2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım annişler selaaam 😅 tulum konusunda fikir vermeye geldim. Avrupa ülkeleri ve ingiliterede çevremde ki insanlarda çok gördüğüm bu ürünü aldım ben bayramdan önceydi sanırım İngiltere’den o sırada Türkiye’de bulamamıştım bu tarz ama şuan zara ve hm benzerini satıyor. Hem alt değiştirme hem emzirme hem uyutma hemde arabadan indirdiğiniz anlarda taşımak için çok önerdiler. Biz uçakta kullanacağımız için ben aslında istedim. Battaniyeden güvenli, tam tulumlardan daha rahat diye düşünebilirsiniz😂 Bir inceleyin markalarda bakalım Zara da ki örneğini de buldum koydum fotoğraf bence bu yıl bir çok marka getirecek bundan zaten

Eklentiler

• IMG_8053.webp
    IMG_8053.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_8054.webp
    IMG_8054.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 78
Kızlar bı saattır bende sağlam kasılma yaşıyorum 🙈 dışardaydık mahfoldum bes on dk da bır ağrılı Baya oldu geldim soluma yattım şimdi hemen
Geçmiş olsun kuzum dinlen bol bol 🙏🏻
bugün benimki de bir yerlere toplanıp duruyor ovalayıp yolluyorum çözülüyor hemen sonra tekrar geri geliyor aynı yere artık toplanmalar eskisi gibi de değil bir yere kendini sıkıştırdı mı nefesimi kesiyor kaburgamı sıkıştırıyor kafası da alttan çıkacak sanki hiç durmadı bugün of anam dokunmayın çok fenayam modu resmen 🫠🫠🫠

Geçmiş olsun kuzum dinlen bol bol 🙏🏻
bugün benimki de bir yerlere toplanıp duruyor ovalayıp yolluyorum çözülüyor hemen sonra tekrar geri geliyor aynı yere artık toplanmalar eskisi gibi de değil bir yere kendini sıkıştırdı mı nefesimi kesiyor kaburgamı sıkıştırıyor kafası da alttan çıkacak sanki hiç durmadı bugün of anam dokunmayın çok fenayam modu resmen 🫠🫠🫠
Aman kuzum sorma cok ağrılı olunca gözümden yaş geldi valla bundan sonra olur benım bellı oldu

Aman kuzum sorma cok ağrılı olunca gözümden yaş geldi valla bundan sonra olur benım bellı oldu
Ya maşallah sen bildiğin için sakin kalıyorsun 😀 ben ufak şeyde doğuruyorum sanıyorum eşim bayılacak bir gün çat diye korkudan 🤣
o kadar ağrım olsa kesin acil kapısında bitmiştim tecrübesizlik zor rüzgar kapıyı çarpsa doğuruyor muyum diyorum bazen 🤣
Panik atak manyağı oldum yeminle nasıl geçecek böyle kalan zaman bilmem 🤷🏻‍♀️

Ya maşallah sen bildiğin için sakin kalıyorsun 😀 ben ufak şeyde doğuruyorum sanıyorum eşim bayılacak bir gün çat diye korkudan 🤣
o kadar ağrım olsa kesin acil kapısında bitmiştim tecrübesizlik zor rüzgar kapıyı çarpsa doğuruyor muyum diyorum bazen 🤣
Doğursan anlarsın lafı var ya o zamana kadar anlamayınca ınsan her ağrıyı sancıyı oyle sanıyor😂
Of malesef baya ağrılı ve sık gelıyor duş alıcam birazdan oyle dınleneyım birde bakalım nolcak durumum
Kocam da gozlerımden yas geldıgını gorunce 34 tüm şimdi dimi kaç haftadan sonra normal sayılıyordu falan sormaya başladı kıyamam 🥹

Valla siz yazdıkça ben diyorum kesin 2 güne bir acildeydim ben de 😁

Doğursan anlarsın lafı var ya o zamana kadar anlamayınca ınsan her ağrıyı sancıyı oyle sanıyor😂
Of malesef baya ağrılı ve sık gelıyor duş alıcam birazdan oyle dınleneyım birde bakalım nolcak durumum
Kocam da gozlerımden yas geldıgını gorunce 34 tüm şimdi dimi kaç haftadan sonra normal sayılıyordu falan sormaya başladı kıyamam 🥹
Geçmiş olsun canım geçer inşallah

Yalanci kasilma falanmi acaba

Canım yenidoğan için kundaklı uyku tulumları var alırsam onları düşünüyorum bende 😊
Şimdilik olmasa da olur ama İndirim falan yakalarsan haber ver canım 🤣 bu arada bizim buralar soğuk ama 2-2,5 tog fazla bence. İçine bişey giydirmeden de bence daha zor olur ev soğuk altını açacaksın bebek üşür bi ısı dengesizliği olur. Tog 1 ayarlarında tutup içine bişey giydirip ev ısısını ayarlamak daha mantıklı 🤞
Yaa bende 34+1 oldum çok aşırı sıkıntı yaşamıyorum ama artık geceleri dönmek çok zor olmaya başladı 🙁
Sende yarın git bakalım ama ayaklarının altına bir tabure koymaya çalış sallandırma fazla ara ara koridorda yürü canım ödem olmasın salı günü dediğin gibi çalışamaza çevirirsin olmadı😊
Yaaa çok zorluyor artık yemek yaparken bile 5 dk da bir kasılıyorum. Gece dönmek de zor hep sol yatmak da olmuyor. Allah hepimize yardım etsin 🙏🏻

Papatyamaviss Papatyamaviss canım geçmiş olsun nasıl oldun ?

sandriyon sandriyon ben de 8 Eylül'e randevu aldım 💃🏻

Bu arada 2 gündür uzun süren kasık ağrıları ve vajinal batma-zonklama yaşıyorum. Bu son haftalarda olur dedikleri çatı genişlemesi nedeniyle mi oluyor acaba... Bebiş de toplanıp duruyor, ben uyuyamıyorum o hiç uyumuyor sürekli hareket halinde bi toplanıyor bi gerdiriyor kendisini. Umarım herkes iyidir, çok sevgiler 💕

Back
X