- Konu Sahibi ananasmango
-
- #3.721
10 gün önce oldu benim takvime göre beklenen adetimeKIZLAR... SİZE BİLDİĞİNİZ YERDEN BİR SORU SORCAM....
TRANSFERLERINIZ ADETINIZE KAC GUN KALA YAPILDI? HERKES Bİ TAKVİMİNE BAKIP CEVAP VEREBİLİR Mİ ACABA
Belki doktorun bir teknigidir bilmiyorum ki canim. Ben adet olduktan sonra haftada 2 kez hep doktora gittim kontrol etti surekli opu sayılan günü belirledi ve ilaclarimi verdi sonra 3. Gun transfer yapildi. Sanki doğal siklustaymıs gibi yaniBnm de 3. Gun embriyosu. 25 ınde kontrol var kontrolden 15-16 gün sonra transfer demiş dr
Doktoruna sorsana neden boyle yapiyor. Belki rahim kalinligiyla ilgilidir belki tekniktir. Doktorun bir bildigi vardir benceŞimdiden söylim ozaman benımki de negatif olcak.... Olmaz cunku adetten bır gun once transfer yaaa
İnşallah canım, herkes emeklerinin karşılığını alır umarım, zorlu bir süreç maalesefHiç canınızı sıkmayın vardır bir hayır, öyle düşünün inşaallah bu son denenizde güzel sonuçlar alırsınız
Canımm ilk transferin negatif mi sonuçlandı ve geride embriyon var mıBen çok endişeliyim çok duygusalım ya önceki transferimde hiç böyle değildim.s nasıl motive ediyorsunuz kendinizi kızlarrbir ben mi böyleyim
oncekı de adetıme 3 gun kala yapılmıştı transfet adet gördüm attı vucut. Dr teknıgıne göre adetli gidicem heralde transfereDoktoruna sorsana neden boyle yapiyor. Belki rahim kalinligiyla ilgilidir belki tekniktir. Doktorun bir bildigi vardir bence
inşallah güzelimmm. Sen nasptınnn nasıl geçiyorInşallah canım bu sefer sımsıkı tutunsun. Sende pozitif kervanına katılırsın
umarım çiçeğimmmm sen nasılsınnYaa güzeliim inşallah bu sefer mutlu haberi alacaksın çok sevindim
Adete bir gün kala mı? İlk defa duydum. Benim adetimdem 9 gün önce yapıldı öyle denk geldi yani 3. gün embriyosuyduBenım doktorum adetıme 1 gun kala transfer yapacagını soyledı ama? Doğru mu?
Transferin tadini cikart canım. Dinlen ve surekli embriyolarini sev onlarin sana sımsıkı tutundugunu düşün. Sen stres olursan embriyoda strese girecektir. Sonuç ogrenene kadar kendini hamile olarak hayal et. Ben ilk 4 5 gün aynen boyle hayal ettim surekli karnimi sevdim hatta sacma ama konustum bileBen çok endişeliyim çok duygusalım ya önceki transferimde hiç böyle değildim.s nasıl motive ediyorsunuz kendinizi kızlarrbir ben mi böyleyim
Moralim cok bozuldu suan var yaAdete bir gün kala mı? İlk defa duydum. Benim adetimdem 9 gün önce yapıldı öyle denk geldi yani 3. gün embriyosuydu
Canim yanlis mi anladım. Sen transferden 3 4 gun sonra adet mi oldun ?Bı o
oncekı de adetıme 3 gun kala yapılmıştı transfet adet gördüm attı vucut. Dr teknıgıne göre adetli gidicem heralde transfere
Hamdolsun canım çok az bi burun tıkanıklığı kaldı sadece o da geçer inşallah çarşambayaumarım çiçeğimmmm sen nasılsınn
Buyuk ihtımalle adet görmuş olcam o gun. Öyle yapcak heralde transfer ı. 25 ınfe kontroole cagırdı bakalım gittigimde detaylı görüşeyım.Adete bir gün kala mı? İlk defa duydum. Benim adetimdem 9 gün önce yapıldı öyle denk geldi yani 3. gün embriyosuydu
Dur dur moralini bozma doktorun bildiği vardır elbet sennbir konuş ama aklında soru işareti kalmasınMotalım
Moralim cok bozuldu suan var ya
Bugün 13. Günümüz iki tane 3. Gün embriyosu transfer etmiştik. Cumartesi değerim 184 idi bugün 532 olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?