- 7 Ağustos 2023
- 303
- 487
- 33
Bir kac gundur bende ayni cabadayim kucagimda slingde kanguruda memede uyuyor yataga yatirdigim anda uyaniyor, pispisliyorum falan olmuyor, gozler cipil cipil sonra yine donguye giriyorum.. wc ye bile gidemedimGündüz yatırabiliyomusunuz bebekleri ya sabah 9 dan beri 30 dk yattı sdece
Yatmıyo alıyorum ana kucağına üstelemiyorum sonra ağlıyo bir süre sonra tekrar yatırmaya yine yatmıyo döngüye girdim ya ağlamayıp durda hiç uyutmucam gerçkten gündüz bu çok yoruyo beni uyutmya çalışmak
Evet ablam mavi gözlü dayım yeşil babam da yeşildi. İlk mavi gibiydi bebek maviliği diyorlar ona ama şuan yeşil hareli inşallah kalır böyleBenimde çok açıktı koyulaştı son zamanlarda keşke renkli kalsaydı sizde renkli göz varmı melike biziim baba yeşil ama yok çocuklar ısrarla anne gibi kahverengi oldular
Sabun tozu sıcak suda bekletiyorum ben kakalı şeylerini çıkıyor. Sabun tozu dök biraz sıcak su dök iyice çitile çıkar.Kızlar reflü yatağına çok az kaka bulaştı nasıl geçer
Bizimkinin dününü yazıyorum:
23:40 - 03:10
03:40 - 07:00
07:25 - 08:45
Sabah 8:45 uyanış
10:10 - 11:30 uyku (benim kucakta tabisi)
12:10 - 12:30 uyku (kucak)
12:50 - 13:45 uyku (kucak + anakucağı sallamalı)
15:15 - 15:50 uyku (kucakta)
17:00 - 17:40 uyku (kanguruda + emzik)
19:15 - 19:45 (anakucağı + emzik)
21:00 - 21:25 (kucak + emzik )
Sonra gece 1 zorla + emzik
Bugün:
00:30 - 06:15
06:45 - 10:15(8:30 9:30 arası mızıldama)
Sabah 10:15 uyanış
12:00 - 12:45
13:40 - 14:25
15:35 - uyuyor :)
Bir kac gundur bende ayni cabadayim kucagimda slingde kanguruda memede uyuyor yataga yatirdigim anda uyaniyor, pispisliyorum falan olmuyor, gozler cipil cipil sonra yine donguye giriyorum.. wc ye bile gidemedim
Aglamasida sanki bir yeri aciyor ciglik cigliga illa kucagima alicam.. cozum bulursan lutfen haber ver
Ya illaki birseyler cikiyor iste tik nefes gecirmemize sebep olacak, bu kadariyla kalsin, bir daha uzecek şeyler yasanmasin insallahRutin kan tahliliginde IgM pozitif çıktı yani o an geçirdiğim onaylandı. Avidite testi yaptılar sonucu 9 günde çıktı. %98 bağışıklı çıktım cmvye. Daha önce geçirmişim bu tekrarlayan enfeksiyon yani vücudum bağışıklık kazanmış. Allah korusun avidite düşük olsaydı gebeliğim sonlandırılacakti, çünkü bebeğime zarar verme olasılığı çok fazlaydı. Tekrarlayan enfeksiyon olduğu için bebeğime zarar vermedi Allah'a şükür. Doğduktan sonra testte yapıldı bebeğe geçmemiş bile enfeksiyon. Ama o günler çok çok kötüydü benim için
Ya ben derdimi tam anlatamadim galiba canim :) kucuk beden sleepy'leri kolay buluyorum, onlar her yerde var, malum Ankara'nin gobeginde yasiyorum ben. Sorun su ki, buyuk kiz 4 beden kulot bez giyiyor, bunu bulmak cok zorlasti. Hani deprem zamani bezler hep deprem bolgesine gönderildi ya, o gun bugundur 4 no bulmak cok zorlasti.3 numara bio natural hepsiburada da var ben direk satıcı sleepy den satın alıyorum ıslak mendilinide bezinide
www.hepsiburada.com/magaza/sleepy
Ecologic bezinide migrosta gördüm
Degisecek, 6 aydan önce goz rengi asla belli olmuyor, 6.aydan sonra da koyulasarak devam ediyor. 2 yas itibariyle de goz rengi net olarak belli oluyor.Bende bunu merak ediyorum değişecek mi? Mavi ve yeşil gibi ama koyu giyince de ela gibi.
DeğişmeZ desene ya böyle Çakır Çakır güzelYa illaki birseyler cikiyor iste tik nefes gecirmemize sebep olacak, bu kadariyla kalsin, bir daha uzecek şeyler yasanmasin insallah
Ya ben derdimi tam anlatamadim galiba canim :) kucuk beden sleepy'leri kolay buluyorum, onlar her yerde var, malum Ankara'nin gobeginde yasiyorum ben. Sorun su ki, buyuk kiz 4 beden kulot bez giyiyor, bunu bulmak cok zorlasti. Hani deprem zamani bezler hep deprem bolgesine gönderildi ya, o gun bugundur 4 no bulmak cok zorlasti.
