2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bebeğim aşırı ağlak kizlar, gerçi doğduğu günden beri böyle. Ya uyuması ya emmesi lazım huzurlu olması için. Bos kaldığında ağlıyor sürekli mızmız, sizinki de böyle mi ya tamam hatri sayılır bir gaz sorunumuz var ama gaz ve kaka çıkışından sonra bile suratı asık bu bebeğin

Denedin mi canımm:)

İshali yok demiştiniz kusmaktan sıvı kaybı olmuş ishal olsa daha kötü olurdu o yüzden serumla toparlar merak etmeyin. Varsa bakıcak biri hastane takibi öneririm.

Uyutmaya çalışmayım artık gümde 15 17 saat uyuyacak diğer saatler uyanık kalıcak. O sürede ben hoplatıyordum gezdiriyordum banyo yaptırıyor yada dışarı çıkartıyordum iyice yoruluyordu. Artık emir uyut dönemi bitti. Biraz daha büyüyünce biz 2 aylık olduk gündüz bazen 3 saat uyanık kalıyor.

Benimki akıyor , böyle olması gerekiyor canım korkma
Yalnız olmadığıma sevindim
Canım benim öyle oluyordu ama geçti 40 a doğru düzene oturdu diyebilirim çok aşırı şiş olmuyor artık mesela ama süt var normal diye biliyorum çünkü annem benimde böyleydi dedi
Aynen aşırı şiş değil zaten ama bi göğsü emerken diğerinde kalkanda süt birikiyor. Ama bu her zaman geçerli değil; o göğsü uzun zamandır emmediyse falan oluyor. Neyse ki normalmiş
Benim baya akıyor
Normalmiş çok şükür sorun yok
Bazen akıyor, bebeğim uyurkende akabiliyor normal bu durum
Hiperlaktasyon için farklı bulgularda olması gerek diye biliyorum
Doğru; bebeğin sinirlenerek emmesi, iki emip geri çekilip ağlaması. Bu vardı bebeğimde ama her zaman yapmıyor. Meğer gazı çokmuş ondan öyle yapıyormuş. Sütün fışkırarak gelmesi de başka bi bulgu; öyle bi durumum da yok. O halde rahatlayabilirim

Uzun emzirme sonucu diğer memeden süt gelmesi artık son sütü içmiş meme değiştirme zamanı gelmiş demekmiş ben öyle biliyorum kuzu
Yaa güzel bi bilgi ama benim her zaman olmuyor. Denerim

Zaten şu sıralar inek gibi hissediyorum kendimi Durum normalmiş neyse ki

Yanıtlarınız için çok teşekkür ederim güzel annişler

Rabbim şafi ismiyle tez zamanda şifa versin inşallah sağlıkla dönsün yanınıza Çok çok geçmiş olsun
Salon Kadini

Emzirirken uyuyakalıyor ya da gözlerini ovuşturuyır. Ben de uykusu olduğunu dalamadığını düşünüyorum. Uykusu yarım kalmasın diye uyutmaya çalışıyorum. Biraz daha hareket etsek iyi olacak o zaman.

Ana kucağı almayı düşünüyorum ama geç mi kaldım işime yarar mı bilmiyorum beni gün içinde rahatlatır mı beşiğe koyduğum an bazı günler hemen uyanıyor hiç bir iş yapamıyorum kurtarıcı olur mu uyku konusunda?

Kızlar sizinde bebekleriniz emerken bazen mırıldanma tarzında sesler çıkarıyor mu? Burnu tıkalı değil ama benim kız mırıldanıyor özellikle emerken. Acaba hasta olduda ben mi anlayamadım diye düşünmekten kafayı yiyeceğim. Eşimde hasta olduğunu iddaa ediyor iyice strese girdim. Başka birşeyi yok, ateş öksürük halsizlik hiçbiri yok. Sizce hasta mıdır?

Ah kuzum benim çok geçmiş olsun aşısı var mıydı ben kızıma yaptıramadım ama şimdi oğluma yaptırsam mı diye düşünüyorum
Kardeşimin kızı olmuştu oda hiç Bişey yiyememişti hippin şeftali muzlu püresi çok iyi gelmişti yerse eğer Bi deneyin kim kalıyo yanında

Ben sling almıştım ama yenidoğandan itibaren kullanılan ana kucaklarıda var çok kurtarıcı bence ben bazen o şekilde yemek yiyorum yapıyorum
ben yemek yaparken oda içinde uyumuş oluyo ellerim serbest kalıyo hiş olmazsa
Ben evde tekim gündüz böyle biraz rahatladım yoksa hiç bir iş yapamıyodum yemek bile yiyemiyodum

Slingte biraz durduktan sonra huzursuzlanmaya başlıyo

Mırıldanması nasıl bir ses? Hırıltı değil, homurtu gibi mi? İştahlı emiyor olamaz mı?

Bebekten bebeğe göre hatta bebeğin ruh haline göre bile değişiyor canım bende var bazen duruyor bazen durmuyor belli olmuyor bugün biz kahvaltı ederken durdu bakındı güldü sesler çıkardı mesela sağolsun anasına babasına pazar kahvaltısı ısmarladı miniğim

Doğru öyle oluyorlar arada bir bile duracağı varsa almayı düşünüyorum markası nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…