2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sevi bebe alanlar bundan mı aldı? Alınacaksa bu mantıklı gibi geldi

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-03-15-59-30-383_trendyol.com.webp
    Screenshot_2023-09-03-15-59-30-383_trendyol.com.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar 35+1 ile 36. Haftaya girmiş bulunmaktayım. 1 hafta bile o kadar fark ediyor ki artık. Her hafta gittikçe zorlaşıyor 😔 çok yoruldum vallahi. Yarın okul öğretmenlere açılıyor. Yeni tayin olduğum okul o yüzden gidip okulu ortamını görmek istedim. dr da ders yok diye izin verdi seminer haftası için, şimdi kara kara düşünüyorum yarın nasıl geçecek sandalye başında toplantılarla 😔
Ayy kolay gelsin, arada ayağa kalkıp şöyle bir dolanmayı ihmal etme🌸

Sabah sabah eşim beni şok etti kızlar. Gece çocuk çok gergindi herhalde ya da sancılar başlıyor ufaktan dedim eşime o kalkmış bana hadi umreye gidelim diyor😳 Rüyasında ak sakallı dedeler çağırdı herhalde.. Şimdi fotoğraf çektirmeye gidicez Allahım neler yaşıyorum ben rüyada mıyım acaba 🤣

Ayy kolay gelsin, arada ayağa kalkıp şöyle bir dolanmayı ihmal etme🌸
Sağol canım yaaa Evet onu yapmam lazım haklısın 💐
Oyy kolay gelsin. Ayaklarını uzatacak birşey bul gider gitmez sürekli ayakları sallayarak oturunca şişer bi de o rahatsız etmesin
Ya işte kimseyi tanımıyorum nasıl bir yerde olacak toplantı onu da bilmiyorum 🤷🏼‍♀️ imkanım olsa yaparım da sanmıyorum 👀

Ayh gerildim ben yaaa baktım olmuyor Salı günü randevum var dr a söylerim çalışamaz raporuna çevirtirim 🤷🏼‍♀️

Selam kizlar nasilsiniz umarim iyisinizdir
Tablodaki eksik bilgileri doldurma adina bana yardimci olursaniz sevinirim :)

mucize1996 mucize1996 , cinsiyet , bebegin ismi

aise8818 aise8818 , bebegin ismi

H Hilal15 , sehir, cinsiyet, bebegin ismi

findikgozde findikgozde , cinsiyet, bebegin ismi

N neslihamje , bebegin ismi

D Duambelliduyanbelli228 , cinsiyet, bebegin ismi

KendineRenkli KendineRenkli , bebegin ismi
Benim adım yazmıyor ama cinsiyeti öğrendik artık kızımız olacak 🥰 ama isim belli değil

Anam 🙄 yalnız soyle bısey var o kolosturum bıyerde bıtıyor ve süte dönüyor taze taze bebeğin emmesi daha güzel değil mi , göğüs mantıgı bu sekılde degılmı benım kolosturum doğum gerceklestıkten sonra ıkı gun geldı sonrasında normal beyaz süte dondu
Elle aynı seyı yaparken de ya normal süte donerse riskli ya ne bileyim
Benim göğsümde kitle var ufak birşey ama korkutuyor yinede. Göğsümü arada sağıp bakıyorum kan geliyor mu diye. Bugüne kadar çok kez sağdım hala kolostrum geliyor benden canım.

Canım sen belki kurtarırsın da ben zor Kütahya İstanbul'dan çok daha soğuk oluyor 🤦🏼‍♀️
Ama daha evi tutmadık belki alttan merkezi ısıtma felan olursa o zaman çok sıcak oluyor evler belki bende little gusto alırım 😁
Ya bazen Eskişehir'de evler Antalya'dan daha sıcak oluyor o merkezi ısıtma, yalıtım falan derken. O sırada benim Antalya'daki devasa sürgülü camlarım sayesinde 5. Katta evin içinde rüzgar esiyor 🤣 duvar ördürücem sinir oluyorum ama ekim kasım aralık çok soğuk olmaz umuduyla 0.3 togg aldım kelebek tulum. Sevi bebeninki de çok güzelmiş aslında aradığım gibi ama onu görmemiştim içine giydirdiğimi ayarlarım dedim bakalım...

Çok enteresan bir şey gördüm sizinle de paylaşmak istedim canım arkadaşlarım
Gebeliğin 37.haftasından sonra yani artık doğumun tetiklenmesi erken doğum riski olmadığı zamanda göğüsten elle sıkılarak şırıngaya kolostrum toplanması 🤔 yurtdışında sıklıkla yapılıyormuş ebelerin tavsiyesiymiş çok enteresan buldum kolostrum bir kez gelen bir şey değilmiş doğuma kadar depolanabilirmiş , gebeler son haftalarında kolostrum u bu şekilde toplayıp doğumdan sonra ister hastalık gibi durumlarda ister normal beslenmesinde bu muazzam içerikten bebeleri daha çok nasiplendiriyorlarmış🤔
Ya ben bunu gördüm hatta aparatları var bi markanın hakaa sanırım sen orda bulursun belki Türkiye'de yok, kolostrum toplamak için ama sonra ilkadımlar uygulamasında eğitimler oluyor zoomda, bi ebeye sordum o tavsiye etmedi ama neden etmediğini hiç hatırlamıyorum 😅

Sabah sabah eşim beni şok etti kızlar. Gece çocuk çok gergindi herhalde ya da sancılar başlıyor ufaktan dedim eşime o kalkmış bana hadi umreye gidelim diyor😳 Rüyasında ak sakallı dedeler çağırdı herhalde.. Şimdi fotoğraf çektirmeye gidicez Allahım neler yaşıyorum ben rüyada mıyım acaba 🤣
Seni eğlendirmek istemiş olabilir ya da çocuğu kutsal topraklarda doğsun istedi 😂

Back
X