2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Benimde amh 0.57 9 yumurtam toplandi 5si donlendi 2 si 5.gune gitti ama iyi kalite dedi doktor ve taze transfer yapildi 2 emriyoda kondu ve suan pozitifi gordum ayin 30 zunda kese gormeye gidicem insallah yani amh siniz dusuk yumurtam az diye uzulmeyin morel oldun diye yazmak istedim son olarak ama sanirim bende 1 tuttu benimde istegidim oyleydi bu qrqdq arada yasim 38 ve ilk denemem hersey gonlunuzce olsun

Bı oncekınde evet balım
Boyle biseyin olmamasi lazim. Kesinlikle yanlis olan birseyler olmalı. Hatta hemsire bana defalarca soyledi estrofem cok onemli bir ilaç onu asla unutma unutursan kanama olur ve biz kanama olmasini hiç ama hiç istemeyiz dedi ki sen resmen adet olmussun. Cok üzüldüm

KIZLAR... SİZE BİLDİĞİNİZ YERDEN BİR SORU SORCAM....

TRANSFERLERINIZ ADETINIZE KAC GUN KALA YAPILDI? HERKES Bİ TAKVİMİNE BAKIP CEVAP VEREBİLİR Mİ ACABA
Canımm ben en son adet tarihim 12 Ağustos
Ben Lucrin Depot kullandım baskılama iğnesi oldum adet görmedim ama şöyle kendi takvime göre tahmini şöyle diyor

Şimdiden söylim ozaman benımki de negatif olcak.... Olmaz cunku adetten bır gun once transfer yaaa
Benimki de değerlerim istediği gibi artmadığı için 33.gün transfer yapmıştı bir öncekinde. 27-28 günde bir adet oluyordum. Pozitif çıkmıştı yani doktorunuza güvenin

KIZLAR... SİZE BİLDİĞİNİZ YERDEN BİR SORU SORCAM....

TRANSFERLERINIZ ADETINIZE KAC GUN KALA YAPILDI? HERKES Bİ TAKVİMİNE BAKIP CEVAP VEREBİLİR Mİ ACABA
Güzelim benim ki 23 Eylül adet tarihi. 10 Ekim transfer tarihi. normal de 25 gün de bir adet oluyorum. Adetime 7 gün kala transfer oldu

Daha transfer olmadım gecen sene tedavım adete 3 gun kala olmuştu. Şimdi adet gunu dio cıldırcam ya.
Canımm ben en son adet tarihim 12 Ağustos
Ben Lucrin Depot kullandım baskılama iğnesi oldum adet görmedim ama şöyle kendi takvime göre tahmini şöyle diyorEki Görüntüle 3322124
Harikasın cok ama cok tesekkurler...

14 ekım adet günüm. 16 ekim adetımın 3. Günüydü kontrole gittim. Baslayalım dedi basladık. Estrofem, imom, b12, redostım, devit 3 igne ve damla, ecopirin ptednol... Bunları verdi ozaman da sordugumda 15-16 gun sonra dedı. Şimdi tekrar sordum müsait olduğunuzda bi bakarmısınız transfer gunume dıye... " Hazırlığa gelince başlıyacaz heralde 15-16 gün sonrasında oluyor genelde" Yazmıs. Anlamadım ben bişey 16 Ekim'de gittiğim neydı hazırlık değil mi?

Ben çok endişeliyim çok duygusalım ya önceki transferimde hiç böyle değildim.s nasıl motive ediyorsunuz kendinizi kızlarr bir ben mi böyleyim
Canım sürekli kendime;

HAYIRLISI İSE OLSUN
ÖMRÜ UZUN OLACAKSA OLSUN
SAĞLIKLI OLACAKSA OLSUN
BANA İYİ GELECEKSE, İYİ Kİ YAPMIŞIM DİYECEKSEM OLSUN.
BİR GÜN BİLE OF DİYİP PİŞMAN OLACAKSAM OLMASIN

diye dua ettim.

Olmadı demek ki hayırlı olan buymuş ben her gün böyle dua ettim tutmadıysa duam kabul olmuştur dedim.

Ben çok endişeliyim çok duygusalım ya önceki transferimde hiç böyle değildim.s nasıl motive ediyorsunuz kendinizi kızlarr bir ben mi böyleyim
Bazen banada geliyorlar sonra hemen gönderiyorum kuzumm birde elimde zikirmatik dua beni çok rahatlatıyor

Biz çok güzel bir ekip olduk minnoşumm hepimizin uyumu pozitifliği sayesinde
Hepimiz birer sevgi kelebeğiyiz

Evet deger güzel.. Icıme sinsin diyorsanız ıkı gün sonra yenıdem deneyın

inşallah güzelimmm. Sen nasptınnn nasıl geçiyor
Iyi diyelim öyle olsun guzelim.
Bu sabah dudağımda fındık kadar bir uçukla uyandım. Konuşmakta bile güçlük çekiyorum. Bol bol su içiyorum ama enfeksiyonum devam ediyor. Bakalım hayırlısı artık.
Bu arada senin adına çok sevindim. Erkenden transfer hazırlığı başlamış .hadi inşallah bu sefer tutar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…