2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Valla ben önce çok kendimi yıpratıyordum aman ev aman yemek , şimdi yok artık ya bakim hiç bişey bebeğimden değerli değil ama tabi 3 günde bi 2saat kızımı anneme bırakıp evi temizliyorum

Bebeğini reflu yatağında yatıranlar hala reflu yatağında mı yatırıyorsunuz? Sığıyor
3100 filan şuanda da indirimde çok düştü mü acaba dedim :) bende mi alsam acaba ya hep dik durmak istiyr yatmaya karşı kızm

Kızlar selam bayagıdır giremiyordum size bir sorum var benim bebiş 72 günlük oldu kalça ultrasonu cekilmesi gerekiyor ama hangi bölümden ramdevu almam gerekiyor cocuk doktoruna mı götürmeliym
Evet cnm çocuk doktoruna git o ultrason için yönlendirme yapıyor

Kızlar bebeklerinizin kakası kokuyor mu benim bebeğin ki sarı sulu ve baya kokulu. Osman hoca videosunda bağırsak enfeksiyonu olabilir gibi bir şey demiş. 3. Ay kontrolünde doktora soracağım da daha 2 hafta var beklemeyip hemen mi gitmeliyim bilemedim sizler de benzer durum var mı?

Valla benim bebeğin kokuyor bazen ya bende de gidicem 2 haftaya

Bebeğini reflu yatağında yatıranlar hala reflu yatağında mı yatırıyorsunuz? Sığıyor mu bebiş
Evet bizimki hala sığıyor gece yerinde durmuyor o ayrı yan korumalıklardan kendini sarkıtıyor yatağa doğru, yani orası o boş olsa yere düşecek o derece

Mama alıyor mu ? Mama alam bebeklerin kokar , sadece anne sütü alanların kokmaması lazım

Ya benimki de sadece anne sütü alıyor eger cok yaptıysa hafif bi kaka kokusu oluyor bence enfeksiyonda bahsedilen koku bu değil dahs kötü bi koku olmalı rahim enfeksiyonunda da kötü koku diyolardı mesela bi arkadasım oldu gunde 3 kere yıkansa gecmeyen bi kokuymus o hesaptan düşünüyorum ama. Hele oyle ishale yakınsa bildigin kaka kokuyor ama baska bişey kokmuyor bilemedim
Osman hoca diyo 8 9 saat aralıksıx uyuyabilirler diye sanırım 3. Ay videosunda

Kızlar bende Elele madre park yatak var onun kendi süngeri var biliyorsunuzdur. Kızıma hala reflu yatağı kullanıyorum ama yakın zamanda düz yatirmayi düşünüyorum
Beşiğin süngeri yumuşak olduğu için kullanmayı düşünmüyorum
Bana yatak önerir misiniz beşiğin içine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…