmadılar en son cevap verecekmısınız dedim bana dedıler kı sızın sıparıse sıra daha gelmedıki siz neden ısrarla dızayn ıstıyorsunuz dediler
Bak konusma sonrasında boyle gitti
Neymıs araya bır vırgul atmamışlar ben nasıl anlamamışım dıye azar yedım bıde bu konusma seklı doğru mu ben mı abartıyorum

Eklentiler

• 54D14D47-8D4D-42E7-B7D7-FC4F4165A9FA.webp
    54D14D47-8D4D-42E7-B7D7-FC4F4165A9FA.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 67
Valla can sıkmaya değmez belki ama satıcıyla ıkı haftadır münakaşa içindeyim ve beni cok üzdü sınırlendırdı en sonunda ne yaparsan yap gönder modunda konustum oyle soyleyeyım , yastık kenarının fırfırını krem cıcek renklerını lıla istedim diye sız de cok sey ıstıyorsunuz o yuzden gecıktı bıle dedı ben iki tane detayda belirlemeyeceksem neden kısıye ozel ürün tasarımı yapan bı sayfadan alısverıs yapıyorum

Sizin Ürün nakış tamam PC ekranı paylaşılsın ama ay sonunda sıra gelir sıra gelince zaten ortalama 3 günde hazır edilir

Bende ürün görseli bekledim halıyle yanı nakış tamam dıyınce bana yazmadılar en son cevap verecekmısınız dedim bana dedıler kı sızın sıparıse sıra daha gelmedıki siz neden ısrarla dızayn ıstıyorsunuz dediler
Neymıs araya bır vırgul atmamışlar ben nasıl anlamamışım dıye azar yedım bıde bu konusma seklı doğru mu ben mı abartıyorum
Bence bunlar iyi bir çekişme hak ediyorlar. Üslupları da bak hala sert 😡 sen benim sana yazdığımı yaz bi Allah aşkına ne cevap verecekler

Şaka gibi bunları ifşa etmek lazım , insanlar hevesle sipariş veriyor. Bir dünya da para veriliyor,hakkıyla yapacak. Valla magnet siparişinde adamı tükettim ben. 3 kere dizayn etti bana beğendirene kadar 🙈 Rengi beğenmedim, yazı fontunu beğenmedim zahmet verıyorum dedim estafurullah dedi.

Şaka gibi bunları ifşa etmek lazım , insanlar hevesle sipariş veriyor. Bir dünya da para veriliyor,hakkıyla yapacak. Valla magnet siparişinde adamı tükettim ben. 3 kere dizayn etti bana beğendirene kadar 🙈 Rengi beğenmedim, yazı fontunu beğenmedim zahmet verıyorum dedim estafurullah dedi.
Varsa biyer ederim zaten şikayet varda falan bakıcam hala dık dık konuşuyorsa 1HANIM 1HANIM gonderdım kuzum gonderdım ben acıklı gırl hıc atarlanamıyorum

Ay ama öyle olacak biraz da beğendirecekler yani yoksa gider hoşgeldin bebek yazılı şeyleri alıverirdik. İsme özel kişiye özel adı üstünde. Ya öyle şeyler yazdılar ki her istediğine bi bahane buldular. Papatyamaviss Papatyamaviss şansına cidden kötü denk geldi. Bence de ifşa etmeliyiz. minikonsept sayfasından ürün almayın 🤣🤣 buradan başlayalım 🤣🤣

Ay ama öyle olacak biraz da beğendirecekler yani yoksa gider hoşgeldin bebek yazılı şeyleri alıverirdik. İsme özel kişiye özel adı üstünde. Ya öyle şeyler yazdılar ki her istediğine bi bahane buldular. Papatyamaviss Papatyamaviss şansına cidden kötü denk geldi. Bence de ifşa etmeliyiz. minikonsept sayfasından ürün almayın 🤣🤣 buradan başlayalım 🤣🤣
Gidip bütün anne gruplarına yazsak mı burda 😁 Papatyamaviss Papatyamaviss

2445 gram olmuştu bugün canım. Evet inşallah kavuşmalar yakın 🙏🧿🥰
bizimkide 2.350 olmuş 🤗havayıda kesmişler deneme yapiyorlar fanus koymuşlar kafasına bakalım pazartesi doktoru ne diyecek bugün tanıdık vasıtasıyla görebildim yoksa gôstermiyorlar kavuşalım artik bir defa kucaga alinca iş değişiyor ayrılamıyorsun 🥰😍

Valla çok güzel olmuş, güle güle kullansın miniş. Ben de yaptırmadım ama içimde kalcak gibi 😂İsme karar versek yaptırıcam ama yumurta dayanınca koyucaz isim galiba 🤣🤣
İsim konusunda bizde aynı durumdayiz.Oyuzden ne zıbın takımı, ne kapı süsü, ne çikolata yaptirabildim.

bizimkide 2.350 olmuş 🤗havayıda kesmişler deneme yapiyorlar fanus koymuşlar kafasına bakalım pazartesi doktoru ne diyecek bugün tanıdık vasıtasıyla görebildim yoksa gôstermiyorlar kavuşalım artik bir defa kucaga alinca iş değişiyor ayrılamıyorsun 🥰😍
Bugün birisi daha dedi Konya'daymış onlar da 2 gün görüyormuş. Bizimki özel hastane diye mi hergün bilemedim. Bi de çok önem veriyorlar anne bebek bağı için her gün gelmemizi istiyorlar. Fanusta oğlum 2 gün falan kaldı ondan sonra küvez içi oksijene geçtiler. Hala tamamen rahatlamadık ama benimkinin doğumda ciğerleri sıkıntılıydı senin fanus sonrası birkaç gün de küvez içi verirler sonra rahatlar bence

Varsa biyer ederim zaten şikayet varda falan bakıcam hala dık dık konuşuyorsa 1HANIM 1HANIM gonderdım kuzum gonderdım ben acıklı gırl hıc atarlanamıyorum
Şikayetvar da bi şikayeti var, orası güzel aynen yaz oraya. Ay atarlanmayı da çok severim , konuşmaya 1HANIM 1HANIM ve beni ekleyebilsen 😁

Ya bende geçmeyen bir boğazda gıcık hissi var kızlar. Geçen acilde kontrol de oldum dedim bebeğim var küvezde içim rahat etmiyor. Boğazın iyi,ciğerlerin iyi bişeyin yok dedi dr. Tuzlu su gargara yapıyorum, sirkeli su gargara yapıyorum yatıyorum sabaha geçiyor bi süre olmuyor gün içinde tekrar başlıyor. Ne geçirir bunu ya. Dr bişi yok dedi ama bi yanım da huzursuz oğluşa gidiyorum, çift maske takıyorum korkudan

Back
X