İnşallah sağ saglim bebeğini kucağına alırsın hadi hayırlısıylaKızlar 2cm açıklığım var yatışım yapıldı suyum geldi 15dkda bir sancı geliyor
İlk bebeğimde iyiki almışım dediğim şeylerden biridir. Benimki Philips Avent, kameralı.Kızlar kameralı telsiz yada normal telsiz aldınız mı? İhtiyaç var mı sizce aldıysanız marka model hangisinden aldınız?
Kafam çok karışık alınmalı mı alınmamalı mı
Kameralı olanlar radyasyon yayıyor diyorlar, ama tek telsizde yeterli olur mu emin olamadım.
Net bi tercihim yok ikimizin sağlıklı olabileceği bi doğum olsun istiyorum sadece. Ama tabii ki doğal yolla gelmesini gönülden isterim. Yarın kendi doktorumla görüsücem bakalımDoğum yakın demek ki, normal istiyorumuydun dr ne dedi ?
Haber veririm teşekkür ederimBizleri haberdar et kuzum dualarım seninle
Kızlar dün akşam ve az önce karnım aniden taş gibi oldu kasıldı. Çok uzun sürmedi ama endişelenmedim değil. İnternetten baktım braxton hicks kasılmaları olabilir gibi geldi bana. Aranızda böyle aniden karın kasılması yaşayan var mı? Aynı kramp gibi birşey kramptada kas kaskatı oluyor bundada karnım kaskatı oldu. Çok ağrısı yok ama değişik hissettiriyor. Bilemedim normal mi
Kızlar 2cm açıklığım var yatışım yapıldı suyum geldi 15dkda bir sancı geliyor
Kızlar 2cm açıklığım var yatışım yapıldı suyum geldi 15dkda bir sancı geliyor
Normal istiyorum bakalım 10dk da bir e düştü sancılarım suni sancı da veriyorlar. Sancı varken ananız ağlıyorama yokken hiçbir şey yok o 30 40 saniye agri okadar bakalim ne kadar sürecek gorucez ama iyiyim
Normal istiyorum bakalım 10dk da bir e düştü sancılarım suni sancı da veriyorlar. Sancı varken ananız ağlıyorama yokken hiçbir şey yok o 30 40 saniye agri okadar bakalim ne kadar sürecek gorucez ama iyiyim
Hayydaa 2 hafta değil 2 saat dayanmadı senin kız. Hadi hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah Nazenin ❤ haberlerini bekliyoruz bizi habersiz bırakmaKızlar 2cm açıklığım var yatışım yapıldı suyum geldi 15dkda bir sancı geliyor
Hadi hayırlısı canım , endişelenme bebeğin gelse bile bi sorun yaşamicak inşallah küveze girmez bide beklete bilirler yatışını niye yapmadılar ki sancının azalması içinNet bi tercihim yok ikimizin sağlıklı olabileceği bi doğum olsun istiyorum sadece. Ama tabii ki doğal yolla gelmesini gönülden isterim. Yarın kendi doktorumla görüsücem bakalım
Güveniyoruz sana yaparsın sen canım ❤Normal istiyorum bakalım 10dk da bir e düştü sancılarım suni sancı da veriyorlar. Sancı varken ananız ağlıyorama yokken hiçbir şey yok o 30 40 saniye agri okadar bakalim ne kadar sürecek gorucez ama iyiyim
Hadi bakalım senden de haber bekliyoruz canım. İnşallah durabildiği kadar durur minnoş. Sen iş miş yapma dinlen..gittim 2 cm açılmam varmış ama sancı gözükmedi
Ay yok benim sancım çıkmadı diğer arkadaşın sancısı var. Benim açılma sadeceHadi hayırlısı canım , endişelenme bebeğin gelse bile bi sorun yaşamicak inşallah küveze girmez bide beklete bilirler yatışını niye yapmadılar ki sancının azalması için
Ne kadar şanslısınızAy yok benim sancım çıkmadı diğer arkadaşın sancısı var. Benim açılma sadece
Sağlıkla, mutlulukla gelsin inşallah, kolay bir doğum diliyorumKızlar 2cm açıklığım var yatışım yapıldı suyum geldi 15dkda bir sancı geliyor
Mukuslu yapıdan önce başka belirtiniz var mıydı?Ne kadar şanslısınızsuni sancı da taktılar bana
sağlıklı jet hızında bi doğum olur inşallah. Bol bol dua edicemNe kadar şanslısınızsuni sancı da taktılar bana
Sağlıkla kavuşunKızlar 2cm açıklığım var yatışım yapıldı suyum geldi 15dkda bir sancı geliyor
Canım nasıl oldun ? Geldi mi bebeğinNe kadar şanslısınızsuni sancı da taktılar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?