2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bir kac gundur bende ayni cabadayim kucagimda slingde kanguruda memede uyuyor yataga yatirdigim anda uyaniyor, pispisliyorum falan olmuyor, gozler cipil cipil sonra yine donguye giriyorum.. wc ye bile gidemedim
Aglamasida sanki bir yeri aciyor ciglik cigliga illa kucagima alicam.. cozum bulursan lutfen haber ver

Benimde çok açıktı koyulaştı son zamanlarda keşke renkli kalsaydı sizde renkli göz varmı melike biziim baba yeşil ama yok çocuklar ısrarla anne gibi kahverengi oldular
Evet ablam mavi gözlü dayım yeşil babam da yeşildi. İlk mavi gibiydi bebek maviliği diyorlar ona ama şuan yeşil hareli inşallah kalır böyle

Kızlar yazmayı unuttum ben bi de tummy time yastığı aldım içine su koyulandan. Gelmiş evde ben annemdeyim haftasonu geçeceğim eve size olumlu olumsuz dönüş yaparım ona göre almak isteyen alır.

Seninki gündüz uyuyo ya ama gece baya geç yatıyo bende slinge koyup çıkarmazsam 2 saat yatar orda ben alışsın istemiyorum beşikte uyuması için zorluyorum
Bzm bugün 6.45 uyanış 10 gibi bi 30 dk uyku 2 gibi 50 dk uyku şimdi yine uyutmaya zorluyorum ve aşırı uykusu var halinden o kadar belliki

Bugün:

00:30 - 06:15
06:45 - 10:15(8:30 9:30 arası mızıldama)

Sabah 10:15 uyanış

12:00 - 12:45
13:40 - 14:25
15:35 - uyuyor :)

Büyüdükçe algısı açılıyo sanırım ya
Bende yatağına alışsın diye almıyorum slinge çok zorda kalırsam uyutuyorum öyle artık anlamaya başladı etrafı hep kucakta uyumak isticek diye korkuyorum

Ya illaki birseyler cikiyor iste tik nefes gecirmemize sebep olacak, bu kadariyla kalsin, bir daha uzecek şeyler yasanmasin insallah
3 numara bio natural hepsiburada da var ben direk satıcı sleepy den satın alıyorum ıslak mendilinide bezinide

www.hepsiburada.com/magaza/sleepy

Ecologic bezinide migrosta gördüm
Ya ben derdimi tam anlatamadim galiba canim :) kucuk beden sleepy'leri kolay buluyorum, onlar her yerde var, malum Ankara'nin gobeginde yasiyorum ben. Sorun su ki, buyuk kiz 4 beden kulot bez giyiyor, bunu bulmak cok zorlasti. Hani deprem zamani bezler hep deprem bolgesine gönderildi ya, o gun bugundur 4 no bulmak cok zorlasti.
Bende bunu merak ediyorum değişecek mi? Mavi ve yeşil gibi ama koyu giyince de ela gibi.
Degisecek, 6 aydan önce goz rengi asla belli olmuyor, 6.aydan sonra da koyulasarak devam ediyor. 2 yas itibariyle de goz rengi net olarak belli oluyor.

Ama eger siyah / kahverengi gozlu dogduysa bebeniz cok nadiren renkli goze donuyor.

DeğişmeZ desene ya böyle Çakır Çakır güzel

Bugün Osman Gönülal 2. Ay Videosunu izledim gündüzleri 3-4 kere uyku yapmaları lazımmış Benimki 7 kere yapmış Çünkü yarım saat uyuyor şöyle yatıp 2 saat 1 saat uyusa daha mantıklı olacak sonra gündüz yarım yamalak uyuduğu için akşam uyumuyor

Çözüm vqrsa bana da hqber verln

Oyy yavrum ya canı acıyordur 2. Ay aşıları dimi
Rotayı da oldunuz mu
Bence vermen iyi olmuş ateş çıkmasını önler

Ağrı kesici etkisi de var iyi yaptın bazı çocuklar daha fazla etkilenip huzursuz oluyor geçmiş olsun gülüm

Evt 3 4 kere uyuması gerek bunu sağlamaya çalşıyorum bende ama yatırıp daldırmak çok zor ya ve uyku uykunun mayası gündüz yatmazsa gecede yatmıyo

3 yere aşı yapılıyor ağrısı da olabilir tabiki şurup iyi gelecektir eğer ağrıdan kaynaklıysa , ben mesela sol kola vuruldu ya verem aşısı emzirirken altta kalmamasına dikkatli ediyordum çünkü bi kere altta kalmıştı emerken ağlıyordu çıkardım hemen, aynı şey bacakları içinde geçerli alt değişirken falan dikkat ediyordum canım

Bu aşı çok kafama takılıyo benmde inş sakinler yarın bende gidicem bakalım

Kumarbazcım senin o yukarıda iki boncuk gözlünün annesi yazıyor ya Ben mavi göz zannettim çocuklarını boncuk gözlü mavişlere denmez mi
Yoo gayette benim oğlum da boncuk gözlü kara gözleriyle ya hani boncuk boncuk bakıyor derler ya ben o manada söyleniyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…