Bana da al dedi yorumları okuyunq almadım . Ondan önce biogaia ve samp simplex kullanmıştım. Onları kes bunu al dedi yapmadım:)Doktorum doğal içerikli diye mommys bilis gece damlasını vermişti,içinde pasiflora varmış,tereddütte kaldım kullanıp kullanmamakta..
kullanan var mı aranızda
Sayfamızın en minik bebeğiydi
Nede güzel kilo almış maşallah
890 gramken bu aşamaya gelmek Rabbime şükürler olsun diyorum kızlar hepimizin duaları ile miniğim bu günlere geldiBence gayet güzel canım çok şükür yetişmiş daha ne olsun ❤❤
Ben memnunum canım ama bir de probiyotik kullandık biz biogia hangisi rahatlattı bilmiyorum yada büyüdü düzenli vermen ve sabırlı olman lazım işe yaraması 10 günü buldu bizde inşallah işe yararKızlar,
Bugün 2 aylık kontrolümüz vardı.
Köpüklü ve turuncu, yeşil renk kaka için gaita verdik temiz çıktı içim rahat etti.
Doktora son günlerde ağlama şiddet arttığı ve gözlemlediğim bazı hallerini ilettim SAB SIMPLEX verdi. Bu damlayı kullanıp memnun kalan var mı?
Maşallah canım 41 kereBizim bugünkü kontrolde 3900 çıktı kilomuz 39 günlüğüz. Hemen hemen yakalamış oluyoruz sanırım değil mi
Aslında bolca elbise almak istiyorumKurutma makinesi almak istiyorsun anladım
Probiyotik üç aymı kullanılıcak acabaBana da al dedi yorumları okuyunq almadım . Ondan önce biogaia ve samp simplex kullanmıştım. Onları kes bunu al dedi yapmadım:)
Ben okadar çok kıyafet aldım ki beşiğin altı yanında üç çekmecesi 5li komodin 3 kapılı dolap dolu. Gece pijama giydiriyorum her gün değiştiriyorum üstünü. Babası nöbetten gelcek diye elbise giydirdim bugün kürklü yeleğiniAslında bolca elbise almak istiyorum
Bana bir şey demedi valla bitti bizde yenisini almadık işe yaramadı çünkü. İlk verdiğinde başlarsan en az 15 gün kullanacaksın dedi sadeceProbiyotik üç aymı kullanılıcak acaba
Kilotlu çorap kaç saat giydiriyorsun bende zararlı diye duydum minik elbiseler var giydiremiyorumBen okadar çok kıyafet aldım ki beşiğin altı yanında üç çekmecesi 5li komodin 3 kapılı dolap dolu. Gece pijama giydiriyorum her gün değiştiriyorum üstünü. Babası nöbetten gelcek diye elbise giydirdim bugün kürklü yeleğinigiyinip süslenip evde oturuyoruz kilotlu çorap iyi değil diye haftada birkaç kez elbise giydiriyorum bir iki saat seviyorum annemlere resim gönderip çıkartıyorum. Kız bebek ne güzel şey ya
Bir max 2 saat azıcık sevip seyrediyorumKilotlu çorap kaç saat giydiriyorsun bende zararlı diye duydum minik elbiseler var giydiremiyorum
Ne güzel ya benimki giyinip soyunurken çıldırıyor üstü kirlenmesin diye dua ediyorumBen okadar çok kıyafet aldım ki beşiğin altı yanında üç çekmecesi 5li komodin 3 kapılı dolap dolu. Gece pijama giydiriyorum her gün değiştiriyorum üstünü. Babası nöbetten gelcek diye elbise giydirdim bugün kürklü yeleğinigiyinip süslenip evde oturuyoruz kilotlu çorap iyi değil diye haftada birkaç kez elbise giydiriyorum bir iki saat seviyorum annemlere resim gönderip çıkartıyorum. Kız bebek ne güzel şey ya
Peki düzeltmiş doğum gününde yani 21 Eylül'de bebek kaç kiloydu ortalama canım önemli olan oKızlar selam, biliyorsunuz biz grubun en aceleci prematüre bebeğiyiz. Size bir sorum olacaktı. Bebişleriniz 1 ay kontrollerinde kaçar kiloydu acaba? Biz düzeltilmiş21 Eylül doğumluyuz. Şu an için eylülde doğanları yakalamış mıyız onu anlamak istiyorum da
Görüş mesafesi arttı bir şeye daha uzun süre bakıyor artık ben odadan çıkarken beni takip ediyor. Acıkınca mesela ağlıyorsa yada mızıklanıyorsa bacağıma yatırınca emzireceğimi bilip susuyor ikidir gögüs ucumu mıncıklıyorKızlar bebeklerimize yeni güncellemeler geldi mımesela yeni neler yapabiliyorlar gülmeye çoktan başladılar. Ama bizden büyük olan yada aynı zamanlarda olanları merak ediyorum. Mesela birisi elini yumruk yapıp ağzına götürüyo demişti. Bugün bizimki de yaptı
Ya benimki de çığlık atıyor 2 gündür bayılıyorum bildiğin kız ya çok tatlı.. gülüyorum filan ya bir daha çığlık atıyor kendi de gülüyor:) melikenin dediklerine ek ellerşni önünde birleştiriyor. Kendş parmaklarıyla oynuyor :)Görüş mesafesi arttı bir şeye daha uzun süre bakıyor artık ben odadan çıkarken beni takip ediyor. Acıkınca mesela ağlıyorsa yada mızıklanıyorsa bacağıma yatırınca emzireceğimi bilip susuyor ikidir gögüs ucumu mıncıklıyoreller parmaklar sürekli ağızda. Yüksek sesle bağırıyor ben de tepki veriyorum aynı şekilde tekrar bağırıyor agu yapıyorum parmağımı çenesine koyup ağzını buruşturuyor her seferinde ana kucağından kalkmak istediğinde bariz kafasını kaldırıyor. Ben yuvarlıyorum emeklemeye yardımcı olsun diye eli altında kalınca artık elini çekebiliyor altından. Su veriyorum biberonla ısırıyor tam emmiyor çekiyorum ağzından bağırıyor hoplatıyorum bi de durunca kafasını öne eğiyor yapmaya devam edeyim diye aklıma gelenler bunlar
Kasım indiriminde stokluk ürünleri, 6-9 aylık kıyafetleri alırım. Mama sandalyesi burada joie mimzy xl çok önerildi uyguna gelirse aradan çıkarırım. Biraz kendime ve eşimede bir şeyler almayı planlıyorum. Habire habire kızımıza yeter.Eee kızlar Kasım geliyor. Kasım indirimlerinden neler alıyoruz
İşin aslı yetişmiyorİyi akşamlar kızlar okuyorum grubu hep ama yazmaya fırsat bulamıyordum bir türlü
Bu bebelerin günleri günlerine tutmuyor bir gün çok iyiyiz bir gün çok kötü
Bu zamana kadar hep annem vardı yükümü hafifletiyordu saolsun ben sadece bebeğime bakıyordum bir kaç gün sonra tek kalacağız bakalım nasıl olacak
Bebişe tek bakan anneler yemek temizlik bulaşık çamaşır vs nasıl yetişiyor bu işler
Benimkininde yumruk hep ağzında artık yatmak istemiyor kucağa alınca da sürekli bir etrafı inceleme halinde tavanlar dolap üstleri çok ilgisini çekiyor, agular, auu şeklinde ulumalar havada uçuşuyor bayılıyor biri onunla konuşunca. Birde demin aynayı keşfetti çok komikti serçe parmağıyla dokunuyor temkinli temkinli inceliyor falan bittim o hallerineYa benimki de çığlık atıyor 2 gündür bayılıyorum bildiğin kız ya çok tatlı.. gülüyorum filan ya bir daha çığlık atıyor kendi de gülüyor:) melikenin dediklerine ek ellerşni önünde birleştiriyor. Kendş parmaklarıyla oynuyor :)
(bunu eskiden yapamıyormul osman gönülal videosunda bilmem kaçıncı haftada yapıyorlar deyince dikkatimi çekmişti)
Yumruğu ağzına sokuyor o da komik oluyor.
+1Ne güzel ya benimki giyinip soyunurken çıldırıyor üstü kirlenmesin diye dua ediyorum
İnsan güzel şeylere çabuk alışıyorBenim de iki aydır bir elim yağda bir elim baldaydı.mesela karnıyarık yaptım diyelim patlıcanı kızartıyorum bir saat sonra kıymayı kavuruyorum iki saat sonra içini dolduruyorum gece çamaşır yıkıyorum temizliğe kadın alıyorum öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?