Bana da yaradı ben de gideceğim ama babası nazenin e tek bakabileceği kadar büyüyünce ancaKızlar teşekkürler hepinizeepilasyon için
Sağol canım inşallahİnşallah sorunsuz uykuya başlar sende dinlenirsin
Bende şu ara zorlanırsa koluma yatırıp uyutuyorum
Valla ben önce çok kendimi yıpratıyordum aman ev aman yemek , şimdi yok artık ya bakim hiç bişey bebeğimden değerli değil ama tabi 3 günde bi 2saat kızımı anneme bırakıp evi temizliyorumİki gündür eşim evde ben de güzel yemek yapayım, ortalık toplayayım derken uyku saatlerine dikkat etmedim. Akşam 5 te bir başlıyor ağlamaya saat 20.30-21.00 kadar. İş yapmak bana haram akşama kadar yanında oturacağım evi de bok götürsün ne yapayım
Krem diyorumKizlar karar veremiyorum pembe mi krem mi
3100 filan şuanda da indirimde çok düştü mü acaba dedim :) bende mi alsam acaba ya hep dik durmak istiyr yatmaya karşı kızm3e yakındı canım. Evet nazenin başını tutabildiği için doktor destekli oturtabilirsin dedi bana. Son gittiğimde sordum 10 dakikayı geçmeyecek şekilde günde 2 kere dedi. Ben 5 dakika tutuyorum nolur nolmaz diye seviyor nazenin çamaşır asarken koyuyorum genelde kendi kendine oynuyor.
Ben 1 aydır duz yatağa geçtim yastıksız yatiriyorum dr a sordum sıkıntı yok dedi cunku sigmiyor kendini kaydira kaydira yatakta buluyordumBebeğini reflu yatağında yatıranlar hala reflu yatağında mı yatırıyorsunuz? Sığıyor mu bebiş
Evet cnm çocuk doktoruna git o ultrason için yönlendirme yapıyorKızlar selam bayagıdır giremiyordum size bir sorum var benim bebiş 72 günlük oldu kalça ultrasonu cekilmesi gerekiyor ama hangi bölümden ramdevu almam gerekiyor cocuk doktoruna mı götürmeliym
Evet kuzum sığıyor küçük benimkiBebeğini reflu yatağında yatıranlar hala reflu yatağında mı yatırıyorsunuz? Sığıyor mu bebiş
Benim 50gunlukken oldu hatta 2.yi de oldum ama devamlı süt veriyorsan gecikebilirKızlar doğumdan bu yana 64 gün geçti ben hala regl olmadım. Ne zamana kadar normal acaba bu durum? Regl olanlar ne zaman oldular
Gönlüm pembe mantığım kremKizlar karar veremiyorum pembe mi krem mi
Ben 1 aydır düx yatakta yastıksız yatırıyorum çünkü kayıyorduBebeğini reflu yatağında yatıranlar hala reflu yatağında mı yatırıyorsunuz? Sığıyor mu bebiş
Valla benim bebeğin kokuyor bazen ya bende de gidicem 2 haftayaKızlar bebeklerinizin kakası kokuyor mu benim bebeğin ki sarı sulu ve baya kokulu. Osman hoca videosunda bağırsak enfeksiyonu olabilir gibi bir şey demiş. 3. Ay kontrolünde doktora soracağım da daha 2 hafta var beklemeyip hemen mi gitmeliyim bilemedim sizler de benzer durum var mı?
Evet bizimki hala sığıyorBebeğini reflu yatağında yatıranlar hala reflu yatağında mı yatırıyorsunuz? Sığıyor mu bebiş
Mama alıyor mu ? Mama alam bebeklerin kokar , sadece anne sütü alanların kokmaması lazımKızlar bebeklerinizin kakası kokuyor mu benim bebeğin ki sarı sulu ve baya kokulu. Osman hoca videosunda bağırsak enfeksiyonu olabilir gibi bir şey demiş. 3. Ay kontrolünde doktora soracağım da daha 2 hafta var beklemeyip hemen mi gitmeliyim bilemedim sizler de benzer durum var mı?
Ya benimki de sadece anne sütü alıyor eger cok yaptıysa hafif bi kaka kokusu oluyor bence enfeksiyonda bahsedilen koku bu değil dahs kötü bi koku olmalı rahim enfeksiyonunda da kötü koku diyolardı mesela bi arkadasım oldu gunde 3 kere yıkansa gecmeyen bi kokuymus o hesaptan düşünüyorum ama. Hele oyle ishale yakınsa bildigin kaka kokuyor ama baska bişey kokmuyor bilemedimKızlar bebeklerinizin kakası kokuyor mu benim bebeğin ki sarı sulu ve baya kokulu. Osman hoca videosunda bağırsak enfeksiyonu olabilir gibi bir şey demiş. 3. Ay kontrolünde doktora soracağım da daha 2 hafta var beklemeyip hemen mi gitmeliyim bilemedim sizler de benzer durum var mı?
Osman hoca diyo 8 9 saat aralıksıx uyuyabilirler diye sanırım 3. Ay videosundaKızlar günaydın
Ben 6 saat bebeğim yaklaşık 8 saat uyumuşuzönce onu yıkadım karnını doyurdum uyuttum sonra kendim duş alıp uyudum ikimizde bayılmışız kötü oldum şu an normalde ya o uyanır ya da ben uyanırdım bi gözümü açtım saat 06:46
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?