- 26 Ocak 2017
- 2.307
- 5.451
- 158
- Konu Sahibi ananasmango
-
- #3.701
Aynn dönerler cnm uygun bı zamanda ararlar gdersen keseye cnmHemşireyi aradım ama bugün pzt ya kalabalıktır görünce döner o bana ona göre bir tarih verirler herhalde. Gebzede Anadolu Sağlık Merkezine gidiyorum canım. Doktorum Tayfun Kutlu
Benim test günüm Çarşamba, günümü bekliyorumAmin inşallah. Bende demin Tbloya bakarken sizin adını gördüm ama sonuç yoktu acaba yaptınız mı sonuç nedir
MerhabaBen de yumurtalarimin 5. Güne çıkmasını bekliyorum 15 yumurta toplandı 8 i olgun bu 8 yumurtanin da 7 si dollenmis. Acaba çok kayıp olur mu ?
Özel olarak alablirsin diye biliyorum mesela bizim ilaçların hiç birini kurum karşılamıyorPeki gunnden önce bttigi oldumu recetene 3 mu yazmışlar 1 mi
Inşallah canım bu sefer sımsıkı tutunsun. Sende pozitif kervanına katılırsınKızlar selamsss 10 Ekim 5. gün 5AA kalite embriyom negatifti 19 ekim de kan testi vermiştim.
Doktor ilk adetinde 2. transfer için hazırlığa başlayalım vakit kaybetmeyelim dedi.
Bugün regli oldum. Doktor yarın çağırdı sanırım yine 10 12 kasım gibi 2. transferim olacak
Çünkü Eylül 23 de adet olmuştum 10 ekim de transfer olmuştu...
Hiç canınızı sıkmayın vardır bir hayır, öyle düşünün inşaallah bu son denenizde güzel sonuçlar alırsınızKızlar bugün transferimiz olacaktı saat 11 de. 6. Gün embriyosu. Ama maalesef çözdürme işlemi yapılırken hasar almış, gitmişşimdi son bir embriyom kalmıştı 3. Gün o da. 1 de çağırdılar eğer rahmim uygunsa onu transfer edeceklermiş. Üzüldüm gerçekten. Kendime şans vermiştim son iki denemem diye. Şimdi artık son bir kaldı ve o da 3. Gün.. önceki hamileliğimde 3. Gün embriyosuna hamile kalmıştım ben ama bilmiyorum
Bitiyor canım evet doktorumun yazdığı ilac cizelgesinde 3 adet gundePeki gunnden önce bttigi oldumu recetene 3 mu yazmışlar 1 mi
Canim son regl tarihinden saydiginda kacinci gun oluyor normali 19.20.Gunlerde transfer edilirBenım doktorum adetıme 1 gun kala transfer yapacagını soyledı ama? Doğru mu?
Yaa güzeliim inşallah bu sefer mutlu haberi alacaksın çok sevindimKızlar selamsss 10 Ekim 5. gün 5AA kalite embriyom negatifti 19 ekim de kan testi vermiştim.
Doktor ilk adetinde 2. transfer için hazırlığa başlayalım vakit kaybetmeyelim dedi.
Bugün regli oldum. Doktor yarın çağırdı sanırım yine 10 12 kasım gibi 2. transferim olacak
Çünkü Eylül 23 de adet olmuştum 10 ekim de transfer olmuştu...
Bı sonrakı adet günümden bir gun önce oluoCanim son regl tarihinden saydiginda kacinci gun oluyor normali 19.20.Gunlerde transfer edilir
Kuzum aile hekimi bazılarıni yaziyor aklimda bulunsunÖzel olarak alablirsin diye biliyorum mesela bizim ilaçların hiç birini kurum karşılamıyor
3. Gun emb. Adete 11 gun kala transfer yapildi canimKIZLAR... SİZE BİLDİĞİNİZ YERDEN BİR SORU SORCAM....
TRANSFERLERINIZ ADETINIZE KAC GUN KALA YAPILDI? HERKES Bİ TAKVİMİNE BAKIP CEVAP VEREBİLİR Mİ ACABA
Gözünüz aydın çok sevindimBugün 13. Günümüz iki tane 3. Gün embriyosu transfer etmiştik. Cumartesi değerim 184 idi bugün 532 olmuş
Son adetten sayinca kacinci gunu oluyo adstin yani ilk gunu 1.Olarak sayarak devam etceksinBı sonrakı adet günümden bir gun önce oluo
Son adetımın ilkgununden 27 gun sonraCanim son regl tarihinden saydiginda kacinci gun oluyor normali 19.20.Gunlerde transfer edilir
Nasılsınn balımInşallah canım bu sefer sımsıkı tutunsun. Sende pozitif kervanına katılırsın
Muhtemelen kese görmeye çağırdı canım eğer olumsuzluk olsa zaten anlayacaksın artık bi daha kana gerek yok demek kiKizlar iyi haftalar birsey sorucam simdi
9.gun 70.17
11.gun 141.74 cikti doktor iyi gidiyor dedi 10 gun sonraya randevu verdi
Sorum simdik su benim daha kan vermeme gerek varmi acaba bana dusuk gelmisti degerler gerci 2 kat artti ama genede icimi kemiriyor yani aslinda doktorda birdaha istemedi kan
Bnm de 3. Gun embriyosu. 25 ınde kontrol var kontrolden 15-16 gün sonra transfer demiş dr3. Gun emb. Adete 11 gun kala transfer yapildi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?