- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 53
- 30
Denedin mi canımm:)Ben de öyle yapıyorum ama ıslak mendil kayabiliyo ya da onu kaldırdığım an serptirebiliyor anlamadım bu işi
Aynı bizim de öyle kaçış yok.. erkek çocuk zor derlerdi daha doğar doğmaz başladı zorluğu
Evet bekliyorum o da işe yaramıyor açınca fışkırtıyordemek herkes aynı dertten muzdarip
Bunu deniyim inşallah işe yarar
İshali yok demiştiniz kusmaktan sıvı kaybı olmuş ishal olsa daha kötü olurdu o yüzden serumla toparlar merak etmeyin. Varsa bakıcak biri hastane takibi öneririm.Doktor susuz ve gidasiz kaldigi icin demis, dedigin gibi sekeri dustu herhalde.
bu sefer yatirabiliriz diye konuşmuş. Yaninda da olamadigim icin sabir gosterip, dua okumaktan baska birsey gelmiyor elimden.
Tesekkur ederim,
Rota olmus canim, dun teshis kondu, cumadan beri gidip geliyorduk hastaneye. Su an 39.5 ates, ishal, susuzluk ve gidasizlik sebebiyle hastanede musahade altinda.
Uyutmaya çalışmayım artık gümde 15 17 saat uyuyacak diğer saatler uyanık kalıcak. O sürede ben hoplatıyordum gezdiriyordum banyo yaptırıyor yada dışarı çıkartıyordum iyice yoruluyordu. Artık emir uyut dönemi bitti. Biraz daha büyüyünce biz 2 aylık olduk gündüz bazen 3 saat uyanık kalıyor.Kızlar bir şey soracağım. Şu 15 güne kadar bebeğim gece de gündüz de uyuyordu. 15 gündür gündüz tilki uykusunda yatıyor. Sadece kucakta uyuyor en ufak harekette uyanıyor böyle olunca akşam 6 gibi 2 saatlik ağlama seansımız başlıyor. Günüm sürekli onu uyutmaya çalışmakla geçiyor. Nerede hata yapıyorum ya da ne yapabilirim?
Yalnız olmadığıma sevindimBenimki akıyor , böyle olması gerekiyor canım korkma
Aynen aşırı şiş değil zaten ama bi göğsü emerken diğerinde kalkanda süt birikiyor. Ama bu her zaman geçerli değil; o göğsü uzun zamandır emmediyse falan oluyor. Neyse ki normalmişCanım benim öyle oluyordu ama geçti 40 a doğru düzene oturdu diyebilirim çok aşırı şiş olmuyor artık mesela ama süt var normal diye biliyorum çünkü annem benimde böyleydi dedi
Normalmiş çok şükür sorun yokBenim baya akıyor
Doğru; bebeğin sinirlenerek emmesi, iki emip geri çekilip ağlaması. Bu vardı bebeğimde ama her zaman yapmıyor. Meğer gazı çokmuş ondan öyle yapıyormuş. Sütün fışkırarak gelmesi de başka bi bulgu; öyle bi durumum da yok. O halde rahatlayabilirimBazen akıyor, bebeğim uyurkende akabiliyor normal bu durum
Hiperlaktasyon için farklı bulgularda olması gerek diye biliyorum
Yaa güzel bi bilgi ama benim her zaman olmuyor. DenerimUzun emzirme sonucu diğer memeden süt gelmesi artık son sütü içmiş meme değiştirme zamanı gelmiş demekmiş ben öyle biliyorum kuzu
Zaten şu sıralar inek gibi hissediyorum kendimiAkıyor bazen hatta mochiyü o nedenle almıştım ben hamileyken oyle oluyormuş o sutu toplamak içinmiş diye. Ama sanırım herkeste olmuyormuş deneyinlş annelerin bazısı alar, bazısı onun için hollanda ineği olmak lazım demişti
Emzirirken uyuyakalıyor ya da gözlerini ovuşturuyır. Ben de uykusu olduğunu dalamadığını düşünüyorum. Uykusu yarım kalmasın diye uyutmaya çalışıyorum. Biraz daha hareket etsek iyi olacak o zaman.Uyutmaya çalışmayım artık gümde 15 17 saat uyuyacak diğer saatler uyanık kalıcak. O sürede ben hoplatıyordum gezdiriyordum banyo yaptırıyor yada dışarı çıkartıyordum iyice yoruluyordu. Artık emir uyut dönemi bitti. Biraz daha büyüyünce biz 2 aylık olduk gündüz bazen 3 saat uyanık kalıyor.
