2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İsim konusunda bizde aynı durumdayiz.Oyuzden ne zıbın takımı, ne kapı süsü, ne çikolata yaptirabildim.
🫠🫠 ne olacak bu halimiz, ama senin bi isim belli sanırım kesin Zümra değil mi? Aden'den mi emin değilsin?
Şikayetvar da bi şikayeti var, orası güzel aynen yaz oraya. Ay atarlanmayı da çok severim , konuşmaya @1HANIM ve beni ekleyebilsen 😁
Ay şikayet var iyi bence de Papatyamaviss Papatyamaviss sipariş vermek isteyenler illa bir araştırır çıkar karşılarına 👍👍

Kuzum kizcenin esyalari daha az yere sigar ona gore organize etmeye calis
Kızcemın eşyaları tamam ıkı cekmeceye sığdı o 🥰 o bosalan yerler falan oğluma gecıs yapmam lazım bezlere falan yer açmam lazım bi tur daha düzenlesem ekıme kadar goturur sonra bıdaha oğlumun yazlıkları kaldır kışlıkları koy moduna geçeceğim 🙈

Ya bende geçmeyen bir boğazda gıcık hissi var kızlar. Geçen acilde kontrol de oldum dedim bebeğim var küvezde içim rahat etmiyor. Boğazın iyi,ciğerlerin iyi bişeyin yok dedi dr. Tuzlu su gargara yapıyorum, sirkeli su gargara yapıyorum yatıyorum sabaha geçiyor bi süre olmuyor gün içinde tekrar başlıyor. Ne geçirir bunu ya. Dr bişi yok dedi ama bi yanım da huzursuz oğluşa gidiyorum, çift maske takıyorum korkudan
Kuzum koyu mavı sıyah bı paketi var antı vırus yazıyor üstünde ıcınde 6 tane falan var dıgerlerıne göre bıraz pahalı ama mükemmel gecırıyor ve koruyor adını bulamadım bı

Ay ama öyle olacak biraz da beğendirecekler yani yoksa gider hoşgeldin bebek yazılı şeyleri alıverirdik. İsme özel kişiye özel adı üstünde. Ya öyle şeyler yazdılar ki her istediğine bi bahane buldular. Papatyamaviss Papatyamaviss şansına cidden kötü denk geldi. Bence de ifşa etmeliyiz. minikonsept sayfasından ürün almayın 🤣🤣 buradan başlayalım 🤣🤣

Gidip bütün anne gruplarına yazsak mı burda 😁 Papatyamaviss Papatyamaviss

Yok yok öyle yaparsak reklamlarını da yapmış oluruz. Reklamın kötüsü olmaz derler. Düşüncelerimizi kendi topiğimizde marka ismini yazarak yazsak yeterli bence Papatyamaviss Papatyamaviss

Şikayetvar da bi şikayeti var, orası güzel aynen yaz oraya. Ay atarlanmayı da çok severim , konuşmaya @1HANIM ve beni ekleyebilsen 😁

🫠🫠 ne olacak bu halimiz, ama senin bi isim belli sanırım kesin Zümra değil mi? Aden'den mi emin değilsin?

Ay şikayet var iyi bence de Papatyamaviss Papatyamaviss sipariş vermek isteyenler illa bir araştırır çıkar karşılarına 👍👍
Bi cevap versinler bakayım yazacağım ya banane sıkayete mıkayete neresı olursa vallahı benı yıldırdılar 😂

Pastıl askım ama etkılı bı pastıl eczacıya sor bılıyordur mutlaka ıcerıgınde de zararlı bısey yok bıldıgım kadarıyla ben hastayken ondan kullanıyordum emzırırken bulmaya çalışacağım
Sanırım bu, internette bişi bulma konusunda iyiyimdir 😁

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-02-23-02-59-569_com.android.chrome-edit.webp
    Screenshot_2023-09-02-23-02-59-569_com.android.chrome-edit.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 31
Ahahahhqw benim doktorlar hep erkek eşim de genel cerraha o yüzden gitmemi istemiyor bir de aynı hastanede çalışıyoruz diye hiç istemiyor bende gitmedim cerrahi daha🙈
Valla analık zor ta 3-4 haftalıkken başlıyor derdi daha da bitmiyor neyse sağlıklı sıhhatli olsunlar saçımızı süpürge edecez mecbur 😁
Öyle kuzum yeter ki onlar iyi olsunlar ama analık cidden zormuş diyorum hem de daha şimdiden 🤣 hamilelik 9 ay bir bebeği karnında taşımak bile çok zormuş
Sayılı gün bitecek gidecek hepsi diyorsun ama eminim doğunca da başka şeyler olacak yine yok yeteri kadar yemedi yok uyumadı bitmeyecek bir yol 🤣

Evet Zümra kesin ama Aden i eşim istedi diye, diğer önerilerinin içinden en iyisi Aden di 😂 Net değil yani .

