Miktarı bol muydu acaba benimkide yapış yapış ama kanlı falan değildi canımYani benim 2 dogum da da nisan geldi canım kanli yapış yapış bise bariz anlıyorsun anlamaman imkansiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Miktarı bol muydu acaba benimkide yapış yapış ama kanlı falan değildi canımYani benim 2 dogum da da nisan geldi canım kanli yapış yapış bise bariz anlıyorsun anlamaman imkansiz
Tamam canim belli olunca beni etiketle seni eklerim hemenKuzum benim randevum bu hafta ama hangi gün belli değil
Önceden gününü ayarlayamıyoruz son dönemde eşimin babaannesi yine kötü sürekli onu doktora götürme getirme işleri oluyor. Sonra kendi işlerine bakıyor eşim arada bir an bir gün boşluk bulursa hemen gün içinde randevu alıp öyle gidiyoruz gibi oluyor son dönem
Bu hafta kesin gideceğim ama hangi gün bilemiyorum![]()
Benimde5 eylül salı benim
Ekliyorum tatlim7 Eylül aşkım
5/09 canım
Kizlar 4/09 - 10/09 arasi rdvulari olanlar beni etiketlesin tablo yapicam :)
Hadi bakalım hepimiz güzel haberler alalımTamam canim belli olunca beni etiketle seni eklerim hemen
Benimde
Ekliyorum tatlim
A herkes 5inde sanirim5/09 canım![]()
Hadi insallahHadi bakalım hepimiz güzel haberler alalım![]()
Canım benim de 5inde
7 Eylül canım
Bizim yatak odası serin oluyor ya camı apartman boşluğuna baktığı için güneş falan almıyor uyku için güzel ama kışın üşüyoruz. Elektrikli ısıtıcımız var onu kullanmayı düşünüyorduk ama şimdi battaniye örtmeye de korkuyorum 2 tog alsam yeterli olur mu biraz da odayı ısıtıp öyle yatarız.Yaşadığın yer evinin genel sıcaklığı bile çok etkiliyor tog seçimini ya bizim evde biz üşüyoruz evin içi 24 derede gösterse bile serin oluyor bizim ev bir de bu sene İstanbul aşırı soğuk olacak diyorlar ben 2.5 aldım o yüzden
Daha sıcak bir evim olsa ben de kış için 1.0 tercih ederdim ideal bence
en güzeli pratik kundak işte kuzum
Olur canım bence ev soğuksa 2, 2.5 ideal eğer doğu tarafında yaşamıyorsak oralar için 3 ler 3.5 lar gerekir sanırım ama harici yerler ev soğuksa 2 ideal7 Eylül canım
Bizim yatak odası serin oluyor ya camı apartman boşluğuna baktığı için güneş falan almıyor uyku için güzel ama kışın üşüyoruz. Elektrikli ısıtıcımız var onu kullanmayı düşünüyorduk ama şimdi battaniye örtmeye de korkuyorum 2 tog alsam yeterli olur mu biraz da odayı ısıtıp öyle yatarız.
12 13 dereceye kadar düşmez zaten ev.. ben yazın bile çorap giyen biriyim kışın zaten hiç duramamDışarısı için kalın astronot montu olacak zaten ama ev o kadar soğuk olmaz bence 2.5 çok fazla. 23-24 için 1 tog diyolar. Ben internetten sıcaklık tog değerline baktım da. Öyle öneriliyordu. Ama eviniz daha soğuk oluyorsa 1.5 2 tog bence. 2.5 tog için 12-13 derece yazıyor mesela
Gece yağdı anadolu yakasına şimdi de bir serin bir serin çok mutluyumEv içi sıcaklığı sabit tuttuktan sonra sorun olmaz canım dışarı çıkarken de sarar sarmalarız iyice zatenöyle diyorlar ama tahmin güya İstanbul’a da kaç gündür yağmur gösteriyor bir damla bile düşmedi daha
![]()
Sancılar artık sıklaşmaya başladı desene bende sancıyı hiç hissetmiyorum ama karnım aşırı sertleşiyor artık gece gündüz fark etmiyor sürekli sertleşmeye başladı hayırlısı ile doğursaydıkAslinda bebde uyyyorum ama kalkiyorum surekli artik agrilarim oluyor ya dun gece o bahsedilen adet sancisi gibi bir iki kere oldu![]()
Ben de Anadolu yakasındayım kız hala yağmur yok gece de ayaktaydım yağmadı bizim burayaGece yağdı anadolu yakasına şimdi de bir serin bir serin çok mutluyum![]()
5 Eylül Salı benim de
Ahahah azcık serinlesinde mutlu olalım canım vallahiBen de Anadolu yakasındayım kız hala yağmur yok gece de ayaktaydım yağmadı bizim buraya
Esiyor şu an ama hala benim istediğim sıcaklık değil bizim ev diyorum ya çok soğuk oluyor biz alıştık serine 23 24 dereceye düşmeden dışarısı ben yanmaya devam ederim hala yanıyorum bunalıyorum![]()
+1 bak çok güzel soruKızlar bende aslında uyku tulumu bakıyorum ama yenidoğandan nasıl kullanacağız o konudan emin değilim gece sık sık emzirme ve alt değişimi olacak bu şekilde uyku tulumu ile de uyuyan çocuk bile uyanır.
Bu konuda bir fikriniz var mı?
Bugün bunu okudum canım , bir de benim de ara ara sarı akıntım oluyor enfeksiyonum da yok çok şükür normal gebelik akıntısı kuvvetle muhtemelİnşAllah değildir canım ama miktarı çok değildi parmak boğumu kadar
Bende tokattayım burası bile çok sıcak oluyorGece yağdı anadolu yakasına şimdi de bir serin bir serin çok mutluyum![]()
Kuzum uyku tulumu olmazsa kalın battaniye ile kundak yapman gerekir üzerine bir şey örtmeyeceksen sanırım moro refleksi yüzünden kendilerini uyandırıyorlar çünkü elleri kolları sıkışık olması lazım tecrübeli anneler daha iyi bilir tabi ama bana bu şekilde söylendiKızlar bende aslında uyku tulumu bakıyorum ama yenidoğandan nasıl kullanacağız o konudan emin değilim gece sık sık emzirme ve alt değişimi olacak bu şekilde uyku tulumu ile de uyuyan çocuk bile uyanır.
Bu konuda bir fikriniz var mı?