2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kuzum benim randevum bu hafta ama hangi gün belli değil
Önceden gününü ayarlayamıyoruz son dönemde eşimin babaannesi yine kötü sürekli onu doktora götürme getirme işleri oluyor. Sonra kendi işlerine bakıyor eşim arada bir an bir gün boşluk bulursa hemen gün içinde randevu alıp öyle gidiyoruz gibi oluyor son dönem
Bu hafta kesin gideceğim ama hangi gün bilemiyorum 🤣
Tamam canim belli olunca beni etiketle seni eklerim hemen
5 eylül salı benim
Benimde 😍
7 Eylül aşkım
Ekliyorum tatlim

🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊

Kizlar 4/09 - 10/09 arasi rdvulari olanlar beni etiketlesin tablo yapicam :)
7 Eylül canım 💜

Yaşadığın yer evinin genel sıcaklığı bile çok etkiliyor tog seçimini ya bizim evde biz üşüyoruz evin içi 24 derede gösterse bile serin oluyor bizim ev bir de bu sene İstanbul aşırı soğuk olacak diyorlar ben 2.5 aldım o yüzden
Daha sıcak bir evim olsa ben de kış için 1.0 tercih ederdim ideal bence ☺️

😆 en güzeli pratik kundak işte kuzum
Bizim yatak odası serin oluyor ya camı apartman boşluğuna baktığı için güneş falan almıyor uyku için güzel ama kışın üşüyoruz. Elektrikli ısıtıcımız var onu kullanmayı düşünüyorduk ama şimdi battaniye örtmeye de korkuyorum 2 tog alsam yeterli olur mu biraz da odayı ısıtıp öyle yatarız.

7 Eylül canım 💜

Bizim yatak odası serin oluyor ya camı apartman boşluğuna baktığı için güneş falan almıyor uyku için güzel ama kışın üşüyoruz. Elektrikli ısıtıcımız var onu kullanmayı düşünüyorduk ama şimdi battaniye örtmeye de korkuyorum 2 tog alsam yeterli olur mu biraz da odayı ısıtıp öyle yatarız.
Olur canım bence ev soğuksa 2, 2.5 ideal eğer doğu tarafında yaşamıyorsak oralar için 3 ler 3.5 lar gerekir sanırım ama harici yerler ev soğuksa 2 ideal

Ben 2 alacaktım aslında ama yoktu 2.5 vardı onu aldım
Duruma göre içine giydireceğim şeyleri değiştiririm diye düşündüm ☺️

Dışarısı için kalın astronot montu olacak zaten ama ev o kadar soğuk olmaz bence 2.5 çok fazla. 23-24 için 1 tog diyolar. Ben internetten sıcaklık tog değerline baktım da. Öyle öneriliyordu. Ama eviniz daha soğuk oluyorsa 1.5 2 tog bence. 2.5 tog için 12-13 derece yazıyor mesela
12 13 dereceye kadar düşmez zaten ev.. ben yazın bile çorap giyen biriyim kışın zaten hiç duramam 😂😂😂

Ev içi sıcaklığı sabit tuttuktan sonra sorun olmaz canım dışarı çıkarken de sarar sarmalarız iyice zaten 🥹 öyle diyorlar ama tahmin güya İstanbul’a da kaç gündür yağmur gösteriyor bir damla bile düşmedi daha 😄
Gece yağdı anadolu yakasına şimdi de bir serin bir serin çok mutluyum 😂😂

Aslinda bebde uyyyorum ama kalkiyorum surekli artik agrilarim oluyor ya dun gece o bahsedilen adet sancisi gibi bir iki kere oldu🥴
Sancılar artık sıklaşmaya başladı desene bende sancıyı hiç hissetmiyorum ama karnım aşırı sertleşiyor artık gece gündüz fark etmiyor sürekli sertleşmeye başladı hayırlısı ile doğursaydık🥲

Kızlar bende aslında uyku tulumu bakıyorum ama yenidoğandan nasıl kullanacağız o konudan emin değilim gece sık sık emzirme ve alt değişimi olacak bu şekilde uyku tulumu ile de uyuyan çocuk bile uyanır.
Bu konuda bir fikriniz var mı?

Ben de Anadolu yakasındayım kız hala yağmur yok gece de ayaktaydım yağmadı bizim buraya 🥹
Esiyor şu an ama hala benim istediğim sıcaklık değil bizim ev diyorum ya çok soğuk oluyor biz alıştık serine 23 24 dereceye düşmeden dışarısı ben yanmaya devam ederim hala yanıyorum bunalıyorum 🤣

Ben de Anadolu yakasındayım kız hala yağmur yok gece de ayaktaydım yağmadı bizim buraya 🥹
Esiyor şu an ama hala benim istediğim sıcaklık değil bizim ev diyorum ya çok soğuk oluyor biz alıştık serine 23 24 dereceye düşmeden dışarısı ben yanmaya devam ederim hala yanıyorum bunalıyorum 🤣
Ahahah azcık serinlesinde mutlu olalım canım vallahi 😅😅 ekimden sonrada ay çok soğuk donduk diyeceğiz gibi..

İnşAllah değildir canım ama miktarı çok değildi parmak boğumu kadar
Bugün bunu okudum canım , bir de benim de ara ara sarı akıntım oluyor enfeksiyonum da yok çok şükür normal gebelik akıntısı kuvvetle muhtemel 🤔

Eklentiler

• IMG_0022.webp
    IMG_0022.webp
    65,9 KB · Görüntüleme: 42
Bende tokattayım burası bile çok sıca‍k oluyor🤦🏼‍♀️ dün arkadaşlarla piknik için yaylaya çıktık allahım bir serin esiyor oh dedim dünya varmış akşam 17den sonra da sis sıcaklık 17-18 dereceye kadar düştü en son titriyordum 😁
İnsan üşümeyi bile özlüyor ya 😁
Şimdi de 25 derece 😁

Kızlar bende aslında uyku tulumu bakıyorum ama yenidoğandan nasıl kullanacağız o konudan emin değilim gece sık sık emzirme ve alt değişimi olacak bu şekilde uyku tulumu ile de uyuyan çocuk bile uyanır.
Bu konuda bir fikriniz var mı?
Kuzum uyku tulumu olmazsa kalın battaniye ile kundak yapman gerekir üzerine bir şey örtmeyeceksen sanırım moro refleksi yüzünden kendilerini uyandırıyorlar çünkü elleri kolları sıkışık olması lazım tecrübeli anneler daha iyi bilir tabi ama bana bu şekilde söylendi 🤣
Kundağı aç yeniden yap o da uzun iş tulumların fermuarı var daha rahat geliyor bana
Bir de gece çok sık alt değiştirmem ben kaka yapmadıkça kuzenim şöyle yapıyordu mesela daha uzun süre kuru tutan kaliteli bezleri gece takıyordu sık değiştirmemek için gündüz daha normal uygun fiyatlı bez takıyordu çocuğa
İlk doğduğu zamanlar için çok önemli değil ama tabi zaten o zamanlar istesek de istemesek de 2 saatte bir uyandırmak zorundayız beslemek için uyanmaları için de bahane olur 🤣

Back
X