Biraz bekle bakalım girip çıkıyor düzenli geliyor mu eğer geçmezse uyandır eşini Kuzumbi yarım saat filan bekliyim öyle uyandırırım eşimi(
Benim bellim ve göğüs kafesim arasında bir ağrı var belden de kasıklara vuruyor zaten regl sancısı gibi. Lütfen yanlış alarm olsun
Onu ben de çok yaşadım, o yüzden bekleyebildiğim kadar sabahı bekleyeceğim, şu Nisan vb gelmediği sürece.Biraz bekle bakalım girip çıkıyor düzenli geliyor mu eğer geçmezse uyandır eşini Kuzumyalancı sanci ben çok yaşadım gece girip sabah cikiyordu
Bana yuzunu gostermediler nefes alamadigi icin aninda yogun bakima gittiCanım o ağlamayı duyunca yüzünü gösterince ağlamamak elde değilinşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım , annelik bambaşka bişey
36 yine prematür olmuyormu en azindan hazirlikli olurlar gitseniz olmazmiOnu ben de çok yaşadım, o yüzden bekleyebildiğim kadar sabahı bekleyeceğim, şu Nisan vb gelmediği sürece.
Ben kızımın doğumunda çok ağlamıştım ama acil sezaryene alınmıştım hastanede tektim eşim beni hastanede bırakıp eve hastane çantasını falan almaya gitmişti ondan ağlamıştımBu arada doğum yapan kızlar merak ediyorum, doğuma girerken ağlama oluyor mu ? Ben tüm arkadaşlarımı ağlayarak uğurladım doğuma siz nasıl girdiniz?
Geçmiş olsun ne iyi gelir bilemedim.Yediğim herşey gaz yapıyor sabah kadar uyuyamıyorım
Şimdi nasılsın? Ağrılar geçti mi?Onu ben de çok yaşadım, o yüzden bekleyebildiğim kadar sabahı bekleyeceğim, şu Nisan vb gelmediği sürece.
Geliyor gelmekte olanKizlar sanırım benden Nişan geldi böyle sumuksu yapiskan jöle den bi tik koyu kıvamlı sanci vs yokay hadi inşallah geliyo sanırım bizimki yakinda
Son kontrolde her şey uyumlu çıktıysa içinizi ferah tutunSelam kızlar doğum yapan arkadaşlar tebrik ederim sağlıkla büyütün yavrularınızı darısı doğuracak olanlara sağlıkla inş
Geçen hafta bana özel hastanedeki Dr karın çevresi 3 hafta geri demişti buda aslında ciddi bir problemmiş araştırdığımda, ben şehir hastanesi takibindeyim hemde muhtemelen doğumda orada olacak çok kararsız kaldım ama bakalım herkes çok memnun neyse sn kontrolde orada her ölçüm haftasıyla uyumlu çıktı çok şükür bel çevreside Dr defalarca ölçtü normal çıktı duruşuda ölçümde hata verebilir dedi İnşaAllah sağlıkla doğsun çarşamba günü gel gün verelim dedi doğum için çok heyecanlıyım,
Bugün takipte ol kendini canım yorulduğun için de olabilirBiraz önce uyandım. Sıfır değil ama minik ağrım var. Dün bebeğin eşyalarını yerleştirdim bi de baya ayakta kaldım sanırım yorgunluktan o kadar ağırdı. İnsallah bugün devam etmez.
GünaydınnnnGünaydın kızlarartık gözümü bakayım gece kimler doğurmuş diye açıyorum ben bugün 36+0 ım son 6 gün mü acaba
Yavastan agustos anneleri grubunami gitsek ben temmuz annesi oldum amaGünaydınnnn38-39 olsun bebeler ya erken çağırma
VallaYavastan agustos anneleri grubunami gitsek ben temmuz annesi oldum ama
ben bu bahsedilen ağrıların aynısını yaşıyorum belden başlayıp kasığa vuran adet sancısı, 10 dk sürüyor ama düzenli değil tabi, benim fragman bayağı bayağı işliyor ahh bir de yawrum dönseydi hala kafası yukarda hissediyorum , bir de benim kasılmalar level atladı galiba hani şu karın sertleşmesi tek bi yerde toplanması olayı var ya o gitti regl sancıları geldi, valla korkudan dışarı adım atamıyorum hep bi rahatsızım yaBiraz önce uyandım. Sıfır değil ama minik ağrım var. Dün bebeğin eşyalarını yerleştirdim bi de baya ayakta kaldım sanırım yorgunluktan o kadar ağırdı. İnsallah bugün devam etmez.
Kiz biz taburcu olduk carsamba gunuVallasenin çok ekstrem bir durumdu ama sağlıkla kavuşacaksınız inşallahh dualarımız sizlerle hep ne zaman görüş günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?