- 2 Temmuz 2023
- 11.974
- 35.821
- 528
Yorgunluk fizyolojik olarak, psikolojik yorgunlugum da var ama o kizlarin bi gulumsemesiyle geciyor. Dun buyuk, kucuge karsi asiri sevgi doluydu mesela hemen tum yorgunlugum bitti :)Sizin çok özel bir durum olmuş. İki bebeğini korumak için mecbur kalmışsınız o yüzden bir şey diyemedim. Bende sevmem ayrı yatmayı. Mesela şuan kocam bey horluyor nedense sanırım hasta olacak oğlumuz da yanımızda yatıyor yavrum arada uyanıyor ama kocama git demiyorum, diyemem. Böyle şeyler önemli bence aile hayatında fakat senin durumunda en önemlisi bebeklerinin birbirine sağlıkla alışması. Mutlaka düzelecek. Şimdi öncelik onlar değil. Psikolojik olarak mı?
Geçen eşimin horlamasından ben uyuyamamıştım ( genelde ondan önce uyurum) dün de oğlumu zar zor uyuttum babası başladı horlamayı uykudan uyandıSizin çok özel bir durum olmuş. İki bebeğini korumak için mecbur kalmışsınız o yüzden bir şey diyemedim. Bende sevmem ayrı yatmayı. Mesela şuan kocam bey horluyor nedense sanırım hasta olacak oğlumuz da yanımızda yatıyor yavrum arada uyanıyor ama kocama git demiyorum, diyemem. Böyle şeyler önemli bence aile hayatında fakat senin durumunda en önemlisi bebeklerinin birbirine sağlıkla alışması. Mutlaka düzelecek. Şimdi öncelik onlar değil. Psikolojik olarak mı?
Bende elenatal 3 ile demir takviyesi kullanıyorum canımDemir takviyesi kullaniyor misun? Bizim doktorumuz anne sutunden de bazi ihtiyaclari karsilar demisti. D vitamini demir gibi, ben dogumdan beri elenatal 3 ve feramat kullaniyorum. Kendimi de iyi hissediyorum.
Nefis yemek tariflerininki tutuyor ben biraz tereyağı da ekliyorum içine 20 gram kadarKızlar bana garanti pizza hamuru tarifi verir misiniz benimki genelde kuru oluyor annem gitmeden tüm maharetimi dokeyim
Balım gündüz benimki de böyle uyumuyor dün hep kucakta tuttum kıpırdamadım aman uyanmasın diye telefon düştü alamadım öyle öyle uyuttum ama çözülmedi. Normalde 20 dak 30 dak uyuyuor beşikte yada anakucağında uzun uyusun bakalım ne değişecek dedim değişmediBenim oğlum bu kadar uyumuyor gündüz bence seninki gündüz iyi uyuduğundan gece geç uyuyor
Eyvahlar olsunKızlar Rüyamda Ne gördüm eşim kadınmış gibi Kadınlar kulübüne üye olup benim mesajlarıma yorum yapıyordu her şeyi Okumuş filan
Ekmek firinindan hamur al en garantisi, yag ile acarsinKızlar bana garanti pizza hamuru tarifi verir misiniz benimki genelde kuru oluyor annem gitmeden tüm maharetimi dokeyim
Ben soylemistim cok sevindim, her alt degistirmede yapiyorum bendeAyyy kızlar
Kakasını yapamayan bebeğin makat deliğinin içine pişik kremi sürün içine beri diyen kimdi
Allah ondan razı olsun gerçekten işe yarıyorbaktım uzun süre yapmıyor onu deniyorum
Canım bizimkileri uyku düzeni hemen hemen aynı gibiHemen atıyorum tek tek tuttum.. uykusu gelince uyuttum :)hemde akşam uykusu etkilenmesin ye bu uykuların tamamı kucağımda memede uyudu ve uyanana kadar tuttum.
8 uyanış
1. Uyku 9 -11 2 SAAT
2 sa
2. Uyku 13 - 15 2 SAAT
2 sa
3. Uyku 16:45 - 17.25 40 dak
1.5 sa
4. Uyku 19 - 20.30 1.5 SAAT
2 sa~ banyo sonrası uyku
5. Uyku 22.15 - 23.05
Lina da iyi çok şükür teyzesi bizde üç ayımızı bitircez 2 günümüz kaldı oda fazla emmek istemiyor bu ay sanki çok kilo alamadı gibi özellikle memeyi tutturmada biraz zorlanıyorum son emdiğinin üstünden dört saat geçerse öyle alıyo diğer türlü çok zorKendi ailem ile görüştük ellerinden gelen desteği verebileceklerini söylediler allahım sağlık sıhhat versin herkese içinde de onlara
Eşimin ailesi ile de ziyarete gittiğimizde konuşacağız. Onların diyeceği şeye göre aslında netleşecek nasıl bir sistem içerisinde olacağımız. Ben en baştan net olma taraftarıyım. Tek bir kırmızı çizgim var telefon televizyon tablet. Buna uymalarını özellikle isteyeceğim, güzelce anlatacağım onun dışında ne olursa kabulüm çokta karışıp huzur kaçırmak istemiyorum. Bakalım zaman neler gösterecek.
Birde mutlaka ayrı ev tutacağız onlarında dinlenmeye ihtiyacı olacak çünkü. Bebeksiz vakitleri de olmalı diye düşünüyorum.
Bulut bebeğim 4. ay aşılarını oldu. 3 gündür uykular bize haram. Saat başı uyanıyor ama aşıdan mı yoksa uyku gerilemesinden mi bilmiyorum. Biraz zorluyor. Haftaya salı 19. Haftası bitip 20. haftasına geçicek ve bende o hafta uyku eğitimi vereceğim artık. Memede uyumaya çok alıştı ve müdahale etmezsem beni de kendisini de yoracak gibi duruyor.
Lina nasıl?
Bolu'da fırından hamur alsam bana pizza fiyatına verirler onuEkmek firinindan hamur al en garantisi, yag ile acarsin
Ben un su yumurta yağ bi tutam tuz karıştırıyorum ve güzel oluyor , yumurtayı en son ekliyorum , yumurta daha çıtır olmasına sebeb oluyorKızlar bana garanti pizza hamuru tarifi verir misiniz benimki genelde kuru oluyor annem gitmeden tüm maharetimi dokeyim
Deniycem kuzumBen un su yumurta yağ bi tutam tuz karıştırıyorum ve güzel oluyor , yumurtayı en son ekliyorum , yumurta daha çıtır olmasına sebeb oluyor
Ben yumurta koymuyorum açarken hamuru altına mısır unuyla açıyorum o zaman da çıtır çıtır çok güzel oluyorBen un su yumurta yağ bi tutam tuz karıştırıyorum ve güzel oluyor , yumurtayı en son ekliyorum , yumurta daha çıtır olmasına sebeb oluyor
Sjjsjsjs itiraf ediyorum karicim, o benim shshshshhswh.Kızlar Rüyamda Ne gördüm eşim kadınmış gibi Kadınlar kulübüne üye olup benim mesajlarıma yorum yapıyordu her şeyi Okumuş filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?