2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ayy kızlar sağolun hepiniz yorum yapmışsınız tek tek cevap vermeyeyim diye genel yazıyorum. Annemin gelmesini istiyorum aramız çok iyidir ne istesem yapar onlar worun dağil. 2 hafta önce buedaydı zaten 12 gün filan temizlik bebiş eşyaları hastane çantası herşeyi yaptı sağolsun.. ben haftaya ptesi 37 olcam ve o gün doktora gitçem işte de son günüm. annemde ondan önceki hafta sonu geleyim diyor.. ama eşim de hafta sonu gelmesinler son kez beraber olalım diyor. Benden ziyade o rahat edemiyor annem varken. Ve annem doğumdan sonra da 40 gün bizde :) çünkü lohusa yanlız bırakılmaz evde diye bir inancı var. Bir de bebek 40ı beklerse 3 hafta da burdan var uzun süre evde olacak (he yemek temizlik açısından benim işime geliyor.) O mahremiyet biraz olmaz. Çünkü evimiz gerçekten çok küçük. 2+1 ama minicik. Bu odada bişey konuşsan hemen yan odadan duyulur. Banyo wc filan tek.. sıcaklarda duş muş çok alınıyor mağlum eşimde biraz rahat edemiyor öyle olunca. Ben ayağımı uzatıp oturuyom da eşim de annemde birbiri var diye dim dik oturuyorlar eşim de 1 hafta sonra gelsinler nolcak ptesi bi doktora gidelim bakalım ne diyecek, doktora gitmeden gelmesine gerek yok diyor. Annene söyle ne olcak bunhafta sonu beraber vakit geçirelim öyle gel de yor. Ay nasıl diyeyim..

Bu arada ben annem gelmesin demiyorum. Ctesi değil de salı çarşamba filan gelsin mesela.

Ama var ya ona gelme derim o hafta sonu doğurursam başımın etini yer şuan benim gibi annemin de doğum valizi hazır evde qcil haber gelirse hemen alıp yola çıkacaklar

Çok arada kaldım yaa :/

Ya bu doğum hikayeleri kadar beni heyecanlandıran daha başka bir şey yok şu aralar Gerçekten yürekten dua ediyorum hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım. Yavruları küvezde olan annelerimiz de en kısa zamanda sağlıkla kavuşsunlar bebişlerine. Melikeben bu arada ben de görmek isterim minnoşu

Evet annem de aynısını söylüyor ama birkaç doktor arkadaşa sordum mamayı bir hafta vereceğim max. Sütümü de manuel pompayla arttırmaya çalışacağım o arada dengelemeyi düşünüyorum. suan sütüm yetmiyor cocuga her seferinde daha cok artıyor görüyorum ama . Teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgi icin

Bu arada doğum yapan kızlar merak ediyorum, doğuma girerken ağlama oluyor mu ? Ben tüm arkadaşlarımı ağlayarak uğurladım doğuma siz nasıl girdiniz?
Ben arkada bıraktığım kimseyi düşünmedim bebeğime odaklandım ağlamadım o yüzden güle oynaya girip çıktım öncesindeki sancılardan biraz yamulmuştum ama olsun

İşin zor canım ya annen de haklı eşinde haklı ama nasıl rahat edecekseniz öyle yap uygun bi dille annene söyle bilmiyorum nasıl ama

ev küçük olunca cidden sıkıntı oluyor ya hem eş hem anne açısından , benim annemde öyle gelince hep diken üstünde kadıncağız baş örtülü oturur durur, kendi evinde sürekli uzanır mesela öyle olunca bende üzülüyorum haline, bence konuşursan bişey demez ya anne şu vakit gel diye, zaten dediğin gibi doğum sonrası da kalacak annecim sıkıldım gideyim deme sonra de

Bu arada doğum yapan kızlar merak ediyorum, doğuma girerken ağlama oluyor mu ? Ben tüm arkadaşlarımı ağlayarak uğurladım doğuma siz nasıl girdiniz?
Canım benim duygular çok karışıktı , o kadar sitres endişe hem ben hem ailem , ağlamayı bile unutmuştum , bide benim tansiyonum çok düşük diye acil alındım doğuma ( onu da bu gün öğrendim , bilmiyordum ) , ben çıktıktan sonra ağlıyordum bebeğimin sağlığına endişelendiğim için , bilmiyorum herkes mi benim gibi yoksa benimki biraz karmaşık mı oldu

Benim kocam da gitti beni de götürmeye çalıştı da yok dedim sen video çek ben izlerim. İlgi alanlarımız çok farklı şu aralar :)))
bende kocayı darla darla akşam 10 gibi çıkacaktık benim sancım var gelemem dedim assfghjj 2 gündür o diyor çıkalım diye ben çıkmıyorum ayy hiçbir yere gidesim yok ya

giderken değil de bebeği gösteriyorlar ya hani ben orda biterim diye düşünüyorum hep 2 göz 2 çeşme, Allah'ım ne mükemmel duygular hayırsıyla nasip etsin inşallah

giderken değil de bebeği gösteriyorlar ya hani ben orda biterim diye düşünüyorum hep 2 göz 2 çeşme, Allah'ım ne mükemmel duygular hayırsıyla nasip etsin inşallah
Canım o ağlamayı duyunca yüzünü gösterince ağlamamak elde değil inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım , annelik bambaşka bişey

Kizlar sanırım benden Nişan geldi böyle sumuksu yapiskan jöle den bi tik koyu kıvamlı sanci vs yok ay hadi inşallah geliyo sanırım bizimki yakinda

Çok heyecanlı haber ver durumu mutlaka insallah kolayca gerçekleşir doğum da… ben de sancıdan uyandım 36 ya yeni girdik insallah gelmeye çalışmıyordur ((( çok aşırı bir ağrım var

Çok heyecanlı haber ver durumu mutlaka insallah kolayca gerçekleşir doğum da… ben de sancıdan uyandım 36 ya yeni girdik insallah gelmeye çalışmıyordur ((( çok aşırı bir ağrım var
Kuzum doğum ağrısı belden kalcaya ordan kasiklara vuran bi agriymis eğer öyle bi ağrın varsa bi hastaneye git nst baksınlar istersen ben sancim yok diye gitmiyorum

Kuzum doğum ağrısı belden kalcaya ordan kasiklara vuran bi agriymis eğer öyle bi ağrın varsa bi hastaneye git nst baksınlar istersen ben sancim yok diye gitmiyorum
bi yarım saat filan bekliyim öyle uyandırırım eşimi (

Benim bellim ve göğüs kafesim arasında bir ağrı var belden de kasıklara vuruyor zaten regl sancısı gibi. Lütfen yanlış alarm olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…