2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sezaryen olcaksan 8 saatlik aclik gerekiyor unutma, normal dogumda da aclik gerekiyor o ayri mesele.

Oyy maaşallah sana maaşallah gözünüz aydın canım benim kavuştunuz bebişe inşallah iyisiniz hepiniz
Ikimizde iyiyiz kuzum emistik 3760 gr doğdu cok guzel bi duygu emzirmek o emdikce doyuyor ya acayip bi his koalam geldi kizlar darisi basiniza meme de uyumaya bayiliyo

Ikimizde iyiyiz kuzum emistik 3760 gr doğdu cok guzel bi duygu emzirmek o emdikce doyuyor ya acayip bi his koalam geldi kizlar darisi basiniza meme de uyumaya bayiliyo
Maşallah çok güzel her şeyde vardır bi hayır, tombik bi bebişmiş normali zorlarmış annesi

Canım çok sevindim ya bu duyguyu tatmana. Allahım bize de nasip etsin inşallah boyu kaç cm canım? Uzundu sanki?

Sezaryen olcaksan 8 saatlik aclik gerekiyor unutma, normal dogumda da aclik gerekiyor o ayri mesele.
Ya ben hala anlamadım ne olacak biraz garip hislerdeyim , böyle tarih yaklaşmış gibi hissettim ya tam belli olmasa da bi nasıl ya ptesi olur mu kavuşacak mıyız diyorum çok garip

Ayyy pozitif doğum hikayeniz gerçekten çok güzel
Darısı başımıza inşallah sağlıkla büyütün yavrunuzu

Tebrikler canım

Canım kendini strese sokma soktukça gecikir dedi bugün bir arkadaş.. 42 yi bile bekleyenler var. Bebek sağlıklıysa süreçte sıkıntı yoksa beklemekte sorun yok annesi.. Bebeğine güven en doğru zamanı kolluyor o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…