2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben daha kendi yanımda uyutucam için almadım ama tabi bence almak iyi fikir ya , mutfağa falan gittiğinde bebek odada olursa illa lazım olur , ama ben daha araştırmadım

Canım geçmiş olsun eskiden böyle bi şey yaşamışmıydın ? Eğer olduysan normal
Çok teşekkür ederim 5 gün öncesinde sadece burun kanaması olmuştu ama kısa sürmüştü. Bu biraz uzun sürdü, ardından baş ağrısı gelince tedirgin oldum. Tansiyonum normal Allah’tan. Bugün biraz yoruldum belki de ondan oldu. Bakalım dinleniyorum şimdilik
Olabilir bana da doktorum burun kanamaları olur normal demişti. Biraz uzun sürdü ve baş ağrısı da eşlik edince korktum. Şükür tansiyonum normal. Bende yoruldum biraz herhalde ondan oldu diye düşünüyorum. Sağ olun

Canım dr git bi nst çeksinler bari

Kızlar 2cm açıklığım var yatışım yapıldı suyum geldi 15dkda bir sancı geliyor
Yaa Ayy rabbim sağlıkla, kolaylıkla ilerletsin sürecinizi doğumunuzu. Hadi bakalım yoksa grubumuzun 4. Bebişi mi geliyoor dualarımız sizinle

Çok geçmiş olsun en azından 37 dolsa oda yeter benimde müthiş sırt ağrılarım var geçmek bilmeyen bende dua ediyorum en az 37 ye ulaşsak diye

37 yi görsem bi oh çekicem 1-2 hafta bu açıklıkla gezebilirsin yakın zamanda doğum da yapabilirsin dedi.Bakalım neler olacak

2 günde 1 nst cekilecekmiş ve mümkün olduğunca dinlenecekmişim
Canım güzel güzel uzan dinlen., açılman varsa bile 1hafta 10 gün beklete bilirler , bi kız vardı benle beraber 3cm açıklığı vardı 10 gün benden sonra doğum yaptı , yani açılması olduktan 12 gün sonra doğum yaptı

Ahh melike kavuşuyorsun yavruna sonunda
Sağlıcakla al kucağına yerimizede öp kokla
Güzel haberlerini beklemeye devam edicez pozitif doğum hikayeni bekliyoruz

Sıcaktan da ola bilir yorgunluktan da , tansiyon normal çıkmış zaten

Bu gece de Melikeben senin icin uykusuz kalacagiz desene
Hadi bakalum saglikla kavuşun ins. Hayirli doğumlar oldun bi avazda ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…