Çok teşekkür ederim. Kolik mi acaba diye korkmaya başladım.Büyüyor annesi, bizde de oldu loş bir odaya geç ona sarıl güzel ninniler söyle sakinleştir algıları açılınca böyle olması normalmiş
Çok büyük geçmiş olsun canım, inşallah bi an önce toparlarsınız dualarım sizinleKizlar buyuk bebeğime dua edin olur mu, az once baygin vaziyette hastaneye goturuldu.
Ah kuzum benim çok geçmiş olsunDoktor susuz ve gidasiz kaldigi icin demis, dedigin gibi sekeri dustu herhalde.
bu sefer yatirabiliriz diye konuşmuş. Yaninda da olamadigim icin sabir gosterip, dua okumaktan baska birsey gelmiyor elimden.
Tesekkur ederim,
Rota olmus canim, dun teshis kondu, cumadan beri gidip geliyorduk hastaneye. Su an 39.5 ates, ishal, susuzluk ve gidasizlik sebebiyle hastanede musahade altinda.
Ana kucağı almayı düşünüyorum ama geç mi kaldım işime yarar mı bilmiyorum beni gün içinde rahatlatır mı beşiğe koyduğum an bazı günler hemen uyanıyor hiç bir iş yapamıyorum kurtarıcı olur mu uyku konusunda?
Slingte biraz durduktan sonra huzursuzlanmaya başlıyoBen sling almıştım ama yenidoğandan itibaren kullanılan ana kucaklarıda var çok kurtarıcı bence ben bazen o şekilde yemek yiyorum yapıyorum
ben yemek yaparken oda içinde uyumuş oluyo ellerim serbest kalıyo hiş olmazsa
Ben evde tekim gündüz böyle biraz rahatladım yoksa hiç bir iş yapamıyodum yemek bile yiyemiyodum
Mırıldanması nasıl bir ses? Hırıltı değil, homurtu gibi mi? İştahlı emiyor olamaz mı?Kızlar sizinde bebekleriniz emerken bazen mırıldanma tarzında sesler çıkarıyor mu? Burnu tıkalı değil ama benim kız mırıldanıyor özellikle emerken. Acaba hasta olduda ben mi anlayamadım diye düşünmekten kafayı yiyeceğim. Eşimde hasta olduğunu iddaa ediyor iyice strese girdim. Başka birşeyi yok, ateş öksürük halsizlik hiçbiri yok. Sizce hasta mıdır?
Bebekten bebeğe göre hatta bebeğin ruh haline göre bile değişiyor canım bende var bazen duruyor bazen durmuyor belli olmuyor bugün biz kahvaltı ederken durdu bakındı güldü sesler çıkardı mesela sağolsun anasına babasına pazar kahvaltısı ısmarladı miniğimAna kucağı almayı düşünüyorum ama geç mi kaldım işime yarar mı bilmiyorum beni gün içinde rahatlatır mı beşiğe koyduğum an bazı günler hemen uyanıyor hiç bir iş yapamıyorum kurtarıcı olur mu uyku konusunda?
Ben bu hafta 3 paket daha 1 numara depoladım mavi Molfix 35. Gündeyiz. Acaba hata mı ettim. Minnos 4.2 kg su anMavi molfix canim
Doğru öyle oluyorlar arada bir bile duracağı varsa almayı düşünüyorum markası nedirBebekten bebeğe göre hatta bebeğin ruh haline göre bile değişiyor canım bende var bazen duruyor bazen durmuyor belli olmuyor bugün biz kahvaltı ederken durdu bakındı güldü sesler çıkardı mesela sağolsun anasına babasına pazar kahvaltısı ısmarladı miniğim
Bagi dandini model canımDoğru öyle oluyorlar arada bir bile duracağı varsa almayı düşünüyorum markası nedir
Hırıltı gibi değilde, homurdanmaya benziyor dediğin gibi canım. İnşallah iştahtandırMırıldanması nasıl bir ses? Hırıltı değil, homurtu gibi mi? İştahlı emiyor olamaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?