- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 53
- 30
Bana da çok diyorlar şimdi emzir uyut emzir uyut ilerde işler çok zorlaşır diye. Ama ben de hep en azından ağlama sebebini bileceğim şuram ağrıyor uykum geldi acıktım vs.İletişim candır diyerek büyüdükçe işler kolaylaşıyor diyorum. Banada hep dediler bir emeklemeye başlasın gör bir yürüsün görürsün diye. Hiç öyle değil dönsün emeklesin gaz derdi bitiyor yürüsün kucaktan iniyor. 2 yaş sendromu zor dediler 3 4 5 bile zor gelişim sancılı ama eğlenceli. 5.5 yaşındaki kızımın büyümesine tanık olan çevrem ikinci cesaretine şaşırıyor ben aksine balayı gibi görüyorum. Sürekli ağlamasını severim onun
Krem daha şık geldi banaKizlar karar veremiyorum pembe mi krem mi
Benim büyük de anaokuluna gidiyor, hastalanıp bebeğe bulaştıracak diye çok korkuyorumBen slingte uyutuyorum o arada yemeğimi yapıp temizlik işini hallediyorum. Büyük kızım anaokuluna gittiği için yemek olayına takıntılıyım biraz, bağışıklığı güçlü olsun hastalanmasın diye pek işe yaramıyor ama olsun
Ben yıllardır woolnat kullanıyorum büyüğe fiyatlı ürün ama iki sene rahat giyiyor bizim hatun kilosu boyu yerinde olmasına rağmen bu yıla kadar yün olanı kullanıyordum ince ama merino yün evin sıcaklık durumuna göre seçime yönlendiriyor kendi sitesinde, bu yıl çift kat pamuklu olanı aldımUstume 1 ila 1.5 tog arasi uyku tulumu linki atin lutfen, buyuk kiza lazim, kundak olmayan, kollu ama patiksiz tulum istiyorum
Bende çok üzülüyorum küçüğe bizimkide iki kez nezle oldu abla faktörü, kızım yaklaşma diye bir kez uyardım sevmeyeceksem neden yaptın dediBenim büyük de anaokuluna gidiyor, hastalanıp bebeğe bulaştıracak diye çok korkuyorumBebeğim abisinden iki kez nezle kaptı bile
Abla durur mu yapıştırır cevabıBende çok üzülüyorum küçüğe bizimkide iki kez nezle oldu abla faktörü, kızım yaklaşma diye bir kez uyardım sevmeyeceksem neden yaptın dedi
Ben sadece hastayken yaklaştırmıyorum anlıyor sağolsun ama yetmiyor tabii, küçüğü yine kapıyor. Büyüğü bu konuda çok da sıkmak istemiyorum kardeş kışkançlığını tetiklememek için.Bir yandan da erkenden bağışıklık kazanır, ileride anaokulunda abisi kadar sık hastalanmaz diyorum yani umarım öyle olurBende çok üzülüyorum küçüğe bizimkide iki kez nezle oldu abla faktörü, kızım yaklaşma diye bir kez uyardım sevmeyeceksem neden yaptın dedi
Aşıyla birlikte başladı sanırım ondan oldu geçer inşallahHadi ya ters mi etki etti acaba
Krem diyorum canımKizlar karar veremiyorum pembe mi krem mi
Evet evet geçer en geç yarından sonra eski düzene kavuşur inşallahAşıyla birlikte başladı sanırım ondan oldu geçer inşallah
Yahahahahah çok iyi merakla bekliyorumDuasina kadar cok tanıdık
Kremi daha çok kullanırlar bence pembe herkes sevmeye bilirKizlar karar veremiyorum pembe mi krem mi
Sen ben biz hepimizzzDuasina kadar cok tanıdık
Yaşadıklarımız filmmiş deseneDuasina kadar cok tanıdık
3e yakındı canım. Evet nazenin başını tutabildiği için doktor destekli oturtabilirsin dedi bana. Son gittiğimde sordum 10 dakikayı geçmeyecek şekilde günde 2 kere dedi. Ben 5 dakika tutuyorum nolur nolmaz diye seviyor nazenin çamaşır asarken koyuyorum genelde kendi kendine oynuyor.Melikeben canm sen hoppalayı kaça almıştın? Şuan kullanıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?