- 2 Temmuz 2023
- 12.230
- 36.797
- 528
Bence de çünkü en son bebek o günü beklerse 31 inde doğum demiş demekki beklememişhiskolikk muhtemelen dogurdu, 23 Agustos'tan bu yana girmemesinin baska bi anlami olamaz. Insallah anne de bebek de iyilerdir
Allah analı babalı büyütsün inşallah gözünüz aydın canımKızlar ben doğurdum sütüm geldi bebişim emiyor sadece gaz çıkaramadım henüz sağlıklıyız çok şükür çok güzel bir duygu canlarım
Anaa maşallah sübhanallah bu güzelliğeMasallahinizi aliriz teyzoslar
MaşallahKızlar ilk ve son kez nst ye girdim onda da hiçbi sancım çıkmadıbenim bebik 3.900 gözüküyor ve 38+3 üm. Sabrımın sonlarına doğru yaklaşmaktayım
Daha var sabreeetKızlar ilk ve son kez nst ye girdim onda da hiçbi sancım çıkmadıbenim bebik 3.900 gözüküyor ve 38+3 üm. Sabrımın sonlarına doğru yaklaşmaktayım
Oh çok şükür canım benim sağlıkla büyütün yavrunuzuKızlar ben doğurdum sütüm geldi bebişim emiyor sadece gaz çıkaramadım henüz sağlıklıyız çok şükür çok güzel bir duygu canlarım
Bende 11.30 da spinal sezeryan oldum.hiç korkmayın sakin kalın çabucak olup bitiyor.kızımda emiyor şükür.yürümeye başladım gazımın çıkmasını bekliyoruz.dr.3 kilonun üzeründe demişti 2790 doğdu.diğer 2 çocuğumu genel anesteziyle doğurmuştum bu sanki daha rahat geçti çabuk toparlandım.hepinizinde rahat bir doğum geçirmenizi diliyorum
TebriklerKızlar ben doğurdum sütüm geldi bebişim emiyor sadece gaz çıkaramadım henüz sağlıklıyız çok şükür çok güzel bir duygu canlarım
Tebrikler cnmIkimizde iyiyiz kuzum emistik 3760 gr doğducok guzel bi duygu emzirmek o emdikce doyuyor ya acayip bi his koalam geldi kizlar darisi basiniza meme de uyumaya bayiliyo
52 cm boyu var kuzumCanım çok sevindim ya bu duyguyu tatmana. Allahım bize de nasip etsin inşallahboyu kaç cm canım? Uzundu sanki?
subhanallah masallah Allahım esirgesinMasallahinizi aliriz teyzoslar
Merhaba canım bana bir öğün kendi sütün bi öğün eoprotin ekle dediler tabi 3 saate bir beslenme programıyla günde 4 kez oluyorKızlar prematüre bebiş annelerine bir sorum var, sütünüz ile birlikte biberon ile verirken içerisine aptamilin eoprotein tarzı süte katılan takviyelerinden katıyor musunuz yoksa sadece anne sütü ile mi devam ediyorsunuz
Canım maşallah size Allah analı babalı büyütsünIkimizde iyiyiz kuzum emistik 3760 gr doğducok guzel bi duygu emzirmek o emdikce doyuyor ya acayip bi his koalam geldi kizlar darisi basiniza meme de uyumaya bayiliyo
Maşallah gözün aydın Allah analı babalı büyütsünKızlar ben doğurdum sütüm geldi bebişim emiyor sadece gaz çıkaramadım henüz sağlıklıyız çok şükür çok güzel bir duygu canlarım
Maşallah gözün aydın Allah analı babalı büyütsünBende 11.30 da spinal sezeryan oldum.hiç korkmayın sakin kalın çabucak olup bitiyor.kızımda emiyor şükür.yürümeye başladım gazımın çıkmasını bekliyoruz.dr.3 kilonun üzeründe demişti 2790 doğdu.diğer 2 çocuğumu genel anesteziyle doğurmuştum bu sanki daha rahat geçti çabuk toparlandım.hepinizinde rahat bir doğum geçirmenizi diliyorum
Yeri rahat bana ne ben burda rahatım diyorKızlar ya resmen doguramiyorum40. Haftayı doldur ak üzereyiz 15 gün oldu nişanım geldi 16 gün önceki muayenede 1 cm açıklık denildi dün 3 cm olmuştu hafif sancın var ama çok değil dediler cuma nst kontrolüm var bekliyorum hala strese giriyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?