2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Doktorum doğal içerikli diye mommys bilis gece damlasını vermişti,içinde pasiflora varmış,tereddütte kaldım kullanıp kullanmamakta..
kullanan var mı aranızda
Bana da al dedi yorumları okuyunq almadım . Ondan önce biogaia ve samp simplex kullanmıştım. Onları kes bunu al dedi yapmadım:)

Ben memnunum canım ama bir de probiyotik kullandık biz biogia hangisi rahatlattı bilmiyorum yada büyüdü düzenli vermen ve sabırlı olman lazım işe yaraması 10 günü buldu bizde inşallah işe yarar

Aslında bolca elbise almak istiyorum
Ben okadar çok kıyafet aldım ki beşiğin altı yanında üç çekmecesi 5li komodin 3 kapılı dolap dolu. Gece pijama giydiriyorum her gün değiştiriyorum üstünü. Babası nöbetten gelcek diye elbise giydirdim bugün kürklü yeleğini giyinip süslenip evde oturuyoruz kilotlu çorap iyi değil diye haftada birkaç kez elbise giydiriyorum bir iki saat seviyorum annemlere resim gönderip çıkartıyorum. Kız bebek ne güzel şey ya

Kilotlu çorap kaç saat giydiriyorsun bende zararlı diye duydum minik elbiseler var giydiremiyorum

Kilotlu çorap kaç saat giydiriyorsun bende zararlı diye duydum minik elbiseler var giydiremiyorum
Bir max 2 saat azıcık sevip seyrediyorum poposunu yicem. Fotoları da çıkarttım baktıkça içim gidiyor. 6 aya kadar önermiyorlar ama en az 20 tane elbise almışım nasıl giydirmem

Ne güzel ya benimki giyinip soyunurken çıldırıyor üstü kirlenmesin diye dua ediyorum

Peki düzeltmiş doğum gününde yani 21 Eylül'de bebek kaç kiloydu ortalama canım önemli olan o

Görüş mesafesi arttı bir şeye daha uzun süre bakıyor artık ben odadan çıkarken beni takip ediyor. Acıkınca mesela ağlıyorsa yada mızıklanıyorsa bacağıma yatırınca emzireceğimi bilip susuyor ikidir gögüs ucumu mıncıklıyor eller parmaklar sürekli ağızda. Yüksek sesle bağırıyor ben de tepki veriyorum aynı şekilde tekrar bağırıyor agu yapıyorum parmağımı çenesine koyup ağzını buruşturuyor her seferinde ana kucağından kalkmak istediğinde bariz kafasını kaldırıyor. Ben yuvarlıyorum emeklemeye yardımcı olsun diye eli altında kalınca artık elini çekebiliyor altından. Su veriyorum biberonla ısırıyor tam emmiyor çekiyorum ağzından bağırıyor hoplatıyorum bi de durunca kafasını öne eğiyor yapmaya devam edeyim diye aklıma gelenler bunlar

Ya benimki de çığlık atıyor 2 gündür bayılıyorum bildiğin kız ya çok tatlı.. gülüyorum filan ya bir daha çığlık atıyor kendi de gülüyor:) melikenin dediklerine ek ellerşni önünde birleştiriyor. Kendş parmaklarıyla oynuyor :)
(bunu eskiden yapamıyormul osman gönülal videosunda bilmem kaçıncı haftada yapıyorlar deyince dikkatimi çekmişti)

Yumruğu ağzına sokuyor o da komik oluyor.

Eee kızlar Kasım geliyor. Kasım indirimlerinden neler alıyoruz
Kasım indiriminde stokluk ürünleri, 6-9 aylık kıyafetleri alırım. Mama sandalyesi burada joie mimzy xl çok önerildi uyguna gelirse aradan çıkarırım. Biraz kendime ve eşimede bir şeyler almayı planlıyorum. Habire habire kızımıza yeter.

İşin aslı yetişmiyor annemlerle aynı sokakta oturuyoruz bebeği banyo yaptırmaya vs gelince o çocuğu oyalarken ben yemek koyuyorum ya da arayıp hal hatır soran hangi aile bireyim varsa gel azıcık seversin diyip eve çağırıp ben yemek hazırlıyorum. Biraz fazla hazırlayıp 2 gün yiyoruz çoğu zamanda makarna kurtarıcım oluyor yalan yok. Temizlik çamaşır falan hep iki arada bir derede gündüz sadece kucağımda uzun uyumaya başladı yatağa yatırıncs 10, 15 dakikada kalkıyor o arada çamaşırı ya da temizliği halletmeye çalışıyorum. Kısacası eskisi gibi yetişmiyor bunun için sıkma kendini olduğu kadar

Benimkininde yumruk hep ağzında artık yatmak istemiyor kucağa alınca da sürekli bir etrafı inceleme halinde tavanlar dolap üstleri çok ilgisini çekiyor, agular, auu şeklinde ulumalar havada uçuşuyor bayılıyor biri onunla konuşunca. Birde demin aynayı keşfetti çok komikti serçe parmağıyla dokunuyor temkinli temkinli inceliyor falan bittim o hallerine

İnsan güzel şeylere çabuk alışıyor anneme kalsa daha kalmak istiyor ama alışmam lazım artık
Mantıklı her fırsatta bir iş yapılacak bir de bebe uyuyunca uyu diyorlar nasıl uyuyalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…