- 2 Temmuz 2023
- 12.230
- 36.796
- 528
Sezaryen olcaksan 8 saatlik aclik gerekiyor unutma, normal dogumda da aclik gerekiyor o ayri mesele.Doğum olcak gibi de konuşmadı. Ama hazırlıklı gidicez. O gün bir kontrol edelim suyu dedi. Sabah mı geleyim aç mı dedim.. ben sorunca tamam aç gel dedi iyiyse burdan çıkıp kahvaltı edersiniz, yada bakarız dedi güldü.. o zamana kadar gelebilir de bebek belli olmaz dedi. O gün eğer su az vs derse suni sancıyı bir sorarım diye düşünüyorum aklımda.
Ikimizde iyiyiz kuzum emistik 3760 gr doğduOyy maaşallah sana maaşallahgözünüz aydın canım benim kavuştunuz bebişe inşallah iyisiniz hepiniz
Maşallah çok güzelIkimizde iyiyiz kuzum emistik 3760 gr doğducok guzel bi duygu emzirmek o emdikce doyuyor ya acayip bi his koalam geldi kizlar darisi basiniza meme de uyumaya bayiliyo
Canım çok sevindim ya bu duyguyu tatmana. Allahım bize de nasip etsin inşallahIkimizde iyiyiz kuzum emistik 3760 gr doğducok guzel bi duygu emzirmek o emdikce doyuyor ya acayip bi his koalam geldi kizlar darisi basiniza meme de uyumaya bayiliyo
Ya ben hala anlamadım ne olacak biraz garip hislerdeyim , böyle tarih yaklaşmış gibi hissettim ya tam belli olmasa da bi nasıl ya ptesi olur mu kavuşacak mıyız diyorum çok garipSezaryen olcaksan 8 saatlik aclik gerekiyor unutma, normal dogumda da aclik gerekiyor o ayri mesele.
Ay kuzum bir de ultrasonda kaçtı en son? Boy kg filan yakın mı doğdu ona?Ikimizde iyiyiz kuzum emistik 3760 gr doğducok guzel bi duygu emzirmek o emdikce doyuyor ya acayip bi his koalam geldi kizlar darisi basiniza meme de uyumaya bayiliyo
Maşallah maşallah maşallahMasallahinizi aliriz teyzoslar
Maşallah Allah bağışlasın çok tatlı. Sağlıkla büyüt inşallhMasallahinizi aliriz teyzoslar
Gözün aydın canım darısı başımıza inşallahKızlar ben doğurdum sütüm geldi bebişim emiyor sadece gaz çıkaramadım henüz sağlıklıyız çok şükür çok güzel bir duygu canlarım
Ayyy pozitif doğum hikayeniz gerçekten çok güzelBende 11.30 da spinal sezeryan oldum.hiç korkmayın sakin kalın çabucak olup bitiyor.kızımda emiyor şükür.yürümeye başladım gazımın çıkmasını bekliyoruz.dr.3 kilonun üzeründe demişti 2790 doğdu.diğer 2 çocuğumu genel anesteziyle doğurmuştum bu sanki daha rahat geçti çabuk toparlandım.hepinizinde rahat bir doğum geçirmenizi diliyorum
Ayyy eriyorum şuanda 41 kere maşallahMasallahinizi aliriz teyzoslar
Kızlar ben doğurdum sütüm geldi bebişim emiyor sadece gaz çıkaramadım henüz sağlıklıyız çok şükür çok güzel bir duygu canlarım
Bende 11.30 da spinal sezeryan oldum.hiç korkmayın sakin kalın çabucak olup bitiyor.kızımda emiyor şükür.yürümeye başladım gazımın çıkmasını bekliyoruz.dr.3 kilonun üzeründe demişti 2790 doğdu.diğer 2 çocuğumu genel anesteziyle doğurmuştum bu sanki daha rahat geçti çabuk toparlandım.hepinizinde rahat bir doğum geçirmenizi diliyorum
Masallahinizi aliriz teyzoslar
Oh maşallah tebrik ederim bol yürüyüsyaoaraan gazın gelir ben de akşama doğru yapabilmiştim yürüdükçe oluyorKızlar ben doğurdum sütüm geldi bebişim emiyor sadece gaz çıkaramadım henüz sağlıklıyız çok şükür çok güzel bir duygu canlarım
Canım kendini strese sokma soktukça gecikir dedi bugün bir arkadaş.. 42 yi bile bekleyenler var. Bebek sağlıklıysa süreçte sıkıntı yoksa beklemekte sorun yok annesi.. Bebeğine güven en doğru zamanı kolluyor oKızlar ya resmen doguramiyorum40. Haftayı doldur ak üzereyiz 15 gün oldu nişanım geldi 16 gün önceki muayenede 1 cm açıklık denildi dün 3 cm olmuştu hafif sancın var ama çok değil dediler cuma nst kontrolüm var bekliyorum hala strese giriyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?