Saka maka senin de her an geliyorum diyebilir bebis ne kalmış ki surdaBende de o güç var ya zatengüç yazdım anladınız siz doktorum zorla doğurtacak
Ayy duygulanıyorum demeyin öyleAy bakalım benim halim ne olacakArkadaşın dediği gibi her şey için çok teşekkür ederiz, her konuda hepimize çok desteksin. Bizi habersiz bırakmamaya çalış lütfen
Saka maka senin de her an geliyorum diyebilir bebis ne kalmış ki surda
Ayy duygulanıyorum demeyin öylebebişim de tekme atıp duruyor daha da duygulanıyorum sizi seviyorum kızlar haber vereceğim inş. Senden de güzel hqber bekliyoruz yakında he
Benim gibi yapabilirsin ben spontane yaptım baktim açıklık ilerlememis ayni tas ayni hamamÖyle vallaNewMamaa ile tahmini doğum tarihlerimiz aynı, onun bebiş geliyor. Benimkinin sesi çıkmıyor keyfi yerinde eşimin canına tak etti “gidelim başka doktora sezaryenle doğur artık sevmek istiyorum” diyor bakalım. Çarşamba kontrol, kontrole kadar gelmeyecek gibi bi his var içimde o gün belli olacak gibi geliyor
Ay hiç öyle bi doktor değil biliyor musun, ben bayağı ısrar ettim gibi oldu dedim hocam bakın benim 3. Tüp bebekle bu aşamaya geldim, son ana kadar beklemek riskli değil mi işte normal doğumda bazı riskler var korkuyorum hani. Yok ille de önce normali deneyeceğiz baktık olmuyor sonra sezaryen diyor. Ama gittiğimde yine bekleyelim derse benden çok eşim ısrar edecek gibi, belki ikna ederiz bakalımBenim gibi yapabilirsin ben spontane yaptım baktim açıklık ilerlememis ayni tas ayni hamamhocam bugün müsait misiniz ameliyat için dedim evet ne oldu dedi yapalim sezeryan bugun ben kararımı verdim dedim dr şok ailenin haberi yoktu herkesi aradim ben 2 saat sonra doguruyorum diye millet isten izin alıp geldi eğer gun belli olsaydı uyuyamazdim git baktin olmuyo o gün alsinlar seni
Zaten bebeğim ne zaman gelecek, hareket ediyor mu gibi endişelerin yerini daha şimdiden sütüm gelecek mi mevzusu aldı
Ya zaten uyuyamayacaksin, planli dogumda uyuyabilen gormedim daha, bosver uzulme.
Belki heyecan stres yaptıysan ondandır+1 diyorumm. Gerçekten sabah 7 den beri ayaktayım. Yatağa yattım ama gram uykum yok dinlenmemiz lazım ama yokk. Bi de garip bi mide bulantısı, mide yanması karışımı bir şey var o da cabası
Hadi hayırlısı cnm tez vakitte inş+1 diyorumm. Gerçekten sabah 7 den beri ayaktayım. Yatağa yattım ama gram uykum yok dinlenmemiz lazım ama yokk. Bi de garip bi mide bulantısı, mide yanması karışımı bir şey var o da cabası
Aynı korkular bende de vardı. Yani neyi seçsem hepsinden korkuyordum. Şöyle söyleyeyim, benim doğumum spinaldi ve doğum anında panik yaptığım an bana sakinleştirici vererek uyuttularSmm,öncelikle hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kavuşmuşsun bebeğineBende de doğum korkusu aşırı derecede yüksek Doğum nasıl gerçekleşti senin epidural istiyorum ama panik yapmaktan da korkuyorum.Genel anesteziden zaten ödüm patlıyor öyle hiç istemiyorum ne yapacağımı şaşırdım Normal doğum yapabilir miyim ondan da emin değilim
Kuzum benimki de kendi gelmiyor ki biz alıyoruzÖyle vallaNewMamaa ile tahmini doğum tarihlerimiz aynı, onun bebiş geliyor. Benimkinin sesi çıkmıyor keyfi yerinde eşimin canına tak etti “gidelim başka doktora sezaryenle doğur artık sevmek istiyorum” diyor bakalım. Çarşamba kontrol, kontrole kadar gelmeyecek gibi bi his var içimde o gün belli olacak gibi geliyor
Bekliyoruz senden de güzel haberleri hem de en yakın zamandaAyyy yarın çok daha duygulu olacak zaten, bugünden ağlatmayalım seniİnşallah bakalım bende güzel haberler verebilirim en kısa zamanda umarım
Gelecek gelecek pozitif enerji gönderiyoruzZaten bebeğim ne zaman gelecek, hareket ediyor mu gibi endişelerin yerini daha şimdiden sütüm gelecek mi mevzusu aldıinşallah hepimizin bebişlerimize yetecek kadar sütü gelir
Hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin . Bende 5 Eylül de doğum yaptım Salı günü 13:53 . Benm bugün sütüm geldi . Sizin hemen o gün geldi mi ? Valla maşallahDoğum yaptım ben canım saat 12de spinal sezaryen oldu sütüm de geldi ne kadar emebildi çocuğum bilmiyorum ama baya emdi uyuyor şimdi
Ahaha beni mi tarif ettin acaba? Neyse ben de şimdi yattım misafir yolda+1 diyorumm. Gerçekten sabah 7 den beri ayaktayım. Yatağa yattım ama gram uykum yok dinlenmemiz lazım ama yokk. Bi de garip bi mide bulantısı, mide yanması karışımı bir şey var o da cabası
Yuh gerçekten , madem geleceksiniz erken gelin bi faydanız dokunur belki .. ben sizin yerinizde olsam beklemez yatardım .. hazırlığım olur falan yapar dinlemeye çalışırdım . Bende son gece duş falan almak istedim falan eski komşumuz aradı sesimi duymak istemiş heyecan varmıymış sonra başladı o gün başından geçenleri anlatmaya . Bende kaptsın diye bekliyorum duşa gireceğim .. en son dayanamadım abla konuşalım mı sonra duşa girecem de ay pardon dedi kapattı .. var böyle dengesizler . .Sabah doğuracam ve bu saatte misafir geliyor yolda. Hemde gece 12ye doğru gelecek eşim alcak mecbur otogardan.. az önce haber verdi. Sözde yanımızda olmaya geliyor.biz de erken yatalım zaten uyuyamayacaz filan diyorduk. Hatta ben tembihledim tv karşısında uyuyakalırsam uyandırmayın sakın filan diye. eşin kötü yanı benim tarafımdan, söylenemiyorum da
Ben hiiiiççç öyle bir şey demedim hatta gelmeyin dedim tünel dedimKızlar hani bir gülüyordu her şeyi unutuyorduk falan ben bu göğüs acısını unutamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?