2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İlk bebeğimde iyiki almışım dediğim şeylerden biridir. Benimki Philips Avent, kameralı.

Kızlar 2cm açıklığım var yatışım yapıldı suyum geldi 15dkda bir sancı geliyor

Nazenin geliyor galiba hic adi gibi Nazli degil bak annesi gayet tezcanli bi cocuk.

Allah kavustursun bi avazda, inşallah. Şimdi sana dusen ilk firsatta sancilari bize anlatmak. Dogru nefes, dogru ikinmayla sen bu isi kolaylikla halledersin.

Dogal mi doguracaksin net belli mi?

Kızlar 2cm açıklığım var yatışım yapıldı suyum geldi 15dkda bir sancı geliyor

Normal istiyorum bakalım 10dk da bir e düştü sancılarım suni sancı da veriyorlar. Sancı varken ananız ağlıyor ama yokken hiçbir şey yok o 30 40 saniye agri okadar bakalim ne kadar sürecek gorucez ama iyiyim

yaa canım benim sağlıkla gelsin inşallah, dualarımız seninle

Normal istiyorum bakalım 10dk da bir e düştü sancılarım suni sancı da veriyorlar. Sancı varken ananız ağlıyor ama yokken hiçbir şey yok o 30 40 saniye agri okadar bakalim ne kadar sürecek gorucez ama iyiyim

Sancin yukselise gecerken diyaframdan deriiinnn nefes al. Sancin zirvedeyken puf puf puf diye nefesini kademe kademe bosalt.

Ciglik atma, adrenalin salgilarsin. Daha cok canin yanar. Biseyleri (carsaf gibi) isirabilirsin.

Nefesini bosaltirken buyuk abdestini yaptigin kaslarinla ikinacaksin. Olay bu :)

Ebeler de destek olacak gerci ama biz de yanındayız, :)

Net bi tercihim yok ikimizin sağlıklı olabileceği bi doğum olsun istiyorum sadece. Ama tabii ki doğal yolla gelmesini gönülden isterim. Yarın kendi doktorumla görüsücem bakalım
Hadi hayırlısı canım , endişelenme bebeğin gelse bile bi sorun yaşamicak inşallah küveze girmez bide beklete bilirler yatışını niye yapmadılar ki sancının azalması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…