2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257

Ya zaten uyuyamayacaksin, planli dogumda uyuyabilen gormedim daha, bosver uzulme.

Ya zaten uyuyamayacaksin, planli dogumda uyuyabilen gormedim daha, bosver uzulme.
Katılıyorum, anın tadını çıkarmaya bak hiç keyfini bozacak ufak ayrıntılara takılma. Yarın bu saatlerde inşallah kavuşmuş olacaksınız
NewMamaa

Hayırlı olsun kuzum bebişi de öpüyorum,masaj yap kuzum gögsune bı de anne çayları iç iyi gelir inşallah

Doğum yarın demek ayy kolaylıkla sağlıkla kucağina al kuzum bebişler olunca biz habire onlarla ilgilenmekten pek bakamadım

Oleeeey yakin meşaleleri Simay kuş geliyorrrr

Bu arada iki squat girl ikisinin de sonu sezeryan aklıma geldikçe kahkaha atıyorum NewMamaa

Ay gerçekten sağlık olsun tabi de, ben 9 ay boyunca hiç yerimden kalkmadım ve normal ilerliyoruz. Eğer squat girl sizlerin yerine normal doğurursam çok şaşırıcam

Ahahaha doğru dedin valla kuzum ama belki de uyurdum yani :) hadi beni geçtim eşim annem hepsi geç yatacak bari onlar enerji toplasaydı onlar da hastanede benimle olacak
Katılıyorum, anın tadını çıkarmaya bak hiç keyfini bozacak ufak ayrıntılara takılma. Yarın bu saatlerde inşallah kavuşmuş olacaksınız
NewMamaa
Anın tadını çıkarmak çok önemli ama bunu başarmakta zor oluyor ya önce sinirleniyorum sonra kendimi yatıştırmaya çalışıyorum.. amaaan şurda kaç saat kaldı ya doğuma girmeme ayy

Ay gerçekten sağlık olsun tabi de, ben 9 ay boyunca hiç yerimden kalkmadım ve normal ilerliyoruz. Eğer squat girl sizlerin yerine normal doğurursam çok şaşırıcam
Şaşırmaa... 10 gün önce benden 1 hafta küçük hamile bi kıza pilatesi squatı anlattım yap dedim. Kız bugün dr'a rastegele gitti 4 cm açıklık varmış doğuma aldılar squatı bilmiyordu doğurdu

Ayy çok heycanlı ya beklemek

Bugün bir ara bunu düşünüp güldüm ben de valla Lidyanın izinden gidiyorum dedim kendime amaan olsun biz elimizden geleni yaptık yaa boşver
Canım bize haber ver ama iki elin kanda olsa ben yazmışım ama ne ara yazdım hatırlamıyorum bile

Canım kızlar teşekkür ederim valla sormaaa bu gece asla uyuyamam ama uyuyup bebeğime enerji toplamam gerekiyor o ayrı benim eşim de bi doğuramadın diyodu çok uzun geldi bize valla bu 9 ay
Kızlarrrr sağlıkla alın kucağınıza inşallahhh

Ay bakalım benim halim ne olacak Arkadaşın dediği gibi her şey için çok teşekkür ederiz, her konuda hepimize çok desteksin. Bizi habersiz bırakmamaya çalış lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…