Valla gerçekten sinirden ağlıcam artık satıcıyla sayfayla bu kadar sorun yaşamak neden battanıyedeki nakışı hatayı kaymasını barız görüyorsunuz dimi hadı ipler kaçmış bıyerde onu gormeyım dedım şimdi ütülerden farkettim @1HANIM ınstadan verdım verıstırdım artık 950 lira para ödedim bumu yanı yaaa
Kuzum yaz her yere şikayet sitelerine annelerin olduğu başka platformlar varsa oralara yaz çünkü genelde insanlar internette bir araştırıyor bu tarz şeyleri önce şikayet var mı yok mu diye

Ya bende geçmeyen bir boğazda gıcık hissi var kızlar. Geçen acilde kontrol de oldum dedim bebeğim var küvezde içim rahat etmiyor. Boğazın iyi,ciğerlerin iyi bişeyin yok dedi dr. Tuzlu su gargara yapıyorum, sirkeli su gargara yapıyorum yatıyorum sabaha geçiyor bi süre olmuyor gün içinde tekrar başlıyor. Ne geçirir bunu ya. Dr bişi yok dedi ama bi yanım da huzursuz oğluşa gidiyorum, çift maske takıyorum korkudan
Bebisede zarar vermeyecek bi ilac yok mu acaba icebilecgin ya

atatalya atatalya attılar ama uzaktan bellı olmuyor ki
Valla can sıkmaya değmez belki ama satıcıyla ıkı haftadır münakaşa içindeyim ve beni cok üzdü sınırlendırdı en sonunda ne yaparsan yap gönder modunda konustum oyle soyleyeyım , yastık kenarının fırfırını krem cıcek renklerını lıla istedim diye sız de cok sey ıstıyorsunuz o yuzden gecıktı bıle dedı ben iki tane detayda belirlemeyeceksem neden kısıye ozel ürün tasarımı yapan bı sayfadan alısverıs yapıyorum
Tee iki hafta önce sipariş durumu hakkında bılgı istedim aynen şu cümleyi yazdı

Sizin Ürün nakış tamam PC ekranı paylaşılsın ama ay sonunda sıra gelir sıra gelince zaten ortalama 3 günde hazır edilir

Bende ürün görseli bekledim halıyle yanı nakış tamam dıyınce bana yazmadılar en son cevap verecekmısınız dedim bana dedıler kı sızın sıparıse sıra daha gelmedıki siz neden ısrarla dızayn ıstıyorsunuz dediler
Bak konusma sonrasında boyle gitti
Neymıs araya bır vırgul atmamışlar ben nasıl anlamamışım dıye azar yedım bıde bu konusma seklı doğru mu ben mı abartıyorum
Kuzum bu sayfanın yüzsüzlüğü gerçekten şikayet vara şikayet et burdan da sayfa adına konu açalım herkes aratırken görür sonuçta.
Benim sipariş verdiğim yer bugün wpden mesaj attı ürünün pcde görselini, renkte yanlışlık oldu sonra wpden aradı düzgün bir dille sordu ayrıntılı bir şekilde sonra kapattı.Yani kişiye özel ürünler sonuçta detaylı bilgi alınması lazım isteğe göre sipariş alınıyor güya ama yapılana bak.
İşini düzgün yapmayan insanlara sinir oluyorum.

Devakus Devakus bızım dolabın dagınıklıgı ve sıgamamazlıgı yanları ustu falan göstermiyorum hıc 🙈 daha düzene binmesi lazım dolaplarla haftalardır uğraşıyorum olmadı olmadı bı turlu bugun sabahtan beri ağlıyorum resmen eşimede cok gıcık kaptım oda sınırımı bozuyor
Ağlama ama yaa bebişin kötü etkilenmesin 😟

atatalya atatalya attılar ama uzaktan bellı olmuyor ki
Valla can sıkmaya değmez belki ama satıcıyla ıkı haftadır münakaşa içindeyim ve beni cok üzdü sınırlendırdı en sonunda ne yaparsan yap gönder modunda konustum oyle soyleyeyım , yastık kenarının fırfırını krem cıcek renklerını lıla istedim diye sız de cok sey ıstıyorsunuz o yuzden gecıktı bıle dedı ben iki tane detayda belirlemeyeceksem neden kısıye ozel ürün tasarımı yapan bı sayfadan alısverıs yapıyorum
Tee iki hafta önce sipariş durumu hakkında bılgı istedim aynen şu cümleyi yazdı

Sizin Ürün nakış tamam PC ekranı paylaşılsın ama ay sonunda sıra gelir sıra gelince zaten ortalama 3 günde hazır edilir

Bende ürün görseli bekledim halıyle yanı nakış tamam dıyınce bana yazmadılar en son cevap verecekmısınız dedim bana dedıler kı sızın sıparıse sıra daha gelmedıki siz neden ısrarla dızayn ıstıyorsunuz dediler
Bak konusma sonrasında boyle gitti
Neymıs araya bır vırgul atmamışlar ben nasıl anlamamışım dıye azar yedım bıde bu konusma seklı doğru mu ben mı abartıyorum
Herkes den esnaf olmuyor cicim

Kuzum bu sayfanın yüzsüzlüğü gerçekten şikayet vara şikayet et burdan da sayfa adına konu açalım herkes aratırken görür sonuçta.
Benim sipariş verdiğim yer bugün wpden mesaj attı ürünün pcde görselini, renkte yanlışlık oldu sonra wpden aradı düzgün bir dille sordu ayrıntılı bir şekilde sonra kapattı.Yani kişiye özel ürünler sonuçta detaylı bilgi alınması lazım isteğe göre sipariş alınıyor güya ama yapılana bak.
İşini düzgün yapmayan insanlara sinir oluyorum.
Yanı gerçekten buyuk bı hevesle verdim siparişi ismi ne kadar zor karar verdık bılıyorsun ıkı gun sonra hemen verdım siparişi o zaman da detaylıca açıkladım cok fazla detay var fln dedıler dedım yapamayacaklarınızı söyleyin ona göre bende şekillendireyim bla bla cok fazla ıstedıgım bırsey de yoktu yanı neyse bu ıs oldu ve benım basıma geldı maleseff 😔

Back
X