- 2 Temmuz 2023
- 12.230
- 36.797
- 528
Sabah doğuracam ve bu saatte misafir geliyor yolda. Hemde gece 12ye doğru gelecek eşim alcak mecbur otogardan.. az önce haber verdi. Sözde yanımızda olmaya geliyor.biz de erken yatalım zaten uyuyamayacaz filan diyorduk. Hatta ben tembihledim tv karşısında uyuyakalırsam uyandırmayın sakın filan diye. eşin kötü yanı benim tarafımdan, söylenemiyorum da
Katılıyorum, anın tadını çıkarmaya bak hiç keyfini bozacak ufak ayrıntılara takılma. Yarın bu saatlerde inşallah kavuşmuş olacaksınızYa zaten uyuyamayacaksin, planli dogumda uyuyabilen gormedim daha, bosver uzulme.
Hayırlı olsun kuzumKızlar bende minişimi dün sabah kucağıma aldım
Sezeryan spinal anestezi ile doğum oldu başta çok korkuyodum titreyerek girdim ameliyathaneye
Ama belden uyuşma olunca bişey anlamadım itme çekme hareketleride hiç rahatsız etmedi
Olumsuz hikayeler elbet vardır ama katlanılmıcak kadar kötü bir acı sancı yaşamadım ben
Bebişim az minik 2550 gr emiyo sütüm az gibi ama şuan ona yetiyo
Sabah doğuracam ve bu saatte misafir geliyor yolda. Hemde gece 12ye doğru gelecek eşim alcak mecbur otogardan.. az önce haber verdi. Sözde yanımızda olmaya geliyor.biz de erken yatalım zaten uyuyamayacaz filan diyorduk. Hatta ben tembihledim tv karşısında uyuyakalırsam uyandırmayın sakın filan diye. eşin kötü yanı benim tarafımdan, söylenemiyorum da
Oleeeey yakin meşaleleri Simay kuş geliyorrrrSabah doğuracam ve bu saatte misafir geliyor yolda. Hemde gece 12ye doğru gelecek eşim alcak mecbur otogardan.. az önce haber verdi. Sözde yanımızda olmaya geliyor.biz de erken yatalım zaten uyuyamayacaz filan diyorduk. Hatta ben tembihledim tv karşısında uyuyakalırsam uyandırmayın sakın filan diye. eşin kötü yanı benim tarafımdan, söylenemiyorum da
Ahahaha doğru dedin valla kuzumYa zaten uyuyamayacaksin, planli dogumda uyuyabilen gormedim daha, bosver uzulme.
Anın tadını çıkarmak çok önemli ama bunu başarmakta zor oluyor yaKatılıyorum, anın tadını çıkarmaya bak hiç keyfini bozacak ufak ayrıntılara takılma. Yarın bu saatlerde inşallah kavuşmuş olacaksınız
NewMamaa
Sağol kuzum benim :) ben de yarından sonra bir süre çok ilgilenemeyeceğim yüksek ihtimalDoğum yarın demekayy kolaylıkla sağlıkla kucağina al kuzum bebişler olunca biz habire onlarla ilgilenmekten pek bakamadım
Ayy çok heycanlı ya beklemekOleeeey yakin meşaleleri Simay kuş geliyorrrr
Bugün bir ara bunu düşünüp güldüm ben de valla
Şaşırmaa... 10 gün önce benden 1 hafta küçük hamile bi kıza pilatesi squatı anlattım yap dedim. Kız bugün dr'a rastegele gitti 4 cm açıklık varmış doğuma aldılarAy gerçektensağlık olsun tabi de, ben 9 ay boyunca hiç yerimden kalkmadım ve normal ilerliyoruz. Eğer squat girl sizlerin yerine normal doğurursam çok şaşırıcam
Sağlıcakla kucağına al inşallahSağol kuzum benim :) ben de yarından sonra bir süre çok ilgilenemeyeceğim yüksek ihtimal
Canım bize haber ver ama iki elin kanda olsa ben yazmışım ama ne ara yazdım hatırlamıyorum bileAyy çok heycanlı ya beklemek
Bugün bir ara bunu düşünüp güldüm ben de vallaLidyanın izinden gidiyorum dedim kendime amaan olsun biz elimizden geleni yaptık yaa boşver
Canım kızlar teşekkür ederimvalla sormaaa bu gece asla uyuyamam ama uyuyup bebeğime enerji toplamam gerekiyor o ayrı benim eşim de bi doğuramadın diyodu çok uzun geldi bize valla bu 9 ay
Kızlarrrr sağlıkla alın kucağınıza inşallahhhKızlarcım benim de kesinleşti. 09.09 tarihinde takriben sabah saat 09 da bebişime kavuşmuş olacağımDualarınıza talibim :) sizler de dualarımızda olacaksınız:) hafta sonuna denk geldiği ve planlı olduğu için baya gelen olacak ya şehir dışından bile kimsem yok iki tarafta uzak diyordum ama gelecekler var şükür :) arkadaşlar da hafta içi olsa izin alıp gelemezdi şimdi onlar da gelecek :)
Bugün doktora gittik sonra eşim dedi gel güzel bir kahvaltı yapalım kızımız olunca uzun bir süre karşılıklı kahvaltı yapamayız :) akşamda hamburger istedim bir süre dışarda yiyemem belki diye akşama ona gitçez :)
Sanmayın ki tüm isteklerim oluyor bugünkötü şeyler de var mesela temizlik annem de şuan evde temizlik ve düzen sağlamaya çalışıyor vir de hastane için ikramlık yapacağız. Çok heycanlı bir gün ya planlı olması da ayrı bir güzelmiş
He bir de hastanede tanıştığım biri dün doğum yaptı bugün onu da ziyaret ettim. Ay bebiş o kafar tatlı kiYarın bundan benim de olcak diye düşünüp düşünüp çıldırıyorum çok minik ya maaşallah tüm bebişlerimize
Ayy canım ne demek olur mu öyle şey. Hepimiz çok güzel şekilde bir birimize destek olduk, dertleştik ağlaştık sevindikSağlıcakla kucağına al inşallahgrubumuzun güzel iletişimde senin katkın çok oldu, çok ilgilendin teşekkür ederiz
Yap be canımAy gerçektensağlık olsun tabi de, ben 9 ay boyunca hiç yerimden kalkmadım ve normal ilerliyoruz. Eğer squat girl sizlerin yerine normal doğurursam çok şaşırıcam
Ay bakalım benim halim ne olacakŞaşırmaa... 10 gün önce benden 1 hafta küçük hamile bi kıza pilatesi squatı anlattım yap dedim. Kız bugün dr'a rastegele gitti 4 cm açıklık varmış doğuma aldılarsquatı bilmiyordu doğurdu
Bende de o güç var ya zatenYap be canımbizim yerimize de catir catir normal yap ınsallah
Ahaha inşallah vereceğim aklımdasınız ama ne zaman olur bilememCanım bize haber ver ama iki elin kanda olsa ben yazmışım ama ne ara yazdım hatırlamıyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?