2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
bi yarım saat filan bekliyim öyle uyandırırım eşimi (

Benim bellim ve göğüs kafesim arasında bir ağrı var belden de kasıklara vuruyor zaten regl sancısı gibi. Lütfen yanlış alarm olsun
Biraz bekle bakalım girip çıkıyor düzenli geliyor mu eğer geçmezse uyandır eşini Kuzum yalancı sanci ben çok yaşadım gece girip sabah cikiyordu

Canım o ağlamayı duyunca yüzünü gösterince ağlamamak elde değil inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım , annelik bambaşka bişey
Bana yuzunu gostermediler nefes alamadigi icin aninda yogun bakima gitti eve eli bos donmek karnimdaki bagirsak hareketlerini cocuk gibi geliyordu sonra karnimin bos oldugunu hatirlayip durmadan agladim

Bu arada doğum yapan kızlar merak ediyorum, doğuma girerken ağlama oluyor mu ? Ben tüm arkadaşlarımı ağlayarak uğurladım doğuma siz nasıl girdiniz?
Ben kızımın doğumunda çok ağlamıştım ama acil sezaryene alınmıştım hastanede tektim eşim beni hastanede bırakıp eve hastane çantasını falan almaya gitmişti ondan ağlamıştım biraz stres biraz korku vardı şimdi yine ağlarım aklıma geldikçe ağlıyorum

Selam kızlar doğum yapan arkadaşlar tebrik ederim sağlıkla büyütün yavrularınızı darısı doğuracak olanlara sağlıkla inş
Geçen hafta bana özel hastanedeki Dr karın çevresi 3 hafta geri demişti buda aslında ciddi bir problemmiş araştırdığımda, ben şehir hastanesi takibindeyim hemde muhtemelen doğumda orada olacak çok kararsız kaldım ama bakalım herkes çok memnun neyse sn kontrolde orada her ölçüm haftasıyla uyumlu çıktı çok şükür bel çevreside Dr defalarca ölçtü normal çıktı duruşuda ölçümde hata verebilir dedi İnşaAllah sağlıkla doğsun çarşamba günü gel gün verelim dedi doğum için çok heyecanlıyım,

Son kontrolde her şey uyumlu çıktıysa içinizi ferah tutun sağlıkla alın kucağınıza inşallah

Biraz önce uyandım. Sıfır değil ama minik ağrım var. Dün bebeğin eşyalarını yerleştirdim bi de baya ayakta kaldım sanırım yorgunluktan o kadar ağırdı. İnsallah bugün devam etmez.
Bugün takipte ol kendini canım yorulduğun için de olabilir

Biraz önce uyandım. Sıfır değil ama minik ağrım var. Dün bebeğin eşyalarını yerleştirdim bi de baya ayakta kaldım sanırım yorgunluktan o kadar ağırdı. İnsallah bugün devam etmez.
ben bu bahsedilen ağrıların aynısını yaşıyorum belden başlayıp kasığa vuran adet sancısı, 10 dk sürüyor ama düzenli değil tabi, benim fragman bayağı bayağı işliyor ahh bir de yawrum dönseydi hala kafası yukarda hissediyorum , bir de benim kasılmalar level atladı galiba hani şu karın sertleşmesi tek bi yerde toplanması olayı var ya o gitti regl sancıları geldi, valla korkudan dışarı adım atamıyorum hep bi rahatsızım ya

bir de tecrübeli anneler şu nişan gelme olayını farkedemeyebilir miyiz, ben hiç kontrol etmiyorum sık wc ye gidiyorum ama öncesinde bi ıslaklık olur mu miktarı nasıl acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…