2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya bana arkadasım owlı tulum verdı kolsuz kenarı boydan boya fermuarlı içinde de ayakları var hangi modeli bu acaba kac tog tog demeye bın şahit ıncecık ki 1 tog bile değil bence 😂
Owli sanki 1 tog yapmıyordu zaten ben niyeyse öyle hatırlıyorum 😂

Eklentiler

• A6835C80-9E83-4E1F-ADBF-57C1E3F7F3BF.webp
    A6835C80-9E83-4E1F-ADBF-57C1E3F7F3BF.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 62
  • CF6FCD29-E561-4852-9A9C-AF9217DD82CE.webp
    CF6FCD29-E561-4852-9A9C-AF9217DD82CE.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 58
Endişe etme enfeksiyon da var sende ondan olabilir agrn falan mı var niye bukadar arastırma yaptin ki internetteki yazilara bakma sen her hamilelik kendine özeldir gelir gelmez belli olmaz rahat ol bak sizden erken dogum beklerken ben doğurdum 🤣😊😊😊birazcık rahat olun bebisleri de darlamayin zaten yerleri daraldı
Yok nişan olayını biliyorumda ilk defa öyle birşey gelince 8 aydır şaşırdım dün gece biraz kasılmam oldu sonra da uyuyakalmışım😊

Kuzum 0.3 tog çok ince zaten yazın en sıcak günleri için falan ben 2.5 tog aldım ev serin oluyor diye 🤣 sadece tulumla uyutacağım çünkü yorgan battaniye vs atmayacağım üzerine
Ben almadım ya alsam zaten boyle bısey almam 😂 kundak olarak kullanırım kollarını sıkması ıcın artık 😂

🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊

Kizlar 4/09 - 10/09 arasi rdvulari olanlar beni etiketlesin tablo yapicam :)
Kuzum benim randevum bu hafta ama hangi gün belli değil
Önceden gününü ayarlayamıyoruz son dönemde eşimin babaannesi yine kötü sürekli onu doktora götürme getirme işleri oluyor. Sonra kendi işlerine bakıyor eşim arada bir an bir gün boşluk bulursa hemen gün içinde randevu alıp öyle gidiyoruz gibi oluyor son dönem
Bu hafta kesin gideceğim ama hangi gün bilemiyorum 🤣

0.3 tog çok az bence ama yaz günü için o😀
Ev kaç derece peki?
Benim de kafam karışık bu konuda ama 1 tog aldım.
Bearhug Bearhug
Ben oğluma 1 tog kullandım hep , daha serin oldugunu düşündüğüm zamanlar belınden bır battanıye attım / bu tog degerı degıl yanı bıldıgın lıkralı penye sadece arkadaş verdı zaten kundak niyetine kullanırım 😂

Dün bir hakime arkadaşı gördüm beklenenden 10 gün önce yüksek tansiyonla ambulansla doğuma gitmiş geçen hafta Erzurum’da bebeknyanındaydu kaç kg doğdu dedim 3 dedi öyle minnak ki maşallah dedim bizlere kontrollerde verilen ultrason verileri ve resimlerinde sanki kocaman bu minikler demem o ki herkese vaktinde sağlıkla doğumlar diliyorum

0.3 tog çok az bence ama yaz günü için o😀
Ev kaç derece peki?
Benim de kafam karışık bu konuda ama 1 tog aldım.
Bearhug Bearhug
Yaşadığın yer evinin genel sıcaklığı bile çok etkiliyor tog seçimini ya bizim evde biz üşüyoruz evin içi 24 derede gösterse bile serin oluyor bizim ev bir de bu sene İstanbul aşırı soğuk olacak diyorlar ben 2.5 aldım o yüzden
Daha sıcak bir evim olsa ben de kış için 1.0 tercih ederdim ideal bence ☺️
Ben almadım ya alsam zaten boyle bısey almam 😂 kundak olarak kullanırım kollarını sıkması ıcın artık 😂
😆 en güzeli pratik kundak işte kuzum

Ya bana arkadasım owlı tulum verdı kolsuz kenarı boydan boya fermuarlı içinde de ayakları var hangi modeli bu acaba kac tog tog demeye bın şahit ıncecık ki 1 tog bile değil bence 😂
Tog u bile bilmiyorum 🫣 bana da görümce almış ama kocaman sanki ince bişey biz onu e bebekte gördük eşimle koş bacak yok kirli poşeti konulan. Şeyden sandık meğer tulum muş😁😁😁 o derece uzağım konuya

Back
X