Degisecek, 6 aydan önce goz rengi asla belli olmuyor, 6.aydan sonra da koyulasarak devam ediyor. 2 yas itibariyle de goz rengi net olarak belli oluyor.
Ama eger siyah / kahverengi gozlu dogduysa bebeniz cok nadiren renkli goze donuyor.
Bugün Osman Gönülal 2. Ay Videosunu izledim gündüzleri 3-4 kere uyku yapmaları lazımmış Benimki 7 kere yapmış Çünkü yarım saat uyuyor şöyle yatıp 2 saat 1 saat uyusa daha mantıklı olacak sonra gündüz yarım yamalak uyuduğu için akşam uyumuyorSeninki gündüz uyuyo yaama gece baya geç yatıyo bende slinge koyup çıkarmazsam 2 saat yatar orda ben alışsın istemiyorum beşikte uyuması için zorluyorum
Bzm bugün 6.45 uyanış 10 gibi bi 30 dk uyku 2 gibi 50 dk uyku şimdi yine uyutmaya zorluyorumve aşırı uykusu var halinden o kadar belliki
Çözüm vqrsa bana da hqber verlnBir kac gundur bende ayni cabadayim kucagimda slingde kanguruda memede uyuyor yataga yatirdigim anda uyaniyor, pispisliyorum falan olmuyor, gozler cipil cipil sonra yine donguye giriyorum.. wc ye bile gidemedim
Aglamasida sanki bir yeri aciyor ciglik cigliga illa kucagima alicam.. cozum bulursan lutfen haber ver
En iyisi 3 alayım sağol canım2 numara belden biraz sıkıyor gibi geldi bana bu bitince 3 numara alıp deneyeyim diye düşündüm ama o da büyük oluyormuş bilmiyorum
Hshshsh benim kizlarim kara kara boncuk gozlu, hepinizinki degissin nihooohoo jahshsDeğişmeZ desene ya böyle Çakır Çakır güzel
Oyy yavrum ya canı acıyordur 2. Ay aşıları dimiKızlar asi sabah olduk. Kızım çok çok kötü çığlık ata ata ağlıyor bir saattir. Calpol 2.5 ml verdim. Ateşi yok ama verdim. Yani dayanılır gibi değil o ağlaması. Canı acıyor sanırım. Ateşi olmadan bu durumlarda vermek yanlış mı
Ağrı kesici etkisi de var iyi yaptın bazı çocuklar daha fazla etkilenip huzursuz oluyor geçmiş olsun gülümKızlar asi sabah olduk. Kızım çok çok kötü çığlık ata ata ağlıyor bir saattir. Calpol 2.5 ml verdim. Ateşi yok ama verdim. Yani dayanılır gibi değil o ağlaması. Canı acıyor sanırım. Ateşi olmadan bu durumlarda vermek yanlış mı
Kumarbazcım senin o yukarıda iki boncuk gözlünün annesi yazıyor ya Ben mavi göz zannettim çocuklarını boncuk gözlü mavişlere denmez miHshshsh benim kizlarim kara kara boncuk gozlu, hepinizinki degissin nihooohoo jahshs
Bugün Osman Gönülal 2. Ay Videosunu izledim gündüzleri 3-4 kere uyku yapmaları lazımmış Benimki 7 kere yapmış Çünkü yarım saat uyuyor şöyle yatıp 2 saat 1 saat uyusa daha mantıklı olacak sonra gündüz yarım yamalak uyuduğu için akşam uyumuyor
3 yere aşı yapılıyor ağrısı da olabilir tabiki şurup iyi gelecektir eğer ağrıdan kaynaklıysa , ben mesela sol kola vuruldu ya verem aşısı emzirirken altta kalmamasına dikkatli ediyordum çünkü bi kere altta kalmıştı emerken ağlıyordu çıkardım hemen, aynı şey bacakları içinde geçerli alt değişirken falan dikkat ediyordum canımKızlar asi sabah olduk. Kızım çok çok kötü çığlık ata ata ağlıyor bir saattir. Calpol 2.5 ml verdim. Ateşi yok ama verdim. Yani dayanılır gibi değil o ağlaması. Canı acıyor sanırım. Ateşi olmadan bu durumlarda vermek yanlış mı
Kızlar asi sabah olduk. Kızım çok çok kötü çığlık ata ata ağlıyor bir saattir. Calpol 2.5 ml verdim. Ateşi yok ama verdim. Yani dayanılır gibi değil o ağlaması. Canı acıyor sanırım. Ateşi olmadan bu durumlarda vermek yanlış mı
Yoo gayette benim oğlum da boncuk gözlü kara gözleriyleKumarbazcım senin o yukarıda iki boncuk gözlünün annesi yazıyor ya Ben mavi göz zannettim çocuklarını boncuk gözlü mavişlere denmez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?