Sarılalım ne iyi gelir bana da
Varlıklarına bin şükür.

anneyiz robot değil o yüzden hepimiz zor dönemler geçireceğiz farkındayım. Sadece bazen gücümüz tükeniyor bu da öyle zamanlardan biri. Geçer.
Bebeğim için bütün bunlar sorun değilmiş gibi davranıyorum umarım bir şey hissetmiyodur. Yarına zımba gibi uyanırım bugün çok ağladım rahatladım biraz
Çok teşekkür ederim canım benim
Çok teşekkür ediyorum canım. Yalnız başıma hallederim diyorum hallediyorum da ama içten içe çok zorlanıyorum. Az önce rüya öğünü yaptırmak için aldım kucağıma canımın içi o benim. Uyumadı diye kızdığım için özür diledim. Elbet bu zamanlar geçer hatırlamam bile.
Annemin yanına dün gittim fakat erkek kardeşim evlendiğinde annemlerle yaşamaya devam etti ve 2 çocuğu var. Çok gürültülü bir ev çocuklar da İdil’i oyuncak bebek sanıyor diken üzerinde oluyorum. Rahat edemiyorum doğru düzgün. Kızım da rahat edemiyor..
Biliyorum kuzum geçecek tabiki. Ama tam ortasındayım şu an biraz bunaltıcı o yüzden.. yansıtmamaya çalışıyorum kızıma ama patlamalar oluyo illaki.
Haklısın öncelik vermesine izin vermeliyim ama ne bileyim empati yapıyorum çok üzücü geliyor. Git dediğim gün ben migren ağrısı çekiyorum babası evde kusmaya başlamış birden o da ne yapacağını şaşırdı göndermesem nasıl rahat edecektim.. kv korkuyor düşüp kalacak adam diye. İkisi de yaşlı yalnızlar evde.
Teşekkür ederim canım benim.
Ben evlenip hiç tanımadığım bir yere taşındım. 5 yıl olacak komşuluk falan hiç yok.. çok isterdim en azından komşum olsun ama bir garip insanlar.
Hakikaten keşke aynı şehirde olsaydık o kadar mutlu olurdum ki
Kesinlikle ilk fırsatta kendime vakit ayırmalıyım. Bomboş sokakta dolaşsam bile iyi gelecek eminim