- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Yok bebeğe değilde derin şişer filan diye dedimGideyim mi canım benim korktum şimdi suan rahatladı sanki bise olmuş mudur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok bebeğe değilde derin şişer filan diye dedimGideyim mi canım benim korktum şimdi suan rahatladı sanki bise olmuş mudur
Ever kuzum bende öyle düşündümBenimki de böyle kundak uyku tulumu şeklinde
İki işlev bir arada olduğu için en kullanışlı bunlar gibi geliyor bana
Gideyim en iyisi yazayim doktoraGeçmiş olsun , bişey olmaz sanırım ama yanık derecesine bağlı enfeksiyon falan olmasın ,bi doktora görün istersen.
Tamma kuzum doktora yazayim gideyim çok sagolYok bebeğe değilde derin şişer filan diye dedim
O kadar konuştuk instada karşıma çıkan videoya bakınBelki 1.0 tog bile alabilirim
Ayyyy aman sakin ol canım yorulduğun içindir belkide dinlenmeye çalışKızlar bı saattır bende sağlam kasılma yaşıyorumdışardaydık mahfoldum bes on dk da bır ağrılı Baya oldu geldim soluma yattım şimdi hemen
Geçmiş olsun kuzum dinlen bol bolKızlar bı saattır bende sağlam kasılma yaşıyorumdışardaydık mahfoldum bes on dk da bır ağrılı Baya oldu geldim soluma yattım şimdi hemen
38+2 sanırım öyle söyledi benim plesanfadan dolayı çok tutmak istemiyor canımAy gun bıle vermıs bugun kac haftalıksın kac haftalıkken alacak
Muhtemelen ondan kuzum panık yapmıyorum yaAyyyy aman sakin ol canım yorulduğun içindir belkide dinlenmeye çalış![]()
Aman kuzum sorma cok ağrılı olunca gözümden yaş geldi valla bundan sonra olur benım bellı olduGeçmiş olsun kuzum dinlen bol bol
bugün benimki de bir yerlere toplanıp duruyor ovalayıp yolluyorum çözülüyor hemen sonra tekrar geri geliyor aynı yere artık toplanmalar eskisi gibi de değil bir yere kendini sıkıştırdı mı nefesimi kesiyor kaburgamı sıkıştırıyor kafası da alttan çıkacak sanki hiç durmadı bugün of anam dokunmayın çok fenayam modu resmen![]()
Kız daha ne kadar tutacaklar zaten gayet normal zamanda alıyolar38+2 sanırım öyle söyledi benim plesanfadan dolayı çok tutmak istemiyor canım
Ya maşallah sen bildiğin için sakin kalıyorsunAman kuzum sorma cok ağrılı olunca gözümden yaş geldi valla bundan sonra olur benım bellı oldu
Doğursan anlarsın lafı var ya o zamana kadar anlamayınca ınsan her ağrıyı sancıyı oyle sanıyorYa maşallah sen bildiğin için sakin kalıyorsunben ufak şeyde doğuruyorum sanıyorum eşim bayılacak bir gün çat diye korkudan
o kadar ağrım olsa kesin acil kapısında bitmiştim tecrübesizlik zor rüzgar kapıyı çarpsa doğuruyor muyum diyorum bazen
Panik atak manyağı oldum yeminle nasıl geçecek böyle kalan zaman bilmem![]()
Valla siz yazdıkça ben diyorum kesin 2 güne bir acildeydim ben deYa maşallah sen bildiğin için sakin kalıyorsunben ufak şeyde doğuruyorum sanıyorum eşim bayılacak bir gün çat diye korkudan
o kadar ağrım olsa kesin acil kapısında bitmiştim tecrübesizlik zor rüzgar kapıyı çarpsa doğuruyor muyum diyorum bazen
Panik atak manyağı oldum yeminle nasıl geçecek böyle kalan zaman bilmem![]()
Geçmiş olsun canım geçer inşallahDoğursan anlarsın lafı var ya o zamana kadar anlamayınca ınsan her ağrıyı sancıyı oyle sanıyor
Of malesef baya ağrılı ve sık gelıyor duş alıcam birazdan oyle dınleneyım birde bakalım nolcak durumum
Kocam da gozlerımden yas geldıgını gorunce 34 tüm şimdi dimi kaç haftadan sonra normal sayılıyordu falan sormaya başladı kıyamam![]()
Yalanci kasilma falanmi acabaDoğursan anlarsın lafı var ya o zamana kadar anlamayınca ınsan her ağrıyı sancıyı oyle sanıyor
Of malesef baya ağrılı ve sık gelıyor duş alıcam birazdan oyle dınleneyım birde bakalım nolcak durumum
Kocam da gozlerımden yas geldıgını gorunce 34 tüm şimdi dimi kaç haftadan sonra normal sayılıyordu falan sormaya başladı kıyamam![]()
Şimdilik olmasa da olur ama İndirim falan yakalarsan haber ver canımCanım yenidoğan için kundaklı uyku tulumları var alırsam onları düşünüyorum bende![]()
Yaaa çok zorluyor artık yemek yaparken bile 5 dk da bir kasılıyorum. Gece dönmek de zor hep sol yatmak da olmuyor. Allah hepimize yardım etsinYaa bende 34+1 oldum çok aşırı sıkıntı yaşamıyorum ama artık geceleri dönmek çok zor olmaya başladı
Sende yarın git bakalım ama ayaklarının altına bir tabure koymaya çalış sallandırma fazla ara ara koridorda yürü canım ödem olmasın salı günü dediğin gibi çalışamaza çevirirsin olmadı![]()