- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
Çok geçmiş olsun en azından 37 dolsa oda yeter benimde müthiş sırt ağrılarım var geçmek bilmeyen bende dua ediyorum en az 37 ye ulaşsak diye2 günde 1 nst cekilecekmiş ve mümkün olduğunca dinlenecekmişim
Çok pahalıBir kaç bilgi ekliyorum kızlar.
Yalnız biberon öyle pahalı ki beni aştı.link koydum bakmak isteyene
Ben daha kendi yanımda uyutucam için almadım ama tabi bence almak iyi fikir ya , mutfağa falan gittiğinde bebek odada olursa illa lazım olur , ama ben daha araştırmadımKızlar kameralı telsiz yada normal telsiz aldınız mı? İhtiyaç var mı sizce aldıysanız marka model hangisinden aldınız?
Kafam çok karışık alınmalı mı alınmamalı mı
Kameralı olanlar radyasyon yayıyor diyorlar, ama tek telsizde yeterli olur mu emin olamadım.
Çok teşekkür ederimCanım geçmiş olsun eskiden böyle bi şey yaşamışmıydın ? Eğer olduysan normal
Olabilir bana da doktorum burun kanamaları olur normal demişti. Biraz uzun sürdü ve baş ağrısı da eşlik edince korktum. Şükür tansiyonum normal. Bende yoruldum biraz herhalde ondan oldu diye düşünüyorum. Sağ olunBurun içi kılcal damar kaynaklı olabilir aynı durumu yaşadım ama benim birkaç damla şeklindeydi doktoruma sorduğumda tekrarı olursa kbb bölümüne girmemi istedi çok şükür devamı gelmedi siz bide tansiyonunuzu kontrol edin
Canım dr git bi nst çeksinler bariBu yalancı sancılar hafif gelir diye bilgiler var ama benimkiler o kadar şiddetli ki sizce acile gitmeli miyim? Yoğun Adet ağrısını düşünün onun daha fazlası oluyo ve bıçak saplanması. Yarım saatte de bir oluyo bazen arası açılıyo napsam gitsem mi ya? Zaten çatı kemiklerim korkunç ağrıyo ve tam genital bölgemde ayağa kalkınca inanılmaz bi ağrı basladı. İşin kötüsü acile gitmeye de korkuyorumbi de akıntı mı ne olduğu belli olmayan şeffaf bişiler söz konusu ama hafif düzeyde
YaaKızlar 2cm açıklığım var yatışım yapıldı suyum geldi 15dkda bir sancı geliyor
Çok geçmiş olsun en azından 37 dolsa oda yeter benimde müthiş sırt ağrılarım var geçmek bilmeyen bende dua ediyorum en az 37 ye ulaşsak diye
Doğum yakın demek kigittim 2 cm açılmam varmış ama sancı gözükmedi
Canım güzel güzel uzan dinlen., açılman varsa bile 1hafta 10 gün beklete bilirler , bi kız vardı benle beraber 3cm açıklığı vardı 10 gün benden sonra doğum yaptı , yani açılması olduktan 12 gün sonra doğum yaptı2 günde 1 nst cekilecekmiş ve mümkün olduğunca dinlenecekmişim
Ayyyy çok heyecanlandım canım Allah sağlıkla kavuştursun inşallahKızlar 2cm açıklığım var yatışım yapıldı suyum geldi 15dkda bir sancı geliyor
Ahh melike kavuşuyorsun yavruna sonundaKızlar 2cm açıklığım var yatışım yapıldı suyum geldi 15dkda bir sancı geliyor
Sıcaktan da ola bilir yorgunluktan da , tansiyon normal çıkmış zatenÇok teşekkür ederim5 gün öncesinde sadece burun kanaması olmuştu ama kısa sürmüştü. Bu biraz uzun sürdü, ardından baş ağrısı gelince tedirgin oldum. Tansiyonum normal Allah’tan. Bugün biraz yoruldum belki de ondan oldu. Bakalım dinleniyorum şimdilik
Olabilir bana da doktorum burun kanamaları olur normal demişti. Biraz uzun sürdü ve baş ağrısı da eşlik edince korktum. Şükür tansiyonum normal. Bende yoruldum biraz herhalde ondan oldu diye düşünüyorum. Sağ olun
Bizleri haberdar et kuzum dualarım seninle37 yi görsem bi oh çekicem1-2 hafta bu açıklıkla gezebilirsin yakın zamanda doğum da yapabilirsin dedi.Bakalım neler olacak
İnsallah saglıkla ve kolaylıkla kucağına alırsın bebisi :)Kızlar 2cm açıklığım var yatışım yapıldı suyum geldi 15dkda bir sancı geliyor
Canım sağlıkla kavuşun inşallah bizi habersiz bırakma dualarımız seninleKızlar 2cm açıklığım var yatışım yapıldı suyum geldi 15dkda bir sancı geliyor
Yaaaa heyecanla bekliyoruz haberleriniKızlar 2cm açıklığım var yatışım yapıldı suyum geldi 15dkda bir sancı geliyor
Ayyyyy hadi hayırlısıyla kolay güzel bir doğum geçireceksin bize de anlatacaksın inşallahKızlar 2cm açıklığım var yatışım yapıldı suyum geldi 15dkda bir sancı geliyor
Allah yardımcın olsun canım lütfen bize de dua etKızlar 2cm açıklığım var yatışım yapıldı suyum geldi 15dkda bir sancı geliyor
Bu gece deKızlar 2cm açıklığım var yatışım yapıldı suyum geldi 15dkda bir sancı